iwoof Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα Μήπως ξέρετε ποιά είναι η αντιπροσωπεία της EVGA στην Ελλάδα ;
grovolis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα Μήπως ξέρετε ποιά είναι η αντιπροσωπεία της EVGA στην Ελλάδα ; Δεν πρέπει να υπάρχει το μόνο που έχει από Ευρώπη είναι Γερμανία, ωστόσο μιλάς μαζί τους μέσω mail με το πρόβλημα και screens ή και videos ακόμα καλύτερα και σε εξυπηρετούν.
iwoof Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 ευχαριστώ για την απάντηση Απ' ότι μου είπαν υπάρχει αντιπρόσωπος εδώ, αλλά δεν ξέρω ποιος είναι.
grovolis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 ευχαριστώ για την απάντηση Απ' ότι μου είπαν υπάρχει αντιπρόσωπος εδώ, αλλά δεν ξέρω ποιος είναι. Μπορεί να υπάρχει όντως, αλλά επειδή όπως λέει στο site δεν έχουν γραφεία εδώ, πιστεύω και αυτός εκεί θα το στείλει οπότε σου προτείνω να επικοινωνήσεις εσύ απευθείας μαζί τους για να ξεμπερδέψεις μια ώρα αρχύτερα.
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Κανονικα μεγαλη αντιπροσωπεια EVGA δεν υπαρχει στην Ελλαδα,κοινως Evga Hellas. Προφανως καποιος αλλος αντιπροσωπος ειναι που απλα αναλαμβανει και αυτα για τα προιοντα που ερχονται Ελλαδα. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως υπαρχει πολυ μικρη διαθεσιμοτητα προιοντων αλλα και καταστηματων για τα εν λογω προιοντα της εταιριας αυτης. και οντως το καλυτερο και απο πλευρας ποικιλιας αλλα και απο πλευρας εγγυησης ειναι μεσω του Ευρωπαικο site/store που εχει η εταιρια αυτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα