Προς το περιεχόμενο

Αγορά κουτιού 70€

8elwADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με μιατιά που έριξα σε βιντεο στο youtube το Zalman η πάνω οπή που περνάνε τα κλώδια μένει μισή αν βάλεις DVD Drive. Αν δεν σε πειράζει αυτό. Περισσότερο για sata καλώδια είναι. Ακούω και διαβάζω επινεβαιωμένα ότι τα Phanteks έχουν θέμα με τρίξιμο του side panel. Το corsair έχει θέματα με συντονισμό των δίσκων. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To κάθε κουτί έχει διαφορετική συμπεριφορά στο θέμα δίσκων. Δεν είναι θέμα εταιρείας Corsair κ.λπ. Είναι θέμα μοντέλου και του πώς είναι σχεδιασμένα τα hdd cages. 

Το πρόβλημα υπάρχει συνήθως όταν δύο ή περισσότεροι μηχανικοί δίσκοι τοποθετούνται πολύ κοντά και συντονίζονται. Ο ήχος που παράγεται είναι ένα βουητό που λέγεται humming noise (αν το googlάρετε, έτσι θα το βρείτε). Μου έχει τύχει και εμένα σε Cooler Master 550 Silencio.

Συνιστώ λοιπόν κουτιά που έχουν περιθώριο μεταξύ των θέσεων hdd, και ει δυνατόν να έχουν και rubber pads στο σημείο τοποθέτησης. 

Όσο για το πρόβλημα των Phanteks με τα πλαϊνά panel, ναι, το έχω συναντήσει και εγώ. Πολλά κουτιά με παράθυρα στο πλάι έχουν το ίδιο θέμα. Το Η440 που έχω εγώ είναι φοβερά σχεδιασμένο και δεν έχει θέμα. Εξαρτάται πόσο "σφιχτά" είναι σχεδιασμένο να ακουμπά το panel στο μεταλλικό περίβλημά του.  

• Like 1

Όλα έχουν απο ένα κουσούρι και βέβαια παίζει ρόλο και πως θα τα μοντάρεις μέσα εσύ ο ίδιος μιλώντας για δίσκους. Τα περισσότερα έχουν μαλακό υλικό για προστασία απο κραδασμό στην υποδοχή τους. Όσο για το phanteks μόνο για το pro ψάχνοντας στο google και το luxe έχω ακούσει για το παράθυρο συγκεκριμένα εδώ

Αγόρασα τελικά το Zalman Z9 Neo,πολύ ωραίο κουτί!

Εχει αρκετό χώρο μέσα για μεγάλη gpu και χωράει και ψηλές ψήκτρες ως 16mm,το μόνο παράπονο είναι πως θα θέλα να έχει λίγο παραπάνω χώρο πίσω για cable management αλλά ακόμα κ έτσι μια χαρά τα στρίμωξα.

• Like 4

Αν δεν σου κάνει κόπο βγάλε καμία φωτογραφία να δούμε...Έχω και εγώ κουτί της Zalman και γενικά είμαι ευχαριστημένος.Ειδικά για τα λεφτά που έδωσα.Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή.Σκέφτομαι σιγά σιγά να αναβαθμισω (θα κάνω δώρο το υπάρχον) και μου αρέσει οπτικά αυτό που πήρες.

ομως λεει οτι χωραει 4 3.5'' πως το εννοει μπορεις να το δεις αν εχει καποιο μανουαλ γιατι στο νετ βρισκω και σε ολα τα βιντεο μονο το cage με τις δυο θεσεις ενω προφορικα ολοι λενε 4!

Θα διαφωνήσω εδώ. Οι θέσεις που έχει πίσω 'κρυφές' φωτογραφίζονται για hdd και τους ssd τους βάζεις μπροστά ή πάλι πίσω επάνω στο κάθετο μεταλλικό. Στο 01:56 κάνε μια παύση για να δεις τι λέω

Εχει και αυτές τις υποδοχές για ssd μπροστά που λέει και ο radiohead αλλά εγώ τους έχω βάλει και τους δύο από πίσω.

Θα ανεβάσω σε λίγο φωτογραφίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...