Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Αν και μου αρεσουν πολλα προιοντα της εταιριας Sharkoon και ειχα η ειχα προτεινει σε φιλους διαφορα...Οφειλω να πω ότι στα 40 ευρο πλεον που κοιτατε δεν μιλαμε για τοσο φτηνα ποντικια.Και με 10 ευρο παραπανω η κοντα στα 40 εχουν παιξει διαφορες προσφορες για Logitech. Ακομα και το 502 ισως. Σιγουρα το 402 όμως που ειχα παλιοτερα. Το λεω μηπως κανετε υπομονή η βαλετε ένα 10αρικο και παρετε κατι πιο Premium
dalain Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Τουλάχιστον για εμενα που δεν παιζω παιχνίδια αλλα θελω ενα ομορφο ποντίκι ετσι για να γουστάρω που το βλεπω το sharkoon m50 ειναι ιδανικο.Δεν ειναι οτι δεν μπορω να δωσω παραπάνω χρήματα,απλα πιστευω πως δεν θα δω εγω καποια διαφορά...και τα 35 του m50 πολλα ειναι,αλλα ειναι πανέμορφο το άτιμο. 1
panagiotis54 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 ρε παιδια για μικρα χερια τι εχετε να προτεινετε? το Sharkoon SHARK Force τι λεει? εχω το g402 και δυστυχως δεν ειναι για το δικο μου χερι δεν μπορω να χαρω το gaming
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Shark force ειναι για την μεσαια κατηγορια θεωρω...Πρεπει να πιασεις απο κοντα οτι και να σου πουμε εμεις μπαρφουφα θα ειναι αφου δεν εχουμε το χερι σου!
Dr.Tesla Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Στα 30-40 παίζει το logitech g402 και κατά διαστήματα σε προσφορά στα 45 το g502/403. Για budget κομμάτια τα 30-40 είναι πολλά . Mετά αλλάζεις κατευθείαν κατηγορία και υποστήριξη πάνω στο προιόν.
Philippe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστούμε παιδιά! Έχετε ένα point για την τιμή, αλλά με κόλλησε και μένα ο φίλος με το M50 και το παρήγγειλα. Αν και ο συγκεκριμένος αισθητήρας δεν θεωρείται πολύ καλός απ' ό,τι διάβασα, για μας που δεν παίζουμε θα 'ναι εντάξει λογικά. 1
dalain Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, Philippe είπε Ευχαριστούμε παιδιά! Έχετε ένα point για την τιμή, αλλά με κόλλησε και μένα ο φίλος με το M50 και το παρήγγειλα. Αν και ο συγκεκριμένος αισθητήρας δεν θεωρείται πολύ καλός απ' ό,τι διάβασα, για μας που δεν παίζουμε θα 'ναι εντάξει λογικά. Ωραιοοοος!Περιμενουμε εντυπωσεις μολις παραλαβεις!(εγω το καθυστερω λιγο λογω.....γαμου) 1
camel555 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Ψάχνω και εγώ ποντίκι, κυρίως ασύρματο, για μεγάλο χέρι (ύψος καμπύλης κυρίως). Αυτό που καθόταν ιδανικά στο χέρι μου ήταν το logitech mx1000, αλλά είχε το γνωστό θέμα με την μπαταρία την οποία αντικατεστησα μια φορά αλλά μετά τα έφτυσε. Μετά αγόρασα το Mionix naos 3200 και στο εξάμηνο έτριζε η ροδέλα και έκτοτε είπα ποτέ πάνω από 30-35 ευρώ για ποντίκι... Τελευταία δουλεύω με το Sharkooon Shark Force αλλά μετά από ώρα ψιλό κουράζει. Θα με ενδιέφερε και εμένα να ακούσω κριτική από τον φίλο που τσίμπησε το Sharkooon m50 καθώς και άλλη πρόταση αν υπάρχει.. 1
dalain Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Σας μπριζωσα ε;χαχαχα;παμε για ομαδική παραγγελία; 1
Philippe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Το Naos 3200 το έχω κι εγώ και στην αρχή με χάλαγε ως λίγο μεγαλύτερο από ό,τι ήθελα, αλλά στο τέλος το συνήθισα. Τόσο, που το M50 μου φαίνεται μικρό. Νομίζω ότι δεν θα σε βολέψει αν θες ύψος καμπύλης. Εγώ ακόμη δεν το έχω συνηθίσει. Κατά τα άλλα, είναι ομορφούλι και πιο βαρύ/ στιβαρό σε σχέση με το Naos που πλαστικίζει. Και σε μένα τρίζει η ροδέλα btw. 1
camel555 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Για claw grip το M50 πως το κρίνεις; Το ότι είναι πιο βαρύ /στιβαρό από το Naos 3200, για μένα είναι μεγάλο +
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα