Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρίν σχολιάσετε δείτε πρώτα το βίντεο με το unboxing του φίλου!

@ thelos257

Μπράβο για το βίντεο και ελπίζω την επόμενη φορά που θα αγοράσεις υπολογιστή να τα μάθεις και να τα κάνεις όλα μόνος ωστέ να μην χρειάζεται παραπανίσια λεφτά για να αγοράζεις έτοιμα.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτα τα ετοιμα PC, προοριζονται συνηθως για εταιριες οπως τηλεφωνικα κεντρα, φροντιστηρια κλπ.

Ερχονται συνηθως με καπελο, λογω του support.

Λιγο απο δω, λιγο απο κει (συν την τιμη των windows π.χ), βγαινει τελικα ενα overpriced προιον, ειδικα για καποιον που θα αγορασει 1 τεμαχιο και οχι 10 ή 50.

Κατα τη γνωμη μου, δεν υπαρχει λογος να αγορασει καποιος ιδιωτης τετοια ετοιμη συνθεση.

Παρολαυτα, με γεια.

Δημοσ.

Μόλις τώρα είδα το βίντεο του thelos257 και θέλω να υποβάλλω την ταπεινή μου συγνώμη.

Επίσης thelos257 θέλω να σου πω ενα μεγάλο μπράβο για την ελληνική σημαία!

Να σε έχει ο Θεός καλα φίλε μου!

• Like 9
Δημοσ.

Με συγκίνησες thelos257,με συγκίνησες.Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυα.

Κράτα ψηλά την σημαία και μην την βγαλεις ποτέ από την ψυχή σου.

Η πατρίδα έχει αναγκη από άτομα σαν κι εσένα

• Like 5
Δημοσ.

Με συγκίνησες thelos257,με συγκίνησες.Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυα.

Κράτα ψηλά την σημαία και μην την βγαλεις ποτέ από την ψυχή σου.

Η πατρίδα έχει αναγκη από άτομα σαν κι εσένα

Το ξερω φιλε 21CM ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ ΝΑ ΧΩ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΨΥΛΑ ΕΚΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΛΕΩΩΩΩΩΩ οχι οπως καποιους που δεν την εχουν ουτε στην μεση τους ντροπη τους και λεγονται ελληνες αυτοι ξερεις.

• Like 6
Δημοσ.

Αν και δεν τα πολυπάω αυτά τα κοινωνικοκομφορμιστικά

ως νεοαπολιτίκ ξεβολεμένος, με συγκινήσατε ρε μπαγάσες και μένα.

• Like 5
Δημοσ.

Με συγκινήσατε και μένα. Ζητώ συγνώμη αν προσέβαλα το φίλο. Απλά respect. Και το κεφάλι ψηλά πάντα παιδιά !

• Like 5
Δημοσ.

Το ξερω φιλε 21CM ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ ΝΑ ΧΩ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΨΥΛΑ ΕΚΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΛΕΩΩΩΩΩΩ οχι οπως καποιους που δεν την εχουν ουτε στην μεση τους ντροπη τους και λεγονται ελληνες αυτοι ξερεις.

thelos257  θέλω να θυμάσαι πολύ καλά αυτό που θα σου πω.

Κάποια στιγμή θα μας χτυπήσει μια μεγάλη "μπόρα".Την ώρα που θα μας χτυπήσει μην λυγίσεις ψυχικά.

Να κρατήσεις με νύχια και με δόντια γιατί η νίκη θα είναι στο τσεπάκι μας.

Ο Θεός να σου δίνει υγεία και να σου φωτίζει τον νου!

Υ.Γ.:Αυτά από εμένα

• Like 2
Δημοσ.

Με συγκινήσατε και μένα. Ζητώ συγνώμη αν προσέβαλα το φίλο. Απλά respect. Και το κεφάλι ψηλά πάντα παιδιά !

Ειναι οκ φιλε μου δεν τιθετε θεμα.

thelos257  θέλω να θυμάσαι πολύ καλά αυτό που θα σου πω.

Κάποια στιγμή θα μας χτυπήσει μια μεγάλη "μπόρα".Την ώρα που θα μας χτυπήσει μην λυγίσεις ψυχικά.

Να κρατήσεις με νύχια και με δόντια γιατί η νίκη θα είναι στο τσεπάκι μας.

Ο Θεός να σου δίνει υγεία και να σου φωτίζει τον νου!

Υ.Γ.:Αυτά από εμένα

Ποια μπορα θα μας βρει απο τουρκους ;

Δημοσ.

thelos257 μια συμβουλη, μην εισαι συνεχεια θυμα βλεπω και απο την υπογραφη σου εχεις ανοιξει αρκετα θεματα unboxing τα οποια τα εχεις χρησοπληρωσει για high end επιδοσεις και επανηλλειμενως με επιχειρηματα πολλων ειναι υπερτιμημενα για τις επιδοσεις κατω του μετριου γιαυτο ισως να σε πηραμε καπως ελαφρως, μην δινεις τυφλη εμπιστοσυνη στον μαγαζατορα που σου τα πουλα πρεπει να δινεις βαση σε αυτα που λεγονται εδω μεσα

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι οκ φιλε μου δεν τιθετε θεμα.

Ποια μπορα θα μας βρει απο τουρκους ;

Μείνε σε αυτά που έγραψα.Απλά θέλω να τα θυμάσαι πολύ καλά

Καλό θα ήταν να μην ανοίξουμε κουβέντα για άσχετο θέμα με το τοπικ γιατί θα γίνει μπαχαλο.

Καλά το ισορροπήσαμε το θέμα

Απολαυσε το pc σου! Καλορίζικο! Δεν είναι πιο ωραίο να φτιάξουμε μια γιορτινη ατμόσφαιρα;

Για αυτο και δεν έβγαλες τόσο ενθιασμό για το pc σου; Για να εκδηλώσείς την χαρά σου και να την μοιραστείς μαζί μας;

Ε και εγώ αυτό θέλω.Να μοιραστώ την χαρά σου

thelos257 μια συμβουλη, μην εισαι συνεχεια θυμα βλεπω και απο την υπογραφη σου εχεις ανοιξει αρκετα θεματα unboxing τα οποια τα εχεις χρησοπληρωσει για high end επιδοσεις και επανηλλειμενως με επιχειρηματα πολλων ειναι υπερτιμημενα για τις επιδοσεις κατω του μετριου γιαυτο ισως να σε πηραμε καπως ελαφρως, μην δινεις τυφλη εμπιστοσυνη στον μαγαζατορα που σου τα πουλα πρεπει να δινεις βαση σε αυτα που λεγονται εδω μεσα

μπουρτζόβλαχε για εσένα έχω αυτό μια και θέλω να κάνω την ατμοσφαιρα πιο γιορτινη

• Like 1
Δημοσ.

Μείνε σε αυτά που έγραψα.Απλά θέλω να τα θυμάσαι πολύ καλά

Καλό θα ήταν να μην ανοίξουμε κουβέντα για άσχετο θέμα με το τοπικ γιατί θα γίνει μπαχαλο.

Καλά το ισορροπήσαμε το θέμα

Απολαυσε το pc σου! Καλορίζικο! Δεν είναι πιο ωραίο να φτιάξουμε μια γιορτινη ατμόσφαιρα;

Για αυτο και δεν έβγαλες τόσο ενθιασμό για το pc σου; Για να εκδηλώσείς την χαρά σου και να την μοιραστείς μαζί μας;

Ε και εγώ αυτό θέλω.Να μοιραστώ την χαρά σου

μπουρτζόβλαχε για εσένα έχω αυτό μια και θέλω να κάνω την ατμοσφαιρα πιο γιορτινη

Αυριο το πρωι θα το ανοιξω φιλε μου επειδη ειμαι κουρασμενος αποψε θα ανεβασω και αλλες φωτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...