Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια τις προαλλες πηγα να καθαρισω το αμαξι και καταλαθος επεσε μαγιονεζα στην μηχανη.

Την καθαρισα οπως μπορουσα αλλα εσπασα το πισω τζαμι.

Τωρα τι κανω?

edit:

Τωρα το ξαναδιαβαζω το ποστ και πραγματικα ευχομαι να εισαι τρολ:

-Πιστευεις οτι θα μπορουσε να παθει κατι η οθονη, που συνδεεται στην πριζα με αλλο καλωδιο.

-Πιστευεις οτι ενα ζουζουνι μπορει να προκαλεσει εκρηξη.

-Πιστευεις οτι ΠΤΩΣΗ τασης μπορει να προκαλεσει εκρηξη.

-Εδειξες το ιδιο το pcb σε τεχνικο αλλα μετα μπηκες σε φορουμ και χωρις να ανεβασεις φωτο ρωτας αν φτιαχνεται.

Ευχαριστω για το visual παντως με ενα τυπο να κραταει το cpu στη χουφτα του, να ριχνει πανω του παστα με το μπουκαλι της μουσταρδας, να προσπαθει να το κουμπωσει αναποδα και να ριχνει χριστοπαναγιες που δεν μπαινει

Καπακια 2ο edit

χαχαχαχαχα Η ΣΚΟΝΗ λεει μπορει να φταιει

ΜΗΝΥΣΗ στη δεη για ΠΤΩΣΗ τασης. Ελα i rest my case ειναι τρολ και μαλιστα καλο

Επεξ/σία από CrimsonSky_gr
  • Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό έχω κι' εγώ. Το 525 Pro82+

Λογικά εμένα δεν θα είναι η ίδια βλάβη ε; Μακάρι να ήταν όμως

Πού το έφτιαξες;

Εγώ βρήκα πάντως κάπου με ανώτερο κόστος 30e άν επισκευάζεται.

Και δεν θα μου πάρουν λεφτά να δούνε τι βλάβη έπαθε.

Δίνουν και εγγύηση 3 μηνών μετά

3μηνες εγγυηση λεει.Τι 30ευρω ρε συ κοροιδευομαστε???

Τα καινουργια απο 45ευρω ξεκινανε αναλογα το συστημα που εχεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3μηνες εγγυηση λεει.Τι 30ευρω ρε συ κοροιδευομαστε???

Τα καινουργια απο 45ευρω ξεκινανε αναλογα το συστημα που εχεις.

Εγώ γουστάρω να φτιάξω το συγκεκριμένο. Απαγορεύεται από κάπου;

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Οποιος τεχνικος σου ειπε οτι αυτα τα συμβαντα μπορουν να προκαλεσουν εκρηξη ξερει λιγοτερα απο την γατα μου. Και σκεψου δεν εχω γατα. Αυτα για σενα τα υπολοιπα δεν θα τα καταλαβεις κιολας.
Για οποιον αλλο διαβαζει η δεη οταν αποζημιωνει απο το λινκ που εδωσε 46 και 122 καταναλωτές αντίστοιχα, χορηγώντας αθροιστικά 90.000 ευρώ ειναι γιατι προκειται πχ για γραμμη παραγωγης, μηχανημα που στηριζει την δουλεια σου και σου κοστισε η βλαβη του δικτυου,για αυτο και μιλαμε για τοσα λεφτα σε τοσους λιγους καταναλωτες(καταναλωτης!=ιδιωτης). Η δεη δικαιουται απο το νομο κυματωση ~10% και ολα τα ηλεκτρονικα ειναι φταγμενα ωστε να χειριζονται την κυματωση αυτη. Ενας πυκνωτης για να εκραγει πρεπει να αυξηθει η ταση στα ακρα του πανω απο τις προδιαγραφες του, και στο 99% των περιπτωσεων προκειται για αστοχια του ιδιου του πυκνωτη. Αυτα γιατι βλεπω συνεχεια ποστ για "βρωμικο ρευμα" που χαλαει μητρικες σκληρους δισκους κλπ.

Για τον αυτοαποκαλουμενο τεχνικο tv και hi fi(μιλαμε για εξειδικευση οχι αστεια) που δεν μπορει να φτιαξει τροφοδοτικο δεν εχω λογια, μαλλον οταν του πας κατι ακολουθει κανα service manual που βρηκε τζαμπε και πιθηκηζει την επισκευη για κανα χαρτζιλικι

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα από το αν είναι αλήθεια η ιστορία ή όχι υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο ? Δηλ. να σκάσει το PSU ενώ το σύστημα δεν είναι σε χρήση ?

Δημοσ.

Όπως είπε ο Sheogarath αλλά και ο Crismon υπάρχει περίπτωση.

Εμένα μου έχει αρπάξει φωτιά τσιπάκι. Μέχρι εκεί έχω φτάσει  :)

• Like 1
Δημοσ.

'''Εγώ γουστάρω να φτιάξω το συγκεκριμένο. Απαγορεύεται από κάπου;'''

Δηλαδη για να καταλαβω καλα. Σου ετυχε οπως λες προβληματικο τροφοδοτικο,σου ζητανε 30ευρω μηπως στο φτιαξουν και σου δινουν 3 μηνες εγγυηση ενω πανω κατω στα χρηματα αυτα μπορεις να αγορασεις καινουργιο,και θες να φτιαξεις το συγκεκριμενο τροφοδοτικο????

Και μετα απορει ο κοσμος γιατι λεμε οτι μας τρολλαρει ο κυριος....

• Like 3
Δημοσ.

Πέρα από το αν είναι αλήθεια η ιστορία ή όχι υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο ? Δηλ. να σκάσει το PSU ενώ το σύστημα δεν είναι σε χρήση ?

Ναι γίνεται... εφόσον είναι στην πρίζα  ;)

• Like 2
Δημοσ.

Προσφατα εσκασε τροφοδοτικο απο μηχανημα hp ενω ηταν στην πριζα και ηταν κλειστο! Σκασαν οι πυκνωτες και βρομουσε ολο το δωματιο! Σημειωση: ηταν τροφοδοτικο 11 χρονων συνεχεια στην πριζα

Δημοσ.

Προσφατα εσκασε τροφοδοτικο απο μηχανημα hp ενω ηταν στην πριζα και ηταν κλειστο! Σκασαν οι πυκνωτες και βρομουσε ολο το δωματιο! Σημειωση: ηταν τροφοδοτικο 11 χρονων συνεχεια στην πριζα

Για αυτο λεμε οτι καποια στιγμη μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα 5-7ετων περιπου(που ειναι και οι περισσοτερες εγγυησεις αλλωστε)να γινεται αλλαγη τροφοδοτικου,ειδικα αν ειναι συνεχεια στην πριζα. Ελπιζω να μην πηρε και τπτ αλλα εξαρτηματα μαζι του.

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτο λεμε οτι καποια στιγμη μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα 5-7ετων περιπου(που ειναι και οι περισσοτερες εγγυησεις αλλωστε)να γινεται αλλαγη τροφοδοτικου,ειδικα αν ειναι συνεχεια στην πριζα. Ελπιζω να μην πηρε και τπτ αλλα εξαρτηματα μαζι του.

Αντίστοιχης τοπολογίας τροφοδοτικά έχουν και τόσες άλλες οικιακές συσκευές, όπως τηλεοράσεις, οθόνες υπολογιστή, ηχοσυστήματα, συναγερμοί κτλ τα οποία μπορεί να μείνουν στην πρίζα συνεχόμενα για 20 η 30 χρόνια

Θεωρώ παράλογο να πετάμε έτσι αβίαστα ένα τροφοδοτικό επειδή έκλεισε την επταετία.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αντίστοιχης τοπολογίας τροφοδοτικά έχουν και τόσες άλλες οικιακές συσκευές, όπως τηλεοράσεις, οθόνες υπολογιστή, ηχοσυστήματα, συναγερμοί κτλ τα οποία μπορεί να μείνουν στην πρίζα συνεχόμενα για 20 η 30 χρόνια

Θεωρώ παράλογο να πετάμε έτσι αβίαστα ένα τροφοδοτικό επειδή έκλεισε την επταετία.

Το παραλογο θα ηταν να ειχες το εν λογω τροφοδοτικο και να το κραταγες και να το χρησιμοποιουσες σε καινουργιο συστημα και αν τυχαινε κατι να επερνε και το υπολοιπο συστημα μαζι,βλεπε κατι no name τροφοδοτικα.

Δημοσ.

Θίχτηκε ο τιτανοτεράστιος υπερμοδερας SPANK και έσβησε τη φώτο με το μυστρί.

Στο νήμα έχει γραφτεί ένα τσίρκο αρκούδες, η φώτο που ομολογουμένως πρόσφερε

και λίγο γέλιο έπρεπε να διαγραφεί.

LOL.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...