Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και μου αρεσουν πολλα προιοντα της εταιριας Sharkoon και ειχα η ειχα προτεινει σε φιλους διαφορα...Οφειλω να πω ότι στα 40 ευρο πλεον που κοιτατε δεν μιλαμε για τοσο φτηνα ποντικια.Και με 10 ευρο παραπανω η κοντα στα 40 εχουν παιξει διαφορες προσφορες για Logitech. Ακομα και το 502 ισως. Σιγουρα το 402 όμως που ειχα παλιοτερα. Το λεω μηπως κανετε υπομονή η βαλετε ένα 10αρικο και παρετε κατι πιο Premium

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τουλάχιστον για εμενα που δεν παιζω παιχνίδια αλλα θελω ενα ομορφο ποντίκι ετσι για να γουστάρω που το βλεπω το sharkoon m50 ειναι ιδανικο.Δεν ειναι οτι δεν μπορω να δωσω παραπάνω χρήματα,απλα πιστευω πως δεν θα δω εγω καποια διαφορά...και τα 35 του m50 πολλα ειναι,αλλα ειναι πανέμορφο το άτιμο.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια για μικρα χερια τι εχετε να προτεινετε?

το Sharkoon SHARK Force τι λεει? εχω το g402 και δυστυχως δεν ειναι για το δικο μου χερι δεν μπορω να χαρω το gaming

Δημοσ.

Στα 30-40 παίζει το logitech g402 και κατά διαστήματα σε προσφορά στα 45 το g502/403. 

Για budget κομμάτια τα 30-40 είναι πολλά . Mετά αλλάζεις κατευθείαν κατηγορία και υποστήριξη πάνω στο προιόν.

Δημοσ.

Ευχαριστούμε παιδιά! Έχετε ένα point για την τιμή, αλλά με κόλλησε και μένα ο φίλος με το M50 και το παρήγγειλα. Αν και ο συγκεκριμένος αισθητήρας δεν θεωρείται πολύ καλός απ' ό,τι διάβασα, για μας που δεν παίζουμε θα 'ναι εντάξει λογικά.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Philippe είπε

Ευχαριστούμε παιδιά! Έχετε ένα point για την τιμή, αλλά με κόλλησε και μένα ο φίλος με το M50 και το παρήγγειλα. Αν και ο συγκεκριμένος αισθητήρας δεν θεωρείται πολύ καλός απ' ό,τι διάβασα, για μας που δεν παίζουμε θα 'ναι εντάξει λογικά.

Ωραιοοοος!Περιμενουμε εντυπωσεις μολις παραλαβεις!(εγω το καθυστερω λιγο λογω.....γαμου)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! Ψάχνω και εγώ ποντίκι, κυρίως ασύρματο, για μεγάλο χέρι (ύψος καμπύλης κυρίως). Αυτό που καθόταν ιδανικά στο χέρι μου ήταν το logitech mx1000, αλλά είχε το γνωστό θέμα με την μπαταρία την οποία αντικατεστησα μια φορά αλλά μετά τα έφτυσε. 

Μετά αγόρασα το Mionix naos 3200 και στο εξάμηνο έτριζε η ροδέλα και έκτοτε είπα ποτέ πάνω από 30-35 ευρώ για ποντίκι...

Τελευταία δουλεύω με το Sharkooon Shark Force αλλά μετά από ώρα ψιλό κουράζει. 

Θα με ενδιέφερε και εμένα να ακούσω κριτική από τον φίλο που τσίμπησε το Sharkooon m50 καθώς και άλλη πρόταση αν υπάρχει.. 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το Naos 3200 το έχω κι εγώ και στην αρχή με χάλαγε ως λίγο μεγαλύτερο από ό,τι ήθελα, αλλά στο τέλος το συνήθισα. Τόσο, που το M50 μου φαίνεται μικρό. Νομίζω ότι δεν θα σε βολέψει αν θες ύψος καμπύλης. Εγώ ακόμη δεν το έχω συνηθίσει. Κατά τα άλλα, είναι ομορφούλι και πιο βαρύ/ στιβαρό σε σχέση με το Naos που πλαστικίζει. Και σε μένα τρίζει η ροδέλα btw.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Για claw grip το M50 πως το κρίνεις; 

Το ότι είναι πιο βαρύ /στιβαρό από το Naos 3200, για μένα είναι μεγάλο +

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...