NinjaMan Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 18 Μαΐου 2016 από NinjaMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Radiohead να σε ρωτησω κάτι εχεις ν μ πρωτηνεις κάποια ψυκτρα γτ σκεφτομαι να πάρω τν fx 8320 η τν 6300 .Το κουτί π θα παραγγειλω σήμερα είναι το aerocool 500 μπορείς να μ πεις μία η λάθος έκανα π Ρώτησα στο ποστ αλλού ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 το eclipse είναι σε μια χαρά τιμή https://www.skroutz.gr/s/8747424/Phanteks-Eclipse-P400.html?keyphrase=phanteks+eclipse#specs-container μόνο που θα χρειαστείς εξωτερικό dvd δες κι ένα review Radiohead να σε ρωτησω κάτι εχεις ν μ πρωτηνεις κάποια ψυκτρα γτ σκεφτομαι να πάρω τν fx 8320 η τν 6300 .Το κουτί π θα παραγγειλω σήμερα είναι το aerocool 500 μπορείς να μ πεις μία η λάθος έκανα π Ρώτησα στο ποστ αλλού ; Έχεις ρωτήσει καμμιά 15αριά φορές. Ανάλογα τα λεφτά και τα γούστα, όλες καλές είναι. noctua nu12s ή cryorig h7 ή phanteks ph-tc12dx ή raijintek themis ή coolermaster 212 evo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εγω θελω το infinity case ειναι το πρωτο που δειχνει και λεει οτι θα κανει 200 ευρω τελικα αν κυκλοφορησει. Φιλε ειναι απιστευτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το ξέρω και δεν ήθελα να ρωτησω απλός επειδή θα έχω το κουτί αυριο ήθελα κάποιον από εσάς να ρωτησω επειδή το μήκος γ ψυκτρα είναι 155mm radiohead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το ξέρω και δεν ήθελα να ρωτησω απλός επειδή θα έχω το κουτί αυριο ήθελα κάποιον από εσάς να ρωτησω επειδή το μήκος γ ψυκτρα είναι 155mm radiohead Το ύψος είναι όχι το μήκος. Πάρε την cryorig h7 για να είσαι σίγουρος τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα