KilliK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 σορυ για το καπως ασχετο θεμα, αλλα δεν ηξερα που αλλου να ρωτησω. Απο το 90 μεχρι και τις αρχες του 2000 τουλαιχιστον, υπηρχε ενα ισογειο μαγαζακι χωμενο σε μια πολυκατοικια στην οδο Κρινων που κατεβαινε απο το 1ο Λυκειο/Γυμνασιο Ζωγραφου. Ηταν φωτοτυπαδικο με σχολικα ειδη, αλλα ειχε μεσα αμιγκες/playstation οπου μπορουσες να παιξεις με πληρωμη, ενω πουλαγε και αμιγκες/κονσολες, παιχνιδια, πειρατικο software, αδεια cd, τα παντα, οτι υπηρχε σε videogame και computers. το μαγαζακι ηταν μονιμο στεκι για εμας τους παικτες κατα την διαρκεια της μαθητικης μας ζωης εκει περα, το ειχε ενας μεσηλικας με το ονομα Γιωργος ο οποιος ηταν και αγαπητος φιλος στις παρεες μας. δεν θυμαμαι το επιθετο του. Περασα προσφατα και ειδα το μαγαζακι κλεισμενο, στη θεση του ειναι ενα ισογειο διαμερισμα τωρα. Και επειδη με επιασε η νοσταλγια, μηπως κανεις απο εκεινη την γενια, γνωριζει τι απεγινε ο Γιωργος; η ποιο ειναι το επιθετο του ωστε να ψαξω να βρω αλλου αν ειναι καλα; αν γνωριζειι καποιος κατι, ας απαντησει σε πμ αν θελει, μην χαλαμε το σεκτιον με τις νοσταλγικες ανοησιες μου. η αν ξερει που αλλου μπορω να ρωτησω για το θεμα αυτο. 1
thory Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αδερφέ τι μου θύμισες τώρα?Ήμουν παιδάκι.πωωωωωω ο Γιώργος...πηγαίναμε και παίζαμε sensible soccer mortal kombat τα πρώτα championship manager,με joystick σε 5-6 υπολογιστές που είχε στη σειρά όπως έμπαινες δεξιά και ο γιώργος κλασσικά ήταν από μέσα και έπαιζε championship manager με κάποια καμμένη αγγλική ομάδα από χαμηλή κατηγορία Το θυμάμαι το μαγαζάκι πήγαινα από πέμπτη δημοτικού μέχρι 1η γυμνασίου. Δεν έχω ιδέα τι απέγινε ο γιώργος ούτε φυσικά θυμάμαι επώνυμο. Εσύ πρέπει να είσαι μεγαλύτερος απο μένα.Όταν πήγα 1η γυμνασίου πήγα στο 4ο αλλά συνέχισα να πηγαίνω,κυρίως καλοκαίρι. Και εγω είχα περάσει πριν χρόνια και το είχα δει κλειστό. Τι να πω. Αν μάθεις κάτι στείλε να ενημερώσεις.
bad_freddy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δεν γνωρίζω απο Αθήνα αλλά η ολη περιγραφή μου θύμισε την αντίστοιχη νοσταλγική ιστορία που διάβαζα πρόσφατα εδω... http://ragequit.gr/editorials/item/a-story-regarding-gaming-piracy-in-greece-during-the-90s?category_id=5 Μήπως λέτε τον ίδιο με άλλο όνομα?
bedazzled Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Τα torrents και το Steam τα σκότωσαν αυτά τα μαγαζάκια... περασμένα μεγαλεία! Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2016 από bedazzled
garrett156 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 ο Γιώργος Κ. δεν λεω το επωνυμο του γιατι δεν μου φαινετε σωστο ειχε θρεψει γενιες εκεινη την εποχη με πειρατικα amigoπαιχνιδα και εμενα επισης.καθε παρασκευη ο αδερφος μου μου εδινε λεφτα και πηγαινα και εγραφα παιχνιδια απο τον τεραστιο καταλογο του για το σαββατοκυριακο. Ο τυπος γυρω στο 2008-09 που δουλευα στο αεροδρομιο ειχε ερθει στο μαγαζι και χωρις να παρω αμεσως χαμπαρι με γνωρισε και μου μιλησε και επαθα σοκ,μου ειχε πει οτι εκεινη την περιοδο δουλευε ως μεσιτης και δεν θελω να ξερω τι εχει απογινει εργασιακα με την βουτια που κανανε οι πωλησεις μεχρι σημερα απο το 08 Μεγαλη μορφη και πολυ νοσταλγια αν και ο τροπος του δεν ηταν παντα ο καλυτερος αλλα περασμενα ξεχασμενα.οσο σκεφτομαι οτι ολη μερα τον περιτριγυριζαν 12χρονα με καυλες και εγω το ιδιο θα ειμουν μαλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα