Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτε δεν ακούν τους Έλληνες ειδικούς οι Κινέζοι και ολο την πατάνε...

αμφιβάλεις? ειδικότερα τους ταξιτζήδες.

Δημοσ.
Ο χρήστης Ar_DiMiS είπε:
Ποτε δεν ακούν τους Έλληνες ειδικούς οι Κινέζοι και ολο την πατάνε...
αμφιβάλεις? ειδικότερα τους ταξιτζήδες.

Σορρυ φίλε, καλοί οι ταξιτζήδες, αλλα εγω την κομμώτρια μου συμβουλεύομαι για τεχνολογια.

Δημοσ.
a_P43_LQB_700b_v1.jpg

Δηλαδή με αυτό το γράφημα:

ios= fast os και big app store

Wp = fast os και value for money

Android = big app store και value for money

Δηλαδή το Android δεν είναι γρήγορο;;

Μ'αρέσει που έχει και 14 likes..

Δημοσ.

Δηλαδή με αυτό το γράφημα:

ios= fast os και big app store

Wp = fast os και value for money

Android = big app store και value for money

Δηλαδή το Android δεν είναι γρήγορο;;

Μ'αρέσει που έχει και 14 likes..

Σωστά, ίσως θα έπρεπε αντί για Fast OS να γράφει Non-laggy OS στην επάνω κορυφή...

Δημοσ.

Ωραίο τηλεφωνάκι, για κάποιον που δεν είναι πιτσιρικάς και να θέλει μεγάλη οθόνη για να παίζει παιχνιδάκια.

Αλλά, μάλλον θα δώσω στην σύζυγο το 6άρι μου όταν θα βγει το 7sPlus - αν και δεν παίζω παιχνιδάκια εγώ, έχω αρχίσει και "γκαβώνομαι" και μετάνιωσα που δεν πήρα το 6Plus...

Δημοσ.

Δηλαδή με αυτό το γράφημα: ios= fast os και big app store Wp = fast os και value for money Android = big app store και value for money Δηλαδή το Android δεν είναι γρήγορο;; Μ'αρέσει που έχει και 14 likes..

Όχι, δεν λες γρήγορο ένα λειτουργικό που χρειάζεται... ΟΚΤΑΠΥΡΗΝΟ επεξεργαστή για να "πετάει", όταν το "πτωχό" 6ράκι θέλει ΜΟΛΙΣ 2 πυρήνες να κάνει το ίδιο (να "πετάει")!

• Like 3
Δημοσ.

Χάρη στη μικρότερη ανάλυση θα μπορούσαμε να πούμε οτι είναι το ισχυρότερο smartphone γενικότερα. 

Όσοι δεν θέλουν μεγάλη οθόνη αλλά κάτι να χωράει στη χούφτα τους και να γράφουν με το ένα χέρι, κλαίνε από την χαρά τους. Βασικός λόγος απόκτησης για τους Κινέζους.. :P

Αν δεν είχα... "γκαβωθεί", θα 'δινα το 6ράκι και θα 'παιρνα αυτό. Αλλά τελικά... μάλλον... χρειάζομαι μεγαλύτερη οθόνη, όχι μικρότερη. Για την σύζυγο καλό θα 'ταν, αλλά γιατί να της το πάρω και να μη της δώσω απλά το 6άρι μου, όταν θα το αλλάξω με το 7sPlus;

Δημοσ.

ενδιαφέρον

The total population in China was estimated at 1374.6 million people in 2015, according to the latest census figures. Looking back, in the year of 1950, China had a population of 552.0 million people.

http://www.tradingeconomics.com/china/population

http://countrymeters.info/en/China

ή μάλλον

τσάμπα η χαρά :)

εάν τα στοιχεία είναι σωστά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...