Shadowjump Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Έχω μπει σε πειρασμό. Μου αρέσει πολύ σαν σχεδίαση, απλά δεν ξέρω αν βολεύει η κυρτή οθόνη, π.χ. αν παραμορφώνει την εικόνα στις άκρες. Το S Pen χρήσιμο, αλλά δεν το χρησιμοποιώ τόσο συχνά για να πω ότι είναι και αναγκαίο. Εσείς θα κάνατε μια τέτοια αλλαγη;
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Λογω χρηματων οχι,γιατι προφανως αν η χρηματικη διαφορα δεν ηταν προβλημα θα το ειχες κανει ηδη
kataramenos32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Σαν κατοχος Note 4 οταν επιασα στα χερια μου το Edge Plus ειπα wow. Προσωπικα θα την εκανα τη μεταβαση η θα περιμενα Note 6
Shadowjump Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα κυρτής οθόνης. Αυτό φοβάμαι πιο πολύ. Και ίσως αυτές τις 0.2 ίντσες λιγότερο. Αλλά η κάμερα του με έχει τρελάνει!
GianniSM Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Έχεις κορυφαίο τηλέφωνο, ναι το νέο είναι καλύτερο, αλλά τόσο καλό που να δικαιολογεί την αλλαγή; προσωπικά θα έμενα σε αυτό που έχεις. Το S8 ή το επόμενο ΝΟΤΕ να αξίζει τον κόπο. 1
Shadowjump Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εχεις και ενα δικιο. Απλα ειχα συνηθισει την αλλαγη καθε χρονο οταν εβγαινε το καινουριο Note, αλλα φετος με το 5 μας τα χαλασε η Samsung. Και Ευρωπη να ερχοταν, δεν θα το επαιρνα. Η αλλαγη δεν δικαιολογειται. Ισως στην καμερα και στην μπαταρια; Αυτα τα 2 ειναι τα κυρια ατου του S7 edge. Απο την αλλη σκεφτομαι και τα εξτρα ~350-400Ε που θα πρεπει να δωσω αν αξιζουν αυτην την αναβαθμιση.
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα κυρτής οθόνης. Αυτό φοβάμαι πιο πολύ. Και ίσως αυτές τις 0.2 ίντσες λιγότερο. Αλλά η κάμερα του με έχει τρελάνει! Εχεις και ενα δικιο. Απλα ειχα συνηθισει την αλλαγη καθε χρονο οταν εβγαινε το καινουριο Note, αλλα φετος με το 5 μας τα χαλασε η Samsung. Και Ευρωπη να ερχοταν, δεν θα το επαιρνα. Η αλλαγη δεν δικαιολογειται. Ισως στην καμερα και στην μπαταρια; Αυτα τα 2 ειναι τα κυρια ατου του S7 edge. Απο την αλλη σκεφτομαι και τα εξτρα ~350-400Ε που θα πρεπει να δωσω αν αξιζουν αυτην την αναβαθμιση. Τωρα αν ελεγα εγω οτι μας τρολλαρεις θα ημουν ο κακος
Shadowjump Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 χαχαχα, το ξερα οτι καποιος θα το εγραφε αυτο Πραγματικα δεν ειναι θεμα χρηματων. Απλα σκεφτομαι αν αξιζουν αυτα τα 2 πραγματα τα λεφτα. Το λεω καθαρα απο ηθικη αποψη καταναλωτη
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 χαχαχα, το ξερα οτι καποιος θα το εγραφε αυτο Πραγματικα δεν ειναι θεμα χρηματων. Απλα σκεφτομαι αν αξιζουν αυτα τα 2 πραγματα τα λεφτα. Το λεω καθαρα απο ηθικη αποψη καταναλωτη Αφου σε ενδιαφερει οπως λες η καμερα τοσο πολυ γιατι δεν αγοραζεις μια ξεχωριστα??? Με 350-400ευρω ακομα και το G4 μπορεις να παρεις και να το εχεις για φωτογραφικη μηχανη που λεει ο λογος. Ειναι δυνατον ρε συ να μου λες για 400ευρω διαφορα οταν το Note 4 καινουργιο εχει 420-430ευρω περιπου???Δηλαδη μιλαμε για διπλασια τουλαχιστον χρηματα μονο και μονο για καλυτερη καμερα. Για την κυρτη οθονη πηγαινε σε καποια αλυσιδα και δες απο κοντα το κινητο.Υπαρχει και το S6 edge+ σαν φθηνοτερο και με κυρτη οθονη.
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Το S7 edge εχει πολυ καλο wow factor απο αποψη οθονης κλπ. Απο κει και περα ειναι καθαρα θεμα χρηματων και S Pen. Αφου δεν ειναι θεμα τα χρηματα, αναλογισου ποσο χρησιμοποεις τα s features. Αν απαντησεις σπανια εως ποτε, τοτε αγορασε το. Η κυρτη οθονη δεν επηρεαζει αρνητικα καπου. Προσωπικα παντως δεν την κανω την αλλαγη, σε αυτην τη φαση η διαφορα τιμης μου φαινεται υπερβολικη (αν και ομολογουμενως ειναι απο τις καλυτερες περιοδους για να πουλησει καποιος ενα Note 4) και δε θα ηθελα να θυσιασω το Spen. Ειναι βεβαια και κανα δυο αλλοι λογοι που εχουν να κανουν με τη samsung αλλα αυτο ειναι offtopic
dimips Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Πάντως σε 3-4 μήνες η τιμή του s7 edge Θα πέσει περισσότερο αναλογικά με το πόσο θα πέσει η τιμή του μεταχειρισμένου σου Note 4 έτσι αν το s7 edge απ τα 700 που το δίνουν τώρα αρχίσουν να το δίνουν 550 το Note 4 μπορεί να παραμείνει στα 350 ή να πάει ως τα 300. Εγώ πιστεύω αξίζει πολύ το s7 edge. Πρωτ' απ' όλα για τη κάμερα και την οθόνη έως και την αδιαβροχοποίηση. Το s6 που έχω εγώ φοβάμαι να το βγάλω απ τη τσέπη όταν βρέχει μη μπει νερό από πουθενά και πεθάνει ή χάσω την εγγύηση
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εγω παλι δεν πιστευω οτι θα πεσει η τιμη του S7 edge γιατι πολυ απλα παιζει ηδη μπαλα κοντα στα 500ευρω το S6 edge Plus που οι διαφορες του ειναι μικρες απο το S7 1
Voodooman Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Τί προσφέρει το S7 σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό; Την κυρτή οθόνη και την κορυφαία κάμερα. Αν αυτά τα δύο είναι πολύ σημαντικά για εσένα και δεν σου είναι απαραίτητο το S-pen, τότε μπορείς να κάνεις την αλλαγή. Προσωπικά δεν αλλάζω το Note 4 με τίποτα, αν δεν έχει S-pen.
BACK12345 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Εγω δεν θα το εκανα, λογω της ηθικης καταναλωτη που ειπες και πιο πανω Προσωπικα εγω βαλει ενα οριο χρηματων στα τηλεφωνα, 350-400 το πολυ, δηλαδη ακομη κι αν μπορω να παρω ενα κινητο της ταξης των 700 και παρ ολα αυτα να ειμαι ανετα στα οικονομικα παλι δεν θα το κανω γιατι θεωρω οτι ειναι ξευτιλα τιμες και θελω αυτο που παιρνω να αξιζει τα λεφτα που δινω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα