Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μόλις είδα την ελληνική σημαία πραγματικά χάρηκα απίστευτα και πραγματικά μπράβο του για αυτή την κίνηση ;).

Και οχι μονο γι αυτη την κινηση φιλε μου. Καλημερα κιολας και καλη εβδομαδα να εχεις.

Μάριε, καλοδούλευτο!

Καλημερα Ζαχαρια να σαι καλα.

• Like 2
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παλι δεν καταλαβα προς τι ολες αυτες οι χαρες και που κολλαει η Ελληνικη σημαια σε θεμα αγορας υπολογιστη....

Την σημαια να την εχουμε ψηλα στις περιστασεις που πρεπει και μας τιμανε οντως,οχι οταν μας πιανουν κοροιδα τα μαγαζια και μας πουλανε σαβουρες.

• Like 5
Δημοσ.

Έκτη σελίδα και μερικοί αγαπητοί φίλοι δεν έχουν δει το unboxing, που είναι

το θέμα του νήματος.

Αν εννοεις για μενα το εχω δει και ξερω τι παιζει αν αυτο εννοεις.

Επισης να σου θυμισω οτι εξακολουθουμε να ζουμε σε περιοδο κρισης και capital control(παρολο που ο συμφορουμιτης μενει Κυπρο δεν ξερω αν τα πραγματα εκει ειναι πολυ καλυτερα απο εμας εδω),και 1000ευρω για αγορα τετοιου υπολογιστη στις μερες μας εγω προσωπικα μπραβο δεν μπορω να πω. Για την σημαια μακαρι να εχει 10 μεσα στο σπιτι δεν εχω κανενα προβλημα,ισα ισα που ειμαι υπερ απλα εξακολουθω να μην καταλαβαινω που κολλαει στο θεμα.

Τεσπα επειδη ο συμφορουμιτης εκανε τελικα την αγορα του,και γρηγορα μαλιστα απο οταν ανοιξε το προηγουμενο θεμα,και αφου το Pc το εστησε και ομορφα και λειτουργει και καλα απο οτι φενεται,μηπως ειναι καλυτερο να κλειδωσει το θεμα γιατι ξεφυγε λιγο??Αυτο εννοω.

• Like 5
Δημοσ.

...

Τεσπα επειδη ο συμφορουμιτης εκανε τελικα την αγορα του,και γρηγορα μαλιστα απο οταν ανοιξε το προηγουμενο θεμα,και αφου το Pc το εστησε και ομορφα και λειτουργει και καλα απο οτι φενεται,μηπως ειναι καλυτερο να κλειδωσει το θεμα γιατι ξεφυγε λιγο??Αυτο εννοω.

Για ποιο λόγο ακριβώς πρέπει να κλειδώσει?

Δημοσ.

Είμαι ο τελευταίος που θα κρίνει συμφορουμίτη για το τακτ και την κομψότητα του,

μιας και ουκ ολίγες φορές παρεκτρέπομαι της κοσμιότητας, αλλά μερικοί είναι εντελώς άνιωθοι.

Μα εντελώς.

Καλύτερα να κλειδώσει λοιπόν.

• Like 3
Δημοσ.

Γιατι τα τελευταια σχολια που γραφτηκαν ειναι εκτως θεματος και εν μερη 6σελιδες για εντυπωσεις για ετοιμο pc(που λιγο πολυ ολοι εχουμε πει την γνωμη μας)δεν βοηθανε σε τιποτα.

Δημοσ.

Γιατι τα τελευταια σχολια που γραφτηκαν ειναι εκτως θεματος και εν μερη 6σελιδες για εντυπωσεις για ετοιμο pc(που λιγο πολυ ολοι εχουμε πει την γνωμη μας)δεν βοηθανε σε τιποτα.

Βοηθούν σίγουρα, οι περισσότεροι έχουν καταλάβει σε τι κι πώς, σκέψου λίγο και θα το καταλάβεις και ΄σύ!

• Like 6
Δημοσ.

Ας κλειδώσει καλύτερα...

καλεσμένοι όλοι στο unboxing καφετιέρας γαλλικού που ετοιμάζω,

θα το κάνω στη τουαλέτα που έχει άσπρα/μπλε πλακάκια τριγύρω

Δημοσ.

Ας κλειδώσει καλύτερα...

Μόνο μην αρχίσεις να ρουφάς νερό από το καζανάκι

για να ανεβάσεις τα views.

• Like 5
Δημοσ.

Ας κλειδώσει καλύτερα...

Μπράβο! Τρομερά έξυπνο! Κλαίμε από τα γέλια! Εχεις και άλλα τέτοια...γαργαλιστικά στην humor-αποθήκη σου?

• Like 3
Δημοσ.

αδελφε με΄γεια κι  απο μενα το καινουργιο εργαλειο και καλοδουλευτο!!!οντως πλεον το θεμα εχει ξεφυγει, αλλος νιωθει, αλλος δεν νιωθει, αλλος @βλωνει με την σημαια μας, αλλος κραζει, για την οντως λανθασμενη αγορα αλλα τι να κανουμε.. ο καθενας μας που ειναι γνωστης σε κατι, παντα τραβαει τα μαλλια του για τα λαθη των αλλων αλλα ολα αυτα ισχυουν για ολους μας γιατι πολυ απλα δεν γινεται να τα ξερουμε ολα.. ολοι μας κανουμε χιλιες πατατες εδω εκει παρα περα...Παντως κι εγω με την σημαια απο αυτους που @αβλωσαν ειμαι..!( καλα ρε φιλαρακι εδωσες αληθεια 1000 ευρω γι αυτο το  pc;;;) humor humor...

• Like 2
Δημοσ.

thelos257, αφου γουστάρεις που γουστάρεις τα unboxing, πάρε καμιά καλύτερη κάμερα. :-)

Απο λαπτοπ το εκανα.

αδελφε με΄γεια κι  απο μενα το καινουργιο εργαλειο και καλοδουλευτο!!!οντως πλεον το θεμα εχει ξεφυγει, αλλος νιωθει, αλλος δεν νιωθει, αλλος @βλωνει με την σημαια μας, αλλος κραζει, για την οντως λανθασμενη αγορα αλλα τι να κανουμε.. ο καθενας μας που ειναι γνωστης σε κατι, παντα τραβαει τα μαλλια του για τα λαθη των αλλων αλλα ολα αυτα ισχυουν για ολους μας γιατι πολυ απλα δεν γινεται να τα ξερουμε ολα.. ολοι μας κανουμε χιλιες πατατες εδω εκει παρα περα...Παντως κι εγω με την σημαια απο αυτους που @αβλωσαν ειμαι..!( καλα ρε φιλαρακι εδωσες αληθεια 1000 ευρω γι αυτο το  pc;; ;) humor humor...

Εδωσα φιλε μ και πραγματικα ριχνει πυραλους S300 ειναι σκυλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν μ κολλαει πουθενα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...