evoracing Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Χάζευα στο flickr και είδα κάποιες εικόνες τραβηγμένες με την ίδια dslr με την δικιά μου (D5100) και ίδιο φακό (18-55). Πως γίνεται η λύψη πανοραμικών φωτογραφιών? Πχ αυτές.. Sunrise by John Miliadis, on Flickr Awe sunset! by John Miliadis, on Flickr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) εγώ τραβάω τις φωτογραφίες μία προς μία και τις ενωνω στον υπολογιστη με το κορυφαιο (επί πληρωμή και ενα απο τα ελαχιστα προγραμματα που δεν σκοπευω ποτέ να αντικαταστησω με δωρεαν λυση) PTGui. Από δωρεαν υπάρχει και το Hugin, όλα τα επαγγελματικα αποτελεσματα που βλεπεις σε αυτα τα site γινονται χειροκινητα και οχι αυτοματα που σημαινει αρκετες εκατονταδες φωτογραφιες με τριποδο πριν τις περασεις στον υπολογιστη για το τελικο βημα (την ενωση τους). Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2016 από xaerialtwistx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Με Lightroom γινεται...δουλευω και Gigapan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αα μάλιστα! και εγώ πάλευα με το photoshop. Η 2η όμως δεν είναι 100 λήψεις αλλά 3 από ότι φαίνεται γιατί αν καθυστερείς έχουν φύγει τα σύνεφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Και στο photoshop γινεται με masking και layersι αλλα εγω δεν το εχω δουλεψει ποτε...το lightroom ομως το εχω ξεζουμισει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Η 2η όμως δεν είναι 100 λήψεις αλλά 3 από ότι φαίνεται γιατί αν καθυστερείς έχουν φύγει τα σύνεφα ναι δεν τις ανοιξα τις φωτογραφιες να τις δω με προσοχη, γενικά μιλάω, εχω τραβηξει και εγω πολλα gigapixel πανοραματα στην Αθηνα. Με Lightroom γινεται...δουλευω και Gigapan ναι ειναι και το gigapan αλλα μου ειχε δωσε χειροτερα αποτελεσματα οταν το δοκιμασα, απο την αλλη δεν εκατσα να ασχοληθω και ιδιαιτερα. απο την ιδια εταιρεια εχω παρει ομως το Panotour το οποιο ειναι το κερασακι (για Virtual Tours). Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2016 από xaerialtwistx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 το hugin το χρησιμοποιω σε linux. μπορω να πω οτι κανει πολυ καλη δουλεια. αλλα και με το photoshop γινεται. νομιζω οτι το παρακατω βιντεο τα εξηγει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα