Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.

Ποιο remote support πρόγραμμα (free) προτείνετε προκειμένου κάποιος να μπορεί να "μπαίνει" στον υπολογιστή κάποιου άλλου ώστε να λύνει απλά προβλήματα ?

Έχω βαρεθεί να πηγαίνω από το σπίτι αδερφών, γονιών κτλ μόνο και μόνο για να περάσω κάποιον driver ή να φτιάξω κάτι απλό στον υπολογιστή τους. WIndows τρέχουμε όλοι, απλά μπορεί εγώ να έχω τα 10, ο άλλος τα 7, φαντάζομαι δεν παίζει ρόλο.

Εννοείται να είναι σχετικά ασφαλές το πρόγραμμα μιας και η άλλη πλευρά (συγγενείς) δεν σκαμπάζουν και πάρα πολλά.

Θενκς ! 

Δημοσ.

υπάρχουν πολλά δυο που χρησιμοποιώ εγώ είναι αυτά  

1) teamviewer (εάν επιλέξεις την εκκίνηση κατά την έναρξη των windows και κάνεις account μπορείς να προσθέσεις όσα pc θες και να τα διαχειρίζεσαι χωρίς οι άλλοι να χρειαστεί να τρέξουν το πρόγραμμα έτσι δεν χρειάζεται κάποιος να έχει πολλές γνώσεις )

2) vnc

3)επίσης υπάρχει και η λύση των windows το remote αλλά θες πολύ χρόνο ώστε να παραμετροποιήσεις (άνοιγμα πόρτας στατική ip patch εαν δεν είναι επαγγελματική έκδοση των windows

Δημοσ.

υπάρχουν πολλά δυο που χρησιμοποιώ εγώ είναι αυτά  

1) teamviewer (εάν επιλέξεις την εκκίνηση κατά την έναρξη των windows και κάνεις account μπορείς να προσθέσεις όσα pc θες και να τα διαχειρίζεσαι χωρίς οι άλλοι να χρειαστεί να τρέξουν το πρόγραμμα έτσι δεν χρειάζεται κάποιος να έχει πολλές γνώσεις )

2) vnc

3)επίσης υπάρχει και η λύση των windows το remote αλλά θες πολύ χρόνο ώστε να παραμετροποιήσεις (άνοιγμα πόρτας στατική ip patch εαν δεν είναι επαγγελματική έκδοση των windows

Θα δοκιμάσω το TeamViewer που το είχα έτσι κι αλλιώς στα υπόψην. Θενκς, θα επανέλθω αν τα βρω μπαστούνια !

Δημοσ.

Το TeamViewer σε ένα δοκιμαστικό που έκανα μου άρεσε. Αν στην πράξη με δυσκολέψει θα επανέλθω ή θα δοκιμάσω κάποιο από τα άλλα που προτείνατε.

Θενκς !

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο team και να έχεις λίστα με τους υπολογιστές που συνδέεσαι. Με μέτρο όμως γιατί αν δει ότι έχεις προσθέσει πολλούς σου βγάζει μήνυμα για να το αγοράσεις και δεν προχωράει. Εγώ προσπαθώ να είμαι κάτω από 20.

Αν το βάλεις να τρέχει με την εκκίνηση (στον πελάτη), βάλε και έναν κωδικό από τις ρυθμίσεις και θα μπορείς να βλέπεις ποιος είναι συνδεμένος. Απλά ρώτα τον κάτοχο του υπολογιστή αν το επιθυμεί για να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση.

Το ammyy είναι επίσης πολύ καλό και δεν κάνει εγκατάσταση, οπότε μπορείς να πεις σε κάποιον να κατεβάσει το ammy (755ΚΒ) και να το τρέξει άμεσα.

Τέλος, υπάρχει και το chrome remote desktop που τρέχει σαν app στο chrome, αλλά προϋποθέτει να υπάρχει το chrome εγκατεστημένο.

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο team και να έχεις λίστα με τους υπολογιστές που συνδέεσαι. Με μέτρο όμως γιατί αν δει ότι έχεις προσθέσει πολλούς σου βγάζει μήνυμα για να το αγοράσεις και δεν προχωράει. Εγώ προσπαθώ να είμαι κάτω από 20.

Αν το βάλεις να τρέχει με την εκκίνηση (στον πελάτη), βάλε και έναν κωδικό από τις ρυθμίσεις και θα μπορείς να βλέπεις ποιος είναι συνδεμένος. Απλά ρώτα τον κάτοχο του υπολογιστή αν το επιθυμεί για να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση.

Το ammyy είναι επίσης πολύ καλό και δεν κάνει εγκατάσταση, οπότε μπορείς να πεις σε κάποιον να κατεβάσει το ammy (755ΚΒ) και να το τρέξει άμεσα.

Τέλος, υπάρχει και το chrome remote desktop που τρέχει σαν app στο chrome, αλλά προϋποθέτει να υπάρχει το chrome εγκατεστημένο.

Πρώτη δοκιμή απόλυτα επιτυχημένη με το TeamViewer. Μάλλον θα καταλήξω σε αυτό. Πολύ απλό στη χρήση και πολύ εξυπηρετικό.

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...