Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Radiohead να σε ρωτησω κάτι εχεις ν μ πρωτηνεις κάποια ψυκτρα γτ σκεφτομαι να πάρω τν fx 8320 η τν 6300 .Το κουτί π θα παραγγειλω σήμερα είναι το aerocool 500 μπορείς να μ πεις μία η λάθος έκανα π Ρώτησα στο ποστ αλλού ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

το eclipse είναι σε μια χαρά τιμή https://www.skroutz.gr/s/8747424/Phanteks-Eclipse-P400.html?keyphrase=phanteks+eclipse#specs-container

μόνο που θα χρειαστείς εξωτερικό dvd

δες κι ένα review

Radiohead να σε ρωτησω κάτι εχεις ν μ πρωτηνεις κάποια ψυκτρα γτ σκεφτομαι να πάρω τν fx 8320 η τν 6300 .Το κουτί π θα παραγγειλω σήμερα είναι το aerocool 500 μπορείς να μ πεις μία η λάθος έκανα π Ρώτησα στο ποστ αλλού ;

Έχεις ρωτήσει καμμιά 15αριά φορές. Ανάλογα τα λεφτά και τα γούστα, όλες καλές είναι.

noctua nu12s ή cryorig h7 ή phanteks ph-tc12dx ή raijintek themis ή coolermaster 212 evo.

Δημοσ.

Εγω θελω το infinity case ειναι το πρωτο που δειχνει και λεει οτι θα κανει 200 ευρω τελικα αν κυκλοφορησει. Φιλε ειναι απιστευτο.

Δημοσ.

Το ξέρω και δεν ήθελα να ρωτησω απλός επειδή θα έχω το κουτί αυριο ήθελα κάποιον από εσάς να ρωτησω επειδή το μήκος γ ψυκτρα είναι 155mm radiohead

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ξέρω και δεν ήθελα να ρωτησω απλός επειδή θα έχω το κουτί αυριο ήθελα κάποιον από εσάς να ρωτησω επειδή το μήκος γ ψυκτρα είναι 155mm radiohead

Το ύψος είναι όχι το μήκος.

Πάρε την cryorig h7 για να είσαι σίγουρος τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...