Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλο κινητο αλλα η καμερα με χαλαει. Εχει διαφραγμα φακου f/1.9 αλλα κινητα εχουν πιο χαμηλο..δεν σημαινει ομως οτι δεν θα βγαζει καλες φωτο.

Δημοσ.

Η συσκευή μου κίνησε το ενδιαφέρον αλλά σκέφτομαι αν αξίζει αυτό καλύτερα από το Note 3 που έχω...

Έλαβα το συγκεκριμένο μέιλ καθυστερημένα απο τη διαχείριση του ινσομνια (όπως και κάθε νέο "καθυστερημενα")

Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

Ενώ πιστεύουν πως έχουν δικαίωμα να ενσωματώσουν αλγόριθμο στην εφαρμογή ώστε να αλλάζει τις λέξεις απο το κείμενο του χρήστη, χωρίς να ειναι προσβλητικά άμεσα η έμμεσα προς οποιονδήποτε και χωρίς να εχω την γνώση οτι θα παραποιήθει το νόημα του κειμένου που δημοσιεύω.
Και ασκούν γκέτο με το να διαγραφούν κείμενα που δεν έχουν κάποιο ανάρμοστο σχόλιο διότι πολύ απλά έτσι τους αρέσει.

Εάν ξανασυμβεί εγω θα κινηθώ νομικά εναντίον των διαχείριστων.

Αναφέρομαι συγκεκριμένα στη λέξη "α π α τ ο"
που αλλάζει απευθείας σε
"απίστευτο ειναι"

Κοίτα κι εμένα με εκνευρίζουν κάποιες τέτοιες συμπεριφορές να μου σβήνουν μηνύματα χωρίς ιδιαίτερο λόγο ΟΜΩΣ όπως κι εγώ και όλοι μας έχεις αποδεχτεί όλους τους όρους του site όταν γράφτηκες εδώ οπότε οι διαχειριστές ελέγχουν τα πάντα και κρίνουν ανάλογα..

Μπα το myphone.gr είναι το χειροτερο με εντελώς φασιστική συμπεριφορά από τους moderators.

ναι συμφωνώ, γι' αυτό και δε πατάει και πολύ κόσμος πλέον + βαρετό-ίδιο εδώ και χρόνια site...(στα καλά του βέβαια πριν χρόνια παρείχε τρελή βοήθεια από τα φόρουμ για λύσεις σε προβλήματα συσκευών)...

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, τι παίχτηκε φέτος με exynos; Ούτε οι ναυαρχιδες της Σαμμυ φοράνε πια, ούτε τα mid rangers.Νταφακ;

S7 / S7 edge στην Ευρώπη και άλλες χώρες <- Exynos 8890

S7 / S7 edge μόνο στην Αμερική <- Snapdragon 820

• Like 1
Δημοσ.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

Δεν σας το 'λεγα, σ' άλλο (ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ) άρθρο για ΑΛΛΑ Samsung μοντέλα;;; Τα άτομα ανά... 2ημερο, βγάζουν 2-3 μοντέλα, ούτε ...εμποροπανήγυρις να 'ταν στη γιορτή του Άι Νικόλα!

Πόσο πια "κάτω" (ως επίπεδο, πρεστίζ), αυτή η εταιρεία...;

Δημοσ.

Ενδιαφερον κινητακι. Το μονο που με προβληματιζει ειναι πως ηδη (για τα δικα μ χερια) ειναι δυσκολο να φτασω το fingerprint sensor στο s6 edge+ χωρις να χρειαστει να το κρατησω με τα δυο χερια. Στις 6 ιντσες θα πρεπει να εχεις τα χερια του Lebron James

Κατα τη γνωμη μ σε τετοιες ιντσες θα επρεπε το σενσορας να μπαινει πισω (βλεπε nexus 6p)

Δημοσ.

Μπήκε στη wishlist :)

Μπράβο Samsung

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...