Perambulator Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μπορεί το iPhone SE να μην ξεπεράσει σε δημοτικότητα το iPhone 6s και το iPhone 6s Plus, όμως από ότι φαίνεται θα έχει μία τουλάχιστον αξιοπρεπή πορεία στην αγορά. Οι Κινέζοι καταναλωτές φαίνεται να μην έχουν και ιδιαίτερο πρόβλημα με τις συσκευές που διαθέτουν μικρότερη οθόνη, διότι ο αριθμός των προπαραγγελιών είναι υψηλός, καθώς πλησιάζουμε στις 31 Μαρτίου, την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής. Η Apple δεν έχει ανακοινώσει επίσημα νούμερα για τον αριθμό των προπαραγγελιών, όμως το CNBC έκανε τη δική του έρευνα. Ελέγχοντας τον αριθμό των προπαραγγελιών από τρεις ιστοσελίδες, εντόπισε ότι ο συνολικός αριθμός ανέρχεται στα 3,4 εκατομμύρια. Επιπλέον, οι πιο δημοφιλείς χρωματικές επιλογές είναι το Χρυσό και το Rose Gold. Αν όντως ισχύουν οι αριθμοί, τα νέα είναι ευχάριστα για την Apple, η οποία θέλει να ανέβει στις αναπτυσσόμενες αγορές. Εντούτοις, αρκετοί αναλυτές πιστεύουν ότι το κινητό δεν θα πουλήσει αρκετά στην Κίνα. Site: DigitalTrends
anamenos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δεν το λες απλά αξιοπρεπη παρουσία να υπάρχουν preorders για 3.4 εκατομμύρια τηλέφωνα. Ότι βγάζει η apple γίνεται χρυσός , κάτι που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω και ούτε θα γίνω και ποτέ πελάτης της, αλλά αξίζει συγχαρητήρια όπως και να το κάνουμε. 3
vasilissouvlaki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Συγχαρητήρια για πιο πράγμα? Που οι πελάτες πάνε και αγοράζουν με κλειστά τα μάτια? Εγώ δεν θα έλεγα συγχαρητήρια αλλά κάτι άλλο αλλά έχε χάρη που έχω βαρεθεί τα μπαν. 7
Cell_7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Συγχαρητήρια για πιο πράγμα? Που οι πελάτες πάνε και αγοράζουν με κλειστά τα μάτια? Εγώ δεν θα έλεγα συγχαρητήρια αλλά κάτι άλλο αλλά έχε χάρη που έχω βαρεθεί τα μπαν. Τι θέλεις να πεις με κλειστά τα μάτια; Τον σκελετό τον γνωρίζουν ήδη (5,5s) , το hardware το γνωρίζουν ήδη επίσης (6s) και για υποστήριξη γνωρίζουν πάλι τα πάντα, βλέπε το iPhone 4s και το iPad 2 συσκευές του 2011 παίρνουν ενημερώσεις με το που βγουν την πρώτη μέρα! 17
Δημοφιλής ανάρτηση Snolly Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 γιατι μπαναρετε ρε τον βασιλη σουβλακι και δεν μπορουμε να μαθουμε την αληθεια για την εμπορικη επιτυχια της apple; 36
tselembawa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το να λέει κανείς ότι δεν πρόκειται να γίνει πελάτης μιας εταιρίας ποτέ χωρίς να μπει σε μια διαδικασία να ζυγίζει πράγματα και καταστάσεις είναι τουλάχιστον ατυχές.... Κατανοώ ότι σε πολλούς ξενίζει η νοοτροπία της Apple σε πολλά πράγματα ακόμα και μένα που με έχουν χαρακτηρίσει Apple fun boy... Όμως σαν καταναλωτές αλλά και μέλη ενός τεχνολογικού φόρουμ καλό είναι να ζυγίζουμε τις ανάγκες μας και να επιλέγουμε τεχνολογικά προϊόντα που μας ταιριάζουν ανεξάρτητα αν αυτό έχει ετικέτα Apple ή Samsung ή xin jang 2
Ar_DiMiS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ποτε δεν ακούν τους Έλληνες ειδικούς οι Κινέζοι και ολο την πατάνε... 3
tselembawa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το μικρούλι πάντως τα σπάει από όλες τις απόψεις... Ειδικά από άποψη ταχύτητας... Είναι το ισχυρότερο smartphone στις 4 ίντσες που υπάρχει αυτή τη στιγμή, σε συνδυασμό με την μικρή ανάλυση σε σχέση με την gpu που φοράει σε εφαρμογές 3D είναι κεραυνός... Βέβαια και το iPhone 6s δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις υπάρχουσες 3D εφαρμογές αλλά σίγουρα το 5 se θα κρατήσει λίγο περισσότερο στο χρόνο...
anamenos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το να λέει κανείς ότι δεν πρόκειται να γίνει πελάτης μιας εταιρίας ποτέ χωρίς να μπει σε μια διαδικασία να ζυγίζει πράγματα και καταστάσεις είναι τουλάχιστον ατυχές.... Κατανοώ ότι σε πολλούς ξενίζει η νοοτροπία της Apple σε πολλά πράγματα ακόμα και μένα που με έχουν χαρακτηρίσει Apple fun boy... Όμως σαν καταναλωτές αλλά και μέλη ενός τεχνολογικού φόρουμ καλό είναι να ζυγίζουμε τις ανάγκες μας και να επιλέγουμε τεχνολογικά προϊόντα που μας ταιριάζουν ανεξάρτητα αν αυτό έχει ετικέτα Apple ή Samsung ή xin jang Έχω κάνει την επιλογή μου και γιαυτό έφυγα από android και τώρα είμαι 100% στην windows πλατφόρμα, αλλά όπως λες και εσύ αυτό το λειτουργικό καλύπτει της ανάγκες μου γιαυτό και το επέλεξα. Αλλά αυτό που γίνεται με την apple κάθε φορά που ανακοινώνει νεο κινητό είναι αδιανόητο πραγματικά... 1
tselembawa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ο χρήστης tselembawa είπε:Το να λέει κανείς ότι δεν πρόκειται να γίνει πελάτης μιας εταιρίας ποτέ χωρίς να μπει σε μια διαδικασία να ζυγίζει πράγματα και καταστάσεις είναι τουλάχιστον ατυχές.... Κατανοώ ότι σε πολλούς ξενίζει η νοοτροπία της Apple σε πολλά πράγματα ακόμα και μένα που με έχουν χαρακτηρίσει Apple fun boy... Όμως σαν καταναλωτές αλλά και μέλη ενός τεχνολογικού φόρουμ καλό είναι να ζυγίζουμε τις ανάγκες μας και να επιλέγουμε τεχνολογικά προϊόντα που μας ταιριάζουν ανεξάρτητα αν αυτό έχει ετικέτα Apple ή Samsung ή xin jang Έχω κάνει την επιλογή μου και γιαυτό έφυγα από android και τώρα είμαι 100% στην windows πλατφόρμα, αλλά όπως λες και εσύ αυτό το λειτουργικό καλύπτει της ανάγκες μου γιαυτό και το επέλεξα. Αλλά αυτό που γίνεται με την apple κάθε φορά που ανακοινώνει νεο κινητό είναι αδιανόητο πραγματικά... Οκ, δεκτή η άποψη σου και εγώ μαζί σου... Εγώ έτυχε και αγόρασα σε τιμή ευκαιρίας το Galaxy s4 την εποχή που ήταν στα φόρτε του... Πλήρης απογοήτευση... Έπαιξα λίγο και με custom firmwares, καλύτερη η κατάσταση αλλά και πάλι... Πολλά τα προβλήματα...Εκτός αυτού Και τα apps στο google play σε σχέση με τα ίδια apps στο App Store ήταν υποδεέστερα ειδικά στο ui αλλά και στην απόκριση... Από Windows πήρα για δοκιμή το lumia 525... Για τα λεφτά του έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την απόκριση του λειτουργικού όμως το store του ήταν μια πονεμένη ιστορία.... Όποτε συνεχίζω με iPhone από το 2008 έως και σήμερα πλην μερικών μηνών που έπαιζα σε διάφορες πλατφόρμες δοκιμαστικά λόγο επαγγέλματος...
bubu Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το μικρούλι πάντως τα σπάει από όλες τις απόψεις... Ειδικά από άποψη ταχύτητας... Είναι το ισχυρότερο smartphone στις 4 ίντσες που υπάρχει αυτή τη στιγμή, σε συνδυασμό με την μικρή ανάλυση σε σχέση με την gpu που φοράει σε εφαρμογές 3D είναι κεραυνός... Βέβαια και το iPhone 6s δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις υπάρχουσες 3D εφαρμογές αλλά σίγουρα το 5 se θα κρατήσει λίγο περισσότερο στο χρόνο... Χάρη στη μικρότερη ανάλυση θα μπορούσαμε να πούμε οτι είναι το ισχυρότερο smartphone γενικότερα. Όσοι δεν θέλουν μεγάλη οθόνη αλλά κάτι να χωράει στη χούφτα τους και να γράφουν με το ένα χέρι, κλαίνε από την χαρά τους. Βασικός λόγος απόκτησης για τους Κινέζους.. 2
Odyss3us Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Χάρη στη μικρότερη ανάλυση θα μπορούσαμε να πούμε οτι είναι το ισχυρότερο smartphone γενικότερα. Όσοι δεν θέλουν μεγάλη οθόνη αλλά κάτι να χωράει στη χούφτα τους και να γράφουν με το ένα χέρι, κλαίνε από την χαρά τους. Βασικός λόγος απόκτησης για τους Κινέζους.. παρα πολυ σωστα, για αλλη μια φορα κοντρα στη μοδα του bigger & better η απλ επανεφερε ενα μεγεθος απο το παρελθον που σιγουρα θα το προτιμησει η πλειοψηφια των γυναικων κυριως αλλα και οσοι δε θελουν να κουβαλανε "phablets" χωρις να χανουν σε ισχυ αφου κατω απο 4.6 ιντσες δεν υπαρχουν αξιοπιστα κινητα... θεωρειται budget κατηγορια πλεον 2
FELIX Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Οι κινέζοι αγοράζουν iPhones και εμείς αγοράζουμε κινεζικά 9
christopoulosc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Και μονο για το Photos και τη διαχειριση φωτογραφιων που εφαρμοζει...iOS με κλειστα τα ματια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα