Προς το περιεχόμενο

Αγορά κουτιού 70€

8elwADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Radiohead να σε ρωτησω κάτι εχεις ν μ πρωτηνεις κάποια ψυκτρα γτ σκεφτομαι να πάρω τν fx 8320 η τν 6300 .Το κουτί π θα παραγγειλω σήμερα είναι το aerocool 500 μπορείς να μ πεις μία η λάθος έκανα π Ρώτησα στο ποστ αλλού ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

το eclipse είναι σε μια χαρά τιμή https://www.skroutz.gr/s/8747424/Phanteks-Eclipse-P400.html?keyphrase=phanteks+eclipse#specs-container

μόνο που θα χρειαστείς εξωτερικό dvd

δες κι ένα review

Radiohead να σε ρωτησω κάτι εχεις ν μ πρωτηνεις κάποια ψυκτρα γτ σκεφτομαι να πάρω τν fx 8320 η τν 6300 .Το κουτί π θα παραγγειλω σήμερα είναι το aerocool 500 μπορείς να μ πεις μία η λάθος έκανα π Ρώτησα στο ποστ αλλού ;

Έχεις ρωτήσει καμμιά 15αριά φορές. Ανάλογα τα λεφτά και τα γούστα, όλες καλές είναι.

noctua nu12s ή cryorig h7 ή phanteks ph-tc12dx ή raijintek themis ή coolermaster 212 evo.

Το ξέρω και δεν ήθελα να ρωτησω απλός επειδή θα έχω το κουτί αυριο ήθελα κάποιον από εσάς να ρωτησω επειδή το μήκος γ ψυκτρα είναι 155mm radiohead

Επισκέπτης

Το ξέρω και δεν ήθελα να ρωτησω απλός επειδή θα έχω το κουτί αυριο ήθελα κάποιον από εσάς να ρωτησω επειδή το μήκος γ ψυκτρα είναι 155mm radiohead

Το ύψος είναι όχι το μήκος.

Πάρε την cryorig h7 για να είσαι σίγουρος τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...