Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιά η γνώμη σας για το συγκεκριμένο smartphone?

Σκέφτομαι να το πάρω μιάς και οι απαιτήσεις μου δεν είναι και αυτό που θα λέγαμε Hign End.

Έχει όλα αυτά που ζητάω:

1) Τετράγωνο design

2) Μέταλλο-γυαλί ή full μέταλλο

3) Αισθητήρα δακτυλικών

4) Καλή κάμερα μπρος πίσω

5) Μεγάλη μπαταρία

6) Καλή οθόνη

7) SD card

8) Dual Sim

Με αυτήν την σειρά προτεραιότητας.

Δεύτερη εναλλακτική μου είναι το S6 Edge μεταχειρισμένο (αγαπάω design)  ή τρίτη επιλογή να περιμένω να πέσει η τιμή απο το S7.

Budget 350 ευρώ MAX

Δημοσ.

Το α5 2016 δεν βγηκε πετυχημενο οπως αυτο του 2015. Υπαρχουν αναφορες για προβληματικο επεξεργαστη και για κολληματα. Απο τις εναλλακτικες σου θα προτεινα να παρεις το s6 edge.

Δημοσ.

εαν ειναι το budget σου 350 max  αν ειναι εφικτο με λιγη προσπαθεια και υπομονη κανε τα 400 και παρε το s6  καινουριο απο skroytz  που αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω

Δημοσ.

Technology_guy τα προβλήματα που λες αφορούν τον Snapdragon ή τον Exynos;

Dublintouch το απλό S6 δεν μου αρέσει σχεδιαστικά και με χαλάει το εξώγκωμα της κάμερας. κατα τα άλλα είναι η καλύτερα value for money επιλογή. Με το Edge μόνο σώζεται η κατάσταση

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το πάρω μιάς και οι απαιτήσεις μου δεν είναι και αυτό που θα λέγαμε Hign End.

Έχει όλα αυτά που ζητάω:

1) Τετράγωνο design

3) Αισθητήρα δακτυλικών

5) Μεγάλη μπαταρία

6) Καλή οθόνη

7) SD card

8) Dual Sim

Δεύτερη εναλλακτική μου είναι το S6 Edge μεταχειρισμένο (αγαπάω design) ή τρίτη επιλογή να περιμένω να πέσει η τιμή απο το S7.

Budget 350 ευρώ MAX

Αμα θες απο εξω δες αυτο http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro.html θα σου μεινουν και στην τσεπη

Και εδω ειναι τα χαρακτηριστικα του

http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3-7863.php

Δημοσ.

Δεν θέλω καθόλου κινέζικα. Τα σέβομαι σαν δυνατότητες αλλά δεν....

Δημοσ.

........χαλανε τη μοστρα στην καφετερια

Δημοσ.

Οκ κανενα προβλημα..
Δημοσ.

Το Α5 ειναι πολυ όμορφο και sexy κινητο και πολυ καλά κατασκευασμενο (feels premium). Δεν μου αρέσει το οτι ειναι θέμα χρόνου να εμφανίσει traces απο το burn in της οθόνης καθώς και το λευκό που ειναι ελαφρώς κίτρινο αμα το συγκρινεις με άλλες οθόνες, τα χρώματα στις φωτό ειναι πέραν του ρεαλιστικου (αν και επιφανειακά όμορφα στο "κοινό" μάτι) επισης ειναι θεμα χρόνου να αρχισει το lag λόγο TouchWiz.

ΥΓ

Υπόψιν οτι το Red Mi Note 3 Pro εχει καταπληκτικά χαρακτηριστικά που αλλο κινητο δεν βρίσκεις στην τιμη του πάντα, και επίσης βρίσκεται Ελλάδα (Σαντορίνη νομιζω) που σημαίνει οτι δεν περιμενεις εναν μην να ερθει αλλά 1-2 μερες απο οτι διαβάζω....

Δημοσ.

Technology_guy τα προβλήματα που λες αφορούν τον Snapdragon ή τον Exynos;

Dublintouch το απλό S6 δεν μου αρέσει σχεδιαστικά και με χαλάει το εξώγκωμα της κάμερας. κατα τα άλλα είναι η καλύτερα value for money επιλογή. Με το Edge μόνο σώζεται η κατάσταση

Δες κριτηκες στο skroutz. Φοραει τον επεξεργαστη του s5 neo, που εχει θεματα

Δημοσ.

Έχει όλα αυτά που ζητάω:

1) Τετράγωνο design

3) Αισθητήρα δακτυλικών

5) Μεγάλη μπαταρία

6) Καλή οθόνη

7) SD card

8) Dual Sim

Δεύτερη εναλλακτική μου είναι το S6 Edge μεταχειρισμένο (αγαπάω design)  ή τρίτη επιλογή να περιμένω να πέσει η τιμή απο το S7.

Budget 350 ευρώ MAX

4ρη επιλογη να δωσεις λιγα παραπανω και να παρεις S6 καινουργιο του κουτιου σφραγισμενο ή εκτως αν βρεις απο αγγελιες αντιστοιχα. 350ευρω για μτχ S6 edge που ο αλλος δεν ξερεις τι μπορει να του εχει κανει(αλλος ειχε αγορασει παλια Note 4 και του το ειχε δωσει ο αλλος με custom rom.....)καλυτερα οχι. Αν βρεις καποιο S6/s6 edge σφραγισμενο ή ξερω γω 1-2ημερων ναι,αλλιως καλυτερα S6 σφραγισμενο.

Δημοσ.

ΥΓ

Υπόψιν οτι το Red Mi Note 3 Pro εχει καταπληκτικά χαρακτηριστικά που αλλο κινητο δεν βρίσκεις στην τιμη του πάντα, και επίσης βρίσκεται Ελλάδα (Σαντορίνη νομιζω) που σημαίνει οτι δεν περιμενεις εναν μην να ερθει αλλά 1-2 μερες απο οτι διαβάζω....

Πιστευεις οτι η xiaomi- μια budget εταιρια θα εστεινε αποθηκες στην Σαντορινη που εχει ακομα τα υψηλοτερα ενοικια στην Ελλαδα?Για να μην πουμε οτι οτι ειναι σχετικα αποκομμενη απο μεταφορα/τελωνεια κτλ...

Απλα κοτσαρανε μια stock φωτογραφια απο τον γουγλη με ασπρα σπιτακια...

Εαν διατηρει αποθηκες στην Ελλαδα, αυτες λεγετε οτι βρισκοντε Θεσσαλονικη.

Κατα τα αλλα δεν μειωνω το redmi 3 note μιας και ειναι ιδιαιτερα τιμιο.

Αλλα τα κινεζικα εχουν τα αρνητικα τους.Κυριως η ελλειψη αποδειξης/εγγυησης(πολλα καταστηματα δινουν αλλα ρεαλιστικα θα μεινεις χωρις κινητο για μηνα+ και υποθετω αρκετα χρηματα σε μεταφορικα) και οσο να ναι θελουν λιγη δουλιτσα στην παραμετροποιηση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...