Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαθεσιμο ποσο 300-400€.Αν υπαρχει κατι δοκιμασμενο και vfm σε αυτα τα λεφτα ακομα και σε 32 δεν εχω προβλημα.

αποσταση θεασης 2 μετρα

η χρηση που την θελω ειναι για τηλεοπτικο και να μπορει να χρησιμοποιηθει εμμεσα σαν media player μεσω του macbook μου για παραδειγμα,παρα να μεταφερω με σκληρους κτλ ταινιες.αν γινεται δλδ να αποφυγω την μανουρα με τα φλασακια-σκληρους κτλ αν ειναι δυνατον φυσικα.

δεν με απασχολει η εμφανιση της τηλεορασης,αλλα προφανως θα προτιμουσα μια κομψη

οι προσφατες δημοσιευσεις που ειδα δεν ηταν ιδια περιπτωση με την δικια μου οποτε και γι αυτο εκανα εκ νεου θεμα
Δημοσ.

σ αυτα τα λεφτα δεν υπαρχουν πολλες επιλογες για fullhd και smart (αν μπορεις να πας στα 440e πας καρφι για την samsung j6200)

Sony KDL-40R550C

LG-42LF5800

SAMSUNG UE32J5500

32αρα πιστευω θα σου φανει μικρη, ειδικα αφου θες να βλεπεις ταινιες.

Δημοσ.

διαθεσιμο ποσο 300-400€.Αν υπαρχει κατι δοκιμασμενο και vfm σε αυτα τα λεφτα ακομα και σε 32 δεν εχω προβλημα.

αποσταση θεασης 2 μετρα

η χρηση που την θελω ειναι για τηλεοπτικο και να μπορει να χρησιμοποιηθει εμμεσα σαν media player μεσω του macbook μου για παραδειγμα,παρα να μεταφερω με σκληρους κτλ ταινιες.αν γινεται δλδ να αποφυγω την μανουρα με τα φλασακια-σκληρους κτλ αν ειναι δυνατον φυσικα.

δεν με απασχολει η εμφανιση της τηλεορασης,αλλα προφανως θα προτιμουσα μια κομψη

οι προσφατες δημοσιευσεις που ειδα δεν ηταν ιδια περιπτωση με την δικια μου οποτε και γι αυτο εκανα εκ νεου θεμα

ψιτ,φίλε; μεταξύ μας τώρα.

Πρόσεχε τι τηλεόραση θα αγοράσεις γιατί τώρα που τα digea και τα ερτ θα πάνε σε 1080,ετοιμάζονται να ρίξουν στην αγορά το DVB-T2.

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Πως όταν ξεκινήσουν οι εκπομπές σε DVB-T2  για να δεις τα επίγεια τηλεοπτικά κανάλια έτσι και έχεις αγοράσει τηλεόραση με DVB-T την στρουμφόκατσες.

Θα χρειαστεί να αγοράσεις εξωτερικό αποκωδικοποιητή.

Δημοσ.

ψιτ,φίλε; μεταξύ μας τώρα.

Πρόσεχε τι τηλεόραση θα αγοράσεις γιατί τώρα που τα digea και τα ερτ θα πάνε σε 1080,ετοιμάζονται να ρίξουν στην αγορά το DVB-T2.

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Πως όταν ξεκινήσουν οι εκπομπές σε DVB-T2 για να δεις τα επίγεια τηλεοπτικά κανάλια έτσι και έχεις αγοράσει τηλεόραση με DVB-T την στρουμφόκατσες.

Θα χρειαστεί να αγοράσεις εξωτερικό αποκωδικοποιητή.

όταν λες τώρα; Αρα να περιμένω μου λες..
Δημοσ.

Σου λέω οτι η full hd επίγεια εκπομπή είναι τεχνολογικά συνυφασμένη με το πρότυπο DVB-T2

Οπότε από τεχνολογικής πλευράς είναι βέβαιο οτι μαζί με το 1080 των επίγειων καναλιών θα σερβιριστεί και το πρότυπο DVB-T2.

Όμως επειδή είμαστε στην Ελλάδα και για λόγους οικονομικούς,δεν γνωρίζει κανείς μεχρι στιγμής πότε θα γίνει η μετάβαση σε DVB-T2.

Μπορεί αμέσως με την μετάβαση όλων των καναλιών σε 1080 (ήδη 5 κανάλια εκπέμπουν δοκιμαστικά σε 1080) ή λίγο αργότερα

Η digea πάντως προμηθεύεται πομπούς που είναι DVB-T2 READY.

Τώρα που ξέρεις, η επιλογή είναι δική σου!

Δημοσ.

Οχι δεν χρειαζεται να περιμενεις τιποτα. Το DVB-T2 δεν θα το δουμε συντομα στην Ελλαδα καθως το ηδη υπαρχον DVB-T Η264 υπερκαλυπτει τις αναγκες μας. Δεν υπαρχει περιτωση να ξανα τολμησουν να αναγκασουν τον κοσμο να αλλαζει δεκτες και TV. Σε βαθος χρονου μπορει.

Περαν αυτου ομως ακομα και εαν γινει το θαυμα, ολες οι Samsung J, JU και JS series (2015 line up) και Sony B και C series (2014 και 2015 line up) υποστηριζουν DVB-T2 κανονικα.

Οποτε μην αγχωνεσαι τσαμπα.

• Like 2
Δημοσ.

Οχι δεν χρειαζεται να περιμενεις τιποτα. Το DVB-T2 δεν θα το δουμε συντομα στην Ελλαδα καθως το ηδη υπαρχον DVB-T Η264 υπερκαλυπτει τις αναγκες μας. Δεν υπαρχει περιτωση να ξανα τολμησουν να αναγκασουν τον κοσμο να αλλαζει δεκτες και TV. Σε βαθος χρονου μπορει.

Περαν αυτου ομως ακομα και εαν γινει το θαυμα, ολες οι Samsung J, JU και JS series (2015 line up) και Sony B και C series (2014 και 2015 line up) υποστηριζουν DVB-T2 κανονικα.

Υπάρχουν κάποια τεχνολογικά στανταρ τα οποία θέλεις ή δεν θέλεις ως χώρα θα πρέπει να τα ακολουθήσεις.

Άσε τις απόψεις καφενείου του οτι εδώ είναι Ελλάδα και δεν τολμούν να αναγκάσουν τον κόσμο να αλλάξει δέκτες.

Ετοιμάζονται να σε φορολογήσουν στην συνδρομή σου στον οτε και την νοβα.Αυτό το καταλαβαίνεις;

Όταν θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο περι αδειών,θα διευθευτηθεί και το θεμα του dvb-t2.

Επιπλέον θα ενεργοποιηθεί το 4G των εταιρειών κινητης τηλεφωνίας.Εκεί να δεις τι έχει να γίνει,οταν θα χρειαστει

να βάλεις φίλτρα LTE ή να αλλάξεις καλώδια,ενισχυτές και κεραίες.

Τεχνολογικά (κοινώς σε όλη την εύρωπη και οπουδήποτε αλλού χρησιμοποιούν το πρότυπο DVB) το επιγειο 1080 είναι συνυφασμένο με το dvb-t2 λόγω εύρους συχνοτήτων και συμπίεσης.Τόσα δορυφορικά περιοδικά έχεις διαβάσει ακόμη δεν το έχεις καταλάβει;

Μην καθησυχάζεις παραπληροφορώντας  τον κοσμάκη.Απλά τον ενημερωνουμε για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων.

Ως γνώστες λοιπόν τον συμβουλεύουμε να επιλέξει εξ'αρχής τηλεόραση που να υποστηρίζει  DVB-T2

Δημοσ.

ολες οι Samsung J, JU και JS series (2015 line up) και Sony B και C series (2014 και 2015 line up) υποστηριζουν DVB-T2 κανονικα.

Τσάμπα όμως έγραψες όλο το κατεβατο αυτο μόνο και μόνο για να μου την πεις.... Δες τι του λέω..
Δημοσ.

τελικα εκανα λιγο υπομονη και πηρα την 40 j6200... τωρα μενει να δω πως θα χειριστω το smart η αν θα παω σε media player

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα εκανα λιγο υπομονη και πηρα την 40 j6200... τωρα μενει να δω πως θα χειριστω το smart η αν θα παω σε media player

πες μας πως είναι για PC , έχει LAG ?το mouse? φαίνονται τεραστια τα pixel?

Επεξ/σία από KINGLUCAS
Δημοσ.

πες μας πως είναι για PC , έχει LAG ?το mouse? φαίνονται τεραστια τα pixel?

για τηλεοραση την πηρα οχι για μονιτορ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...