georgethess Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Χθες μια φίλη μου παρέλαβε το συγκεκριμένο laptop (lenovo y50-70) από το e-shop. Εντόπισα κάποιο σημαντικό πρόβλημα με την κάρτα δικτύο intel 7260. Οι ταχύτητες που πιάνει το wifi είναι από 0,15 Mbps μέχρι 0,9. Έχω δοκιμάσει όλους τους drivers σε windows 7 64 και το πρόβλημα δε λύνεται. Σε ένα τεστ ταχύτητας μου έβγαλε 10 Μbps τυχαία και δεν ξανάπιασε ποτέ τόσο μεγάλη ταχύτητα. Το ping είναι πάντα μικρό 45-60 και δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Έχουν και άλλοι θέμα στο εξωτερικό και πέφτει κράξιμο στην intel. Έχει κάποιος από εσάς το συγκεκριμένο λαπτοπ με παρόμοιο πρόβλημα στο wifi;;;;
kataramenos32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εγω ειχα προβληματα με lag spikes στο συγκεκριμενο και εκανα αυτα,αν θες δοκιμασε 1. Open Registry Editor (Windows 8/8.1, right click where Start button was, click Run, type regedit. Windows 7, click Start, click Run, type regedit) 2. Head to 'HKEY_LOCAL_MACHINE \ System\ CurrentControlSet \ Control \ Class \ {4d36e972-e325-11ce-bfc1-08002be10318} [be sure to expand the 4d36e.... folder] 3. Inside will be a number of folders named 0000, 0001, 0002, etc. Look through all these folders until you get one that says Intel® Dual Band Wireless-AC 7260 in the registry. 4. Once the device has been found, search for a value called ScanWhenAssociated. 5. If you see this value, set it to 0 on hexadecimal. If you don't see the value, click edit from the top, select new, and click DWORD (32-bit) value. Rename this value to ScanWhenAssociated (exactly as shown). Make sure this value is set to 0 on hexadecimal. 6. Restart the computer. This is important. The changes won't take effect unless you do.
georgethess Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Φιλε ευχαριστω πολυ. Εκανα αυτο που ειπες και λειτουργησε. Δε πιανει τρελη ταχυτητα 5-6 mbps αλλα λειτουργει!!! Ασχετο το λαπτοπ αυτο σου βγηκε καλο;
kataramenos32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μια χαρα μου βγηκε ναι. Αν του βαλεις και ssd ειδικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα