AlexKane Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Κάνει την πάπια για να προωθήσει το store και τα universal applications. Είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα. Υ.Γ Για να μη παρεξηγούμαι. Και εγώ, εάν ήμουν στη θέση της, το ίδιο θα έκανα. Και στο σπίτι σου θα ερχόμουνα και θα σου τα περνούσα με το φτυάρι. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι εσύ πρέπει να το δεχτείς. Έτσι δεν είναι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Τι σχέση έχουν οι drivers με το store και τα universal windows apps? 1
AlexKane Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Τι σχέση έχουν οι drivers με το store και τα universal windows apps? Τα Windows. Κάνει την πάπια για να τα έχει καλά με τους κατασκευαστές οι οποίοι ελπίζουν να πουλήσουν νέα προϊόντα σε αυτούς που θέλουν να πάνε στα Win10 και δεν έχουν drivers της προκοπής ή drivers γενικότερα ώστε να δουλέψουν οι παλιότερες συσκευές τους στα Win10... Όσοι δεν επιθυμούν αναβάθμιση (διότι έχουν οδηγούς σε windows 7 και όλα λειτουργούν ok) γιατί να αναβαθμίσουν; Αυτοί δεν αγοράζουν hw αφού έχουν ήδη. Τους εξαναγκάζει λοιπόν να αναβαθμίσουν για να προωθήσει το store και τα UWApps και στην πορεία (κατόπιν αναβάθμισης) αφού οι παλιές συσκευές τους δε λειτουργούν στο νέο ΛΣ (λόγω οδηγών), πρέπει να αγοράσουν καινούριες. Έτσι, από το πουθενά. Ο χρήστης, ενώ όλα ήταν μιά χαρά, θα πάει σα τον καραγκιόζη να ξοδεύει χρήματα για αχρείαστες αναβαθμίσεις ώστε να κάνουν το καπρίτσιο τους το Redmond και οι hardware vendors. Καταλαβαίνεις ότι αυτή η πρακτική είναι κατάπτιστη και κατακριτέα, διότι ο χρήστης (ο οποίος είναι μιά χαρά με Win7) πέφτεί θύμα εκμετάλλευσης για να κερδίσουν οι κατασκευαστές και φυσικά η msft.
Alx1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Όπως είπα,εάν τα υπόλοιπα λογισμικά σε "alpha" είναι απροβλημάτιστα όπως τα win10,τότε θα ήταν εξαιρετικά... Κι όπως είπα κι εγώ, αν εσύ είσαι ευχαριστημένος και χωρίς προβλήματα μπράβο σου με γειά σου με χαρά σου, δεν σημαίνει όμως ότι έτσι είναι με όλους. Btw για τα λοιπά:Μπελαλίδικα επαγγελματικά προγράμματα τρέχω σε win10 από τότε που βγήκαν(στο λάπτοπ) και κρασάρισμα δεν έχω φάει.Δεν ξέρω κανέναν προσωπικά που έχει φάει κρασάρισμα στα 10.Μόνο ιστορίες έχω ακούσει στα φόρουμς. Δύο τινά συμβαίνουν, είτε όλος ο κύκλος μου κάποιων δεκάδων ατόμων είναι υπερ-τυχεροί του τζόκερ,είτε παίζει παπάς από τις ιστορίες τρόμου για τις μπλε οθόνες,είτε ξεκατινιάζουν τα μηχανήματα τους και κατηγορούν τα 10αρια. Διαλέγεις και παίρνεις. Αυτά δεν είναι δυο τινά αλλά τρία. Όπως καταλαβαίνεις έτσι είναι λίγο δύσκολο να σου πω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Για τις συγκεκριμένες BSOD πάντως, το μόνο βέβαιο ότι τις βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια, μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον. Δεν τις φαντάστηκα, ούτε τις διάβασα σε κάποιο φόρουμ, ούτε τις βρήκα τυχαία σε κάποιο random google search ούτε το άκουσα από κάποιον που το άκουσε από κάποιον άλλον. Σου εύχομαι να μην τις δεις ποτέ, και αν τις δεις να μην είναι στην μέση κρίσιμης δουλειάς, από την εμφάνιση της οποίας μπλε οθόνης θα χάσεις (πολλά) λεφτά. Τότε τα διλήμματα και τα τριλήμματα περί των τινών που μπορεί να συμβαίνουν δεν θα σου φανούν και τόσο αστεία. Το γεγονός οτι το BSOD σημαινει κατι σε hardware , συνηθως, προβλημα, δε σου λεει κατι; Δεν εχεις ιδεα οτι το BSOD ειναι για καποιο λογο και δε του "σηκωνεται" , ετσι στα καλα καθουμενα να πεταχτει; Και οταν ειναι software προβλημα , συνηθως ειναι driver related , ειπαμε πιο πανω τι συμβαινει με αυτο. Και οταν δεν ειναι driver related, ειναι περιστατικο που συμβαινει σε ατομα τα οποια ειναι και τα μονα που τα αναφερουν στα φορουμ , και ειναι μεμονωμενα περιστατικα. Θα βρεις 10.000 περιστατικα. Στα 270 εκατομμυρια, ποσο % ειναι; Όταν βγήκαν τα Windows XP - επειδή είτε δεν τα πρόλαβες, είτε δεν θυμάσαι - η τότε σημαία της Microsoft ήταν ότι με αυτά έρχεται και το οριστικό τέλος των μπλε οθονών, σήμα κατατεθέν των προηγούμενων εκδόσεων, κυρίως 95, 98 και Me. Φτάσαμε στο 2016 και όμως ακόμα μ' αυτό ασχολούνται, και χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτό θα έπρεπε τουλάχιστον να προβληματίζει ορισμένους. Στο δια ταύτα, από εκεί που υπήρχε η εικόνα ότι περίπου τα τελευταία Windows είναι απροβλημάτιστο αν όχι ονειρικό λειτουργικό, ξαφνικά φαίνεται ότι ναι υπάρχουν προβλήματα (σοβαρά), αλλά έλα μωρέ είναι σε μικρό ποσοστό οπότε δε βαριέσαι. Όταν (και όχι αν) αύριο θα σκάσει κάποιο πιο γενικευμένο, θα διαβάζουμε ότι έλα μωρέ, αφού έβγαλαν γρήγορα Service Pack. Και μετά Service Pack για το Service Pack. Δεν το λέω υποθετικά, το έχουμε ξαναδεί το έργο, και τίποτα στην MS σήμερα δεν προδιαθέτει ότι δεν θα το ξαναδούμε. Το καινούριο στην υπόθεση είναι ότι πλέον θα διαβάζουμε ότι έλα μωρέ έχει προβλήματα αλλά σιγά μήπως το πλήρωσες; Τζάμπα ήταν.
hackerW32 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 τουλαχιστον κανανε λιγοτερο τρομαχτηκες τις blue screen.
tommybertsen Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Όταν βγήκαν τα Windows XP - επειδή είτε δεν τα πρόλαβες, είτε δεν θυμάσαι Προφιλ εχω, ηλικια λεει , μπορεις να καταλαβεις αν τα προλαβα ή οχι. Αυτα για τις σημαιες που λες, που ακριβως υπαρχουν; Οι μπλε οθονες υπαρχουν για καποιο λογο,ειτε σου αρεσει , ειτε οχι. Πως να το κανουμε; Εγω γιατι δεν ειδα τετοιες; Μηπως γιατι δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα; Τα τονιζω για να καταλαβεις τι εννοω... Κολλησαμε με τις μπλε οθονες και τα κακα windows που σε παρακολουθουν , λες και στα Windows 7 δεν υπηρχε η μπλε οθονη. Θα τρελαθουμε τελειως . 3
comfuzio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Και γω όταν είχα win7 είχα αρκετές bsod και απώλεια δεδομένων, με τα 8-8.1,10 εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας. Να γίνω και λίγο κακός. Αν κάνεις όντως δουλειά πολλών χρημάτων και δεν κρατάς backups φταίει η ms κατά 50% αλλά φταις και εσύ άλλο τόσο. Με τις τόσες cloud υπηρεσίες ή το ελεεινά χαμηλό κόστος flash/hdd/ssd το να κάνεις δουλειά σημαντική και να μην την ασφαλίζεις είναι άκρως τραγικό! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Όσοι δεν επιθυμούν αναβάθμιση (διότι έχουν οδηγούς σε windows 7 και όλα λειτουργούν ok) γιατί να αναβαθμίσουν; Αυτοί δεν αγοράζουν hw αφού έχουν ήδη. Τους εξαναγκάζει λοιπόν να αναβαθμίσουν για να προωθήσει το store και τα UWApps και στην πορεία (κατόπιν αναβάθμισης) αφού οι παλιές συσκευές τους δε λειτουργούν στο νέο ΛΣ (λόγω οδηγών), πρέπει να αγοράσουν καινούριες. Έτσι, από το πουθενά. Ο χρήστης, ενώ όλα ήταν μιά χαρά, θα πάει σα τον καραγκιόζη να ξοδεύει χρήματα για αχρείαστες αναβαθμίσεις ώστε να κάνουν το καπρίτσιο τους το Redmond και οι hardware vendors. Καταλαβαίνεις ότι αυτή η πρακτική είναι κατάπτιστη και κατακριτέα, διότι ο χρήστης (ο οποίος είναι μιά χαρά με Win7) πέφτεί θύμα εκμετάλλευσης για να κερδίσουν οι κατασκευαστές και φυσικά η msft. Άρα το ερώτημα παραμένει... Τι θα μπορούσε να έκανε βέβαια σε έναν "αντίστοιχο" κολοσσό? Πως θα τον ανάγκαζε να βγάλει drivers για τα παλιά του προϊόντα? Θα έπρεπε να κάτσει να τους βγάλει εκείνη? Αν άρχιζαν να το κάνουν όλοι αυτό θα τους αναλάμβανε όλους η MS?
AlexKane Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Άρα το ερώτημα παραμένει... Δεν υφίσταται ζήτημα αμφιβολίας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ότι κάπως πρέπει να τους αναγκάσει?
AlexKane Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ότι κάπως πρέπει να τους αναγκάσει? Μα δεν τους αναγκάζει. Τους χαϊδεύει τ' αυτιά. Εάν όλοι μεταβούν σε Win10 θα αναβαθμίσουν τους οδηγούς συσκευών οι κατασκευαστές; Το αντίθετο μάλλον.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν ισχυρίστηκα ότι τους αναγκάζει, ρώτησα αν πρέπει να το κάνει κι αν ναι πως? Αν αρνηθούν τι θα κάνει δλδ?
coffeex Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 270μύρια + 1 αν βάλουν και την αγορά που έκανα Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί στην συσκευασία του dvd γράφει Made in Turkey ;;
gnsX Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Γιατί κατασκευαστηκε στην Αυστρία; Δε ξέρω, έτσι στην τύχη το λεω 3
CheOnWeb Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Και γω όταν είχα win7 είχα αρκετές bsod και απώλεια δεδομένων, με τα 8-8.1,10 εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας. Να γίνω και λίγο κακός. Αν κάνεις όντως δουλειά πολλών χρημάτων και δεν κρατάς backups φταίει η ms κατά 50% αλλά φταις και εσύ άλλο τόσο. Με τις τόσες cloud υπηρεσίες ή το ελεεινά χαμηλό κόστος flash/hdd/ssd το να κάνεις δουλειά σημαντική και να μην την ασφαλίζεις είναι άκρως τραγικό! Αν κάνεις όντως δουλειά πολλών χρημάτων και δεν κρατάς backups φταις εσύ 100%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα