Sheogorath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δεν ήσουν ξεκάθαρος πριν. Κάνε ότι νομίζεις, εγώ λύση σου έδωσα. 1
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ποσο καιρο το ειχες το τροφοδοτικο??? Για την ιστορια παντως και τα επωνυμα τροφοδοτικα γινεται να χαλασουν.Γιαυτο αλλωστε δινεται και η εγγυηση. 1
Coscas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δεν ήσουν ξεκάθαρος πριν. Κάνε ότι νομίζεις, εγώ λύση σου έδωσα. Σ' ευχαριστώ για την γνωμη σου
Coscas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ποσο καιρο το ειχες το τροφοδοτικο??? Για την ιστορια παντως και τα επωνυμα τροφοδοτικα γινεται να χαλασουν.Γιαυτο αλλωστε δινεται και η εγγυηση. Το ειχα αγορασει το 2009 αλλά δεν το είχα βαλει πανω Ειχα κρατησει ενα CWT που μου είχε βαλει το Plaisio. Εβαλα το Εnermax πριν από 2-3 χρόνια. Δυστυχώς έτσι εχασα την εγγύηση 3 χρονων που εδινε
Physiciant Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εφόσον το αγόρασες ξεχωριστά γιατί να μην έχει εγγύηση σαν τροφοδοτικό; Από που το αγόρασες; Δώσε και ένα link να δούμε ποιο τροφοδοτικό είναι.
veteranos123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Τι νόημα έχει, αφού λεει ότι το είχε αγοράσει το 2009 οπότε δεν η εγγύηση έχει λήξει
nikos1982 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το ειχα ήδη διαλυσει φιλε μου οταν εβαλα το νεο τροφοδοτικο Παντως μου ειπαν οτι σε stand by δεν υπαρχουν τασεις να καψει η εκρηξη του τροφοδοτικου κατι στο pc. Ουτε καν ασφάλεια δεν μου επεσε στον πινακα του ρευματος στο σπιτι Περιπου ποιος ειπε οτι δεν εχει ταση σε stand by???το τροφοδοτικο παντα εχει ταση απο την στιγμη που το διακοπτακη του ειναι στο ον. 1
coolerman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Θα ήθελα πολύ να δω το εσωτερικό του τροφοδοτικού απο το μπάμ. Ανοιξέ το μιάς και δεν υπάρχει εγγύηση πλέον,και ανέβασε φωτό να δεί ο λαός του ινσόμνια για "παιδαγωγικούς" λόγους 8
benign Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ενταξει δεν επαθες και τιποτε,υλικο ξεζουμισμενο 7 ετων ,ολο μαζι βαρια ενα 50αρικο αξιζε,οποτε την υγεια σου να εχεις και πας σε καινουργια.Αφου πεταξεις ολη την παλιατζουρα στα σκουπιδια. Επισης αν εισαι νευρικος και χανεις την αυτοσυγκεντρωση σου και κανεις τετοια χοντρα λαθη,χωρις παρεξηγηση,δεν ειναι για σενα το σπορ της συναρμολογησης υπολογιστη. Θελει ψυχραιμια και πολυ συγκεντρωση και λεπτο χειρισμο. Σου προτεινω το καινουργιο να σου το φτιαξουν σε καταστημα με υλικα που θα εχεις διαλεξει πριν εσυ ομως. Στο σπιτι που μενεις εχετε προβληματα με το ρευμα? 5 1
Coscas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα πολύ να δω το εσωτερικό του τροφοδοτικού απο το μπάμ. Ανοιξέ το μιάς και δεν υπάρχει εγγύηση πλέον,και ανέβασε φωτό να δεί ο λαός του ινσόμνια για "παιδαγωγικούς" λόγους Φίλε μου, ανέφερα ότι μέσα το είδε ηλεκτρονικός τεχνικός και δεν είχε το παραμικρό που να φαίνεται κατεστραμμένο. Ισως κάτι στη βάση έσκασε που δεν φαίνεται. Ούτε μαυρίλες ούτε τπτ Ενταξει δεν επαθες και τιποτε,υλικο ξεζουμισμενο 7 ετων ,ολο μαζι βαρια ενα 50αρικο αξιζε,οποτε την υγεια σου να εχεις και πας σε καινουργια.Αφου πεταξεις ολη την παλιατζουρα στα σκουπιδια. Επισης αν εισαι νευρικος και χανεις την αυτοσυγκεντρωση σου και κανεις τετοια χοντρα λαθη,χωρις παρεξηγηση,δεν ειναι για σενα το σπορ της συναρμολογησης υπολογιστη. Θελει ψυχραιμια και πολυ συγκεντρωση και λεπτο χειρισμο. Σου προτεινω το καινουργιο να σου το φτιαξουν σε καταστημα με υλικα που θα εχεις διαλεξει πριν εσυ ομως. Στο σπιτι που μενεις εχετε προβληματα με το ρευμα? Εγραψα ότι το δούλεψα 2-3 χρόνια Ημουν νευρικός γιατί μου ανατινάχτηκε το τροφοδοτικό Και δεν θεωρώ τρομερό πράγμα να ακουμπήσω στιγμιαία ένα εξάρτημα ανάποδα με σβηστό το pc Σε όλους έχει συμβεί Αλλωστε το είχα και ξεγραμμένο και δεν με ένοιαζε και πολύ αφού θα το αντικαθιστούσα σύντομα Παλιό είναι. Εχω λύσει και ξανασυναρμολογήσει τα pc μου άπειρες φορές Το θέμα είναι ότι έσκασε ένα επώνυμο τροφοδοτικό. Ας προσέχουμε να βάλουμε ups. Αν και εγώ είμαι υπέρ της μήνυσης στην ΔΕΗ γιά τις πτώσεις τάσης. Να μας αγοράζει αυτή τα ups άλλωστε Ισως να ήταν και ζωύφιο όπως έγραψα Ισως σκόνη Ισως αστοχία υλικού Στο σπιτι που μενεις εχετε προβληματα με το ρευμα? Κάτι ψιλά με το ρεύμα υπάρχουν Αλλά σε όλους έχουν συμβεί Εχω βάλει πρίζες σούκο όπου χρειάζεται Και γιατί η οθόνη δεν επαθε τπτ; Ούτε η tv , ούτε τπτ άλλο Προφανώς το τροφοδοτικό pc είναι πιό ευαίσθητο σε εναλλαγές τάσης (αν αυτή ήταν η αιτία) Ακόμα και σε stand by Επεξ/σία 4 Απριλίου 2016 από Coscas
Fubar.gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εφόσον ανατινάχτηκε ενώ ήταν σβηστό, τα ύποπτα σημεία είναι οι πυκνωτές φιλτραρίσματος Χ και Υ ή κάποιο MOV. Και εφόσον δέν ρίχνει την ασφάλεια του σπιτιού έχει καεί η εσωτερική του ασφάλεια. Αυτά τα εξαρτήματα βρίσκονται είτε πάνω στην μικρή πλακέτα κάτω αριστερά οπου κουμπώνει το καλώδιο ρεύματος, είτε κάπου στην πάνω αριστερη και πάνω δεξια γωνία. Τα MOV μπορεί να είναι τυλιγμένα εξωτερικά με μαύρο θερμοσυστελόμενο, και γι αυτό να μήν φαίνονται τα ίχνη της ανατίναξης. 7 1
faklan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πριν κάνα 4 χρόνια (δεν θυμάμαι ακριβώς) και το δικό μου enernax 525 Pro σταμάτησε να δουλεύει σε αναμονή, χωρίς μπαμ! Είχε καεί μία smd ασφάλεια,την άλλαξα και δουλεύει ακόμα μια χαρά! Ύστερα ήρθαν οι ssd και σταμάτησε η αναμονή που τα τροφοδοτικά ταλαιπωρεί :-P 2 1
Coscas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πριν κάνα 4 χρόνια (δεν θυμάμαι ακριβώς) και το δικό μου enernax 525 Pro σταμάτησε να δουλεύει σε αναμονή, χωρίς μπαμ! Είχε καεί μία smd ασφάλεια,την άλλαξα και δουλεύει ακόμα μια χαρά! Ύστερα ήρθαν οι ssd και σταμάτησε η αναμονή που τα τροφοδοτικά ταλαιπωρεί :-P Ακριβώς αυτό έχω κι' εγώ. Το 525 Pro82+ Λογικά εμένα δεν θα είναι η ίδια βλάβη ε; Μακάρι να ήταν όμως Πού το έφτιαξες; Εγώ βρήκα πάντως κάπου με ανώτερο κόστος 30e άν επισκευάζεται. Και δεν θα μου πάρουν λεφτά να δούνε τι βλάβη έπαθε. Δίνουν και εγγύηση 3 μηνών μετά
faklan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ακριβώς αυτό έχω κι' εγώ. Το 525 Pro82+ Λογικά εμένα δεν θα είναι η ίδια βλάβη ε; Μακάρι να ήταν όμως H SMD ασφάλεια δεν κάνει ΜΠΟΥΜ! Πού το έφτιαξες; Με ένα φίλο ηλεκτρονικό την αλλάξαμε... Εγώ βρήκα πάντως κάπου με ανώτερο κόστος 30e άν επισκευάζεται. Και δεν θα μου πάρουν λεφτά να δούνε τι βλάβη έπαθε. Δίνουν και εγγύηση 3 μηνών μετά Το ΜΠΟΥΜ συνήθως είναι από ηλεκτρολυτικό πυκνωτή... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα