Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

for the love of god... 

τα δωρεαν και με το ζορι windows10, σε γραφημα αναμεσα στα προηγούμενα που έκαναν 100+ ευρω. δεν γελασαμε καν παιδια. try harder

Αδερφέ μου!!

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

for the love of god... 

τα δωρεαν και με το ζορι windows10, σε γραφημα αναμεσα στα προηγούμενα που έκαναν 100+ ευρω. δεν γελασαμε καν παιδια. try harder

Σε ενοχλεί αυτό αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα που τα 7 είχαν πριν τα Vista και XP ενώ τα 10 έχουν 7 και 8.1 με σημαντικά μικρότερη "ανάγκη" για αναβάθμιση...

Εννοεις το spyware ή το οτι 8 μηνες μετα ακομα εχουμε ενα λειτουργικο ουσιαστικα σε beta? Ισως τα προβληματα με τους drivers, τις απροσδιοριστες αναβαθμισεις κλπ κλπ κλπ.

Τα προβλήματα με τους drivers είναι θέμα άλλων κατασκευαστών, αυτοί να φροντίσουν να βγάλουν νέους/σωστούς, δεν είναι δουλειά του λειτουργικού να προσαρμόζεται στους drivers...

• Like 5
Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι αν δεν υπήρχαν οι brainwashed cavepeople των xp/7 που φοβούνται να μεταβούν από το last decade στο σήμερα τα νούμερα θα ήταν διπλάσια.

Windows 10, επιτέλους ένα λειτουργικό σοβαρό, σταθερό, γρήγορο και ασφαλές! 

Εγω παντως φοβουμαι να βγω απο την σπηλια, μην με φαει κανενας λυκος.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα με σπιτι μοιαζει η σπηλια μου παντως, μπορω και αρθρωνω λεξεις σαν 21αιωνιτης και ναι εχω τα 7αρια και ειναι σοβαρα,σταθερα, γρηγορα και ασφαλη :o!!

Μηπως κανω κατι στραβα?! :P

Μηπως μου εχουν κανει πλυση εγκεφαλου εξωγηινοι εισβολεις!!?  :o

Βασικά, xp εχω κι εγω, απλά, γιατί είναι τούμπανο λειτουργικό. 

και κάνω τα πάντα. ε/?

Δημοσ.

Μια χαρα με σπιτι μοιαζει η σπηλια μου παντως, μπορω και αρθρωνω λεξεις σαν 21αιωνιτης και ναι εχω τα 7αρια και ειναι σοβαρα,σταθερα, γρηγορα και ασφαλη :o!!

Μηπως κανω κατι στραβα?! :P

Μηπως μου εχουν κανει πλυση εγκεφαλου εξωγηινοι εισβολεις!!?  :o

Δεν ξέρω και δεν με αφορά. Θες να έχεις λειτουργικό 10 χρονών δικιά σου υπόθεση.

Μαγκιά μια φορά ΔΕΝ είναι.

• Like 8
  • Super Moderators
Δημοσ.

Βασικά, xp εχω κι εγω, απλά, γιατί είναι τούμπανο λειτουργικό. 

και κάνω τα πάντα. ε/?

Τα πάντα όχι, μόνο αυτά που θες...

• Like 6
  • Super Moderators
Δημοσ.

πες ένα μόνο.

Trim σε SSD...

DX10/11/12...

Τραγικό support και drivers σε XP 64bit, οπότε πάνω από 4GB (aka 3.25/3.5) Ram qq μιας και τα 32bit είναι "μονόδρoμος"...

κτλπ κτλπ...

• Like 10
Δημοσ.

Καλη φαση αλλα στη πραγματικοτητα τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα...
Καταρχας δεν αποφασισε ο κοσμος να κανει την οποια μεταβαση σε windows 10 αλλα η ιδια η ms το αποφασισε αυτο καθως οι περισσοτεροι ξυπνησαν απο τον υπνο και ειδαν τον εφιαλτη των windows 10 να γινεται install στο pc τους. Ναι δεν ειναι ολοι guru και πατανε οκ σε οτι βρουν μπροστα τους.

2ον 270εκατμ, δεν ειναι τιποτα.. ενας ασημαντος αριθμος.
3ον τουλαχιστον το 1/3 εχει γυρισει παλι πισω δεν εμειναν ολοι στα windows 10.

4oν ειναι τζαμπα αν κανεις εγκατασταση και ενεργοποιηση. Αρκετος κοσμος εκανε εγκατασταση σε vmware ή αλλους emulatorες μονο και μονο για να παρουν το δωρεαν κλειδι πιθανον για μελλοντικη χρηση ή απλα ετσι γιατι μπορουσαν να τα εχουν τζαμπα.

Κατα τα αλλα παει πολυ καλα η ms... σιγουρα...

• Like 1
Δημοσ.

έχω 8,1 μια χαρά γρήγορα είναι δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και καλά να βάλω 10. το λαπτοπ το πήρα με προεγκατεστημενα τα 8 αν αγοράσω καινούργιο με τα 10 προεγκατεστημένα καλώς αλλά δεν έχω όρεξη να ξεκινήσουν τα προβλήματα με drivers που πιθανόν να μην υποστηρίζει γιατι και είναι ολίγον παλιατζούρα πλέον το λάπτοπ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλη φαση αλλα στη πραγματικοτητα τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα...

Καταρχας δεν αποφασισε ο κοσμος να κανει την οποια μεταβαση σε windows 10 αλλα η ιδια η ms το αποφασισε αυτο καθως οι περισσοτεροι ξυπνησαν απο τον υπνο και ειδαν τον εφιαλτη των windows 10 να γινεται install στο pc τους. Ναι δεν ειναι ολοι guru και πατανε οκ σε οτι βρουν μπροστα τους.

2ον 270εκατμ, δεν ειναι τιποτα.. ενας ασημαντος αριθμος.

3ον τουλαχιστον το 1/3 εχει γυρισει παλι πισω δεν εμειναν ολοι στα windows 10.

4oν ειναι τζαμπα αν κανεις εγκατασταση και ενεργοποιηση. Αρκετος κοσμος εκανε εγκατασταση σε vmware ή αλλους emulatorες μονο και μονο για να παρουν το δωρεαν κλειδι πιθανον για μελλοντικη χρηση ή απλα ετσι γιατι μπορουσαν να τα εχουν τζαμπα.

Κατα τα αλλα παει πολυ καλα η ms... σιγουρα...

Κάποια πηγή για να τα στηρίξει αυτά ή απλά σε εμπιστευόμαστε?

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...