miltre Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 αν θες σε παρακαλω το cage με το 5.25'' βγαινει για να μπουν οι 2 3.5'' ή εννοει οτι τους βαζεις μεσα στο cage? σορυ απλα ειμαι πριν ενα κλικ να το παρω και μενδιαφερει πολυ για τρεις 3.5'' δισκους αλλα να μπορω να εχω και ενα οπτικο<dvd> ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Άν δεν θέλεις να φαίνονται οι ssd αντί να τους βάλεις στις υποδοχές μπροστά τους βάζεις ακριβώς απο πίσω τις τρύπες για τις βίδες τις έχει. @miltre Το 4x 3.5'' εννοεί 2 πίσω και 2 αντί για optical.
miltre Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Άν δεν θέλεις να φαίνονται οι ssd αντί να τους βάλεις στις υποδοχές μπροστά τους βάζεις ακριβώς απο πίσω τις τρύπες για τις βίδες τις έχει. @miltre Το 4x 3.5'' εννοεί 2 πίσω και 2 αντί για optical. οκ το καταλαβα αυτο αλλα πρεπει να βγει το cage και να μπουν καθετα οι δισκοι οπως οι ssd ή μπαινουν μεσα στο cage οποτε μπορεις στο πανω να εχεις ενα οπτικο και στο κατω ενα δισκο
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέσα οπωσδήποτε και λογικά βιδώνεις μόνο την μία πλευρά απο το πλάι. Θα στο επαληθεύσει λογικά και ο ts
8elwADSL Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Οπως τα είπε ο radiohead είναι,συνολικά παίρνει 2 πίσω στις θήκες (3,5 ή 2,5) 2 πάνω που μπαίνει το dvd (και εδώ 3,5 ή 2,5) και 2 στις υποδοχές κάτω από το dvd μόνο 2,5 όμως. 2
koystado Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Αγόρασα τελικά το Zalman Z9 Neo,πολύ ωραίο κουτί! Εχει αρκετό χώρο μέσα για μεγάλη gpu και χωράει και ψηλές ψήκτρες ως 16mm,το μόνο παράπονο είναι πως θα θέλα να έχει λίγο παραπάνω χώρο πίσω για cable management αλλά ακόμα κ έτσι μια χαρά τα στρίμωξα. επειδή βλέπω έχεις αγοράσει το zalman z9 neo έχεις βρει τρόπο όταν κλείνεις τον υπολογιστή να κλείνουν και τα led φώτα;; γιατί εγώ που το έχω στο δωμάτιο μου είναι εκνευριστικό... πάντως το κουτί σε γενικές γραμμές πολύ καλό μόνο δύο αρνητικά το πλαστικό στο πάνω μέρος και αυτό με τα led
8elwADSL Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Εμένα μου αρέσει που μένουν τα led ανοιχτά στο σκοτάδι.
george_008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 επειδή βλέπω έχεις αγοράσει το zalman z9 neo έχεις βρει τρόπο όταν κλείνεις τον υπολογιστή να κλείνουν και τα led φώτα;; γιατί εγώ που το έχω στο δωμάτιο μου είναι εκνευριστικό... πάντως το κουτί σε γενικές γραμμές πολύ καλό μόνο δύο αρνητικά το πλαστικό στο πάνω μέρος και αυτό με τα led πως γίνεται να μένουν ανοιχτά τα led με κλειστο υπολογιστή? Στην μητρική είναι συνδεδεμένα?
cpttony Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Και μένα μια απο τα ίδια.. Μένουν ανοικτά τα LED και γυρνάνε τα fan με πολύ χαμηλό rpm. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό.. Μετά που έβαλα τα Windows 10, το κάνει.
8elwADSL Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Τα fan σε μένα δεν γυρνάνε όταν είναι κλειστό μόνο τα led των usb παραμένουν ανοιχτά.
miltre Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 αν ειναι ευκολο τι θερμοκρασιες πιανουν οι δισκοι?και απο θορυβο τι λεει?
8elwADSL Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μια χαρά τα πάει από θόρυβο ακούγονται ελαφρώς οι ανεμιστήρες αλλά όχι σε σημείο που να είναι ενοχλητικό τουλάχιστον για το δικό μου αυτί. 29 ο SSD 38 o HDD εκεί από κάτω που τους έχει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλημέρα, νομίζω με λίγο ψάξιμο στη μητρική του καθενός ίσως βρείτε άκρη με τα Led. Άν όχι θα είναι θέμα λειτουργικού είτε με power options ειτε με κάποιο driver. @cpttony μετά το κλείσιμο οι ανεμιστήρες σου γυρνάνε για κάποιο χρονικό διάστημα ή μόνιμα;
cpttony Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 @cpttony μετά το κλείσιμο οι ανεμιστήρες σου γυρνάνε για κάποιο χρονικό διάστημα ή μόνιμα; Συνεχώς... Καλά όχι ότι με ενοχλεί, αλλά μου φαίνεται περίεργο. Δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα από την Asus, εκτός τα απαραίτητα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα