noobogadgetakias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλημέρα σε όλους.θα ήθελα τα φώτα σας.μετά από φορματ σε παλιό λάπτοπ ένα τούρμπο χ είναι...έβαλα τα windows 10.όλα καλά με τους οδηγούς που έκανε εγκατάσταση από μόνο του αυτά που βρήκε μέσω ίντερνετ δηλαδή αλλά εγώ ήθελα να του περάσω τα σωστά που κατέβασα από το σάιτ της μητρικής..μόλις πέρασα της κάρτας γραφικών αμέσως η οθόνη κόπηκε στην μέση.έχω στο κέντρο μια μαύρη λωρίδα είκοσι πόντων περίπου και βλέπω μόνο στις άκρες τι γίνεται στην οθόνη..τι να κάνω;
noobogadgetakias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 http://s12.postimg.org/flioucpyl/IMAG1394.jpg Μα με αυτόν τον οδηγό ή ανάλυση της οθόνης είναι καλύτερη...και πως θα το βγάλω τώρα αφού δεν έχω εικόνα σε όλη την οθόνη;
d_gkal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 μπες σε safe mode καλυτερη αναλυση εχεις, εικονα δεν εχεις. δοκιμασε αλλον
noobogadgetakias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 μπηκα κανονικα και προσπαθησα με οτι εβλεπα κ οσο μπορουσα να κανω απεγκατασταση τον οδηγο. και ετσι και εγινε..και μετα απλα εκανα ευρεση του οδηγου μεσω ιντερνετ και μ εβαλε και παλι οτι βρηκε μεσω ιντερνετ.τα σκουπιδια π κυκλοφορουν δηλαδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα