LongTom Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Συνήθως τα φθηνά κινέζικα ενδέχεται να υστερούν σε ποιοτικούς ελέγχους, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί τον κανόνα. Απλά μπορεί να σου τύχει πιο συχνά από ο,τι σε ακριβές μάρκες πχ η οθόνη αφής να μην έχει την καλύτερη απόκριση ή η μπαταρία να ξεφορτιζει πολύ γρήγορα, η κάμερα να κρασαρει κτλ. Παίζεις δηλαδή λίγο λοττο. Αλλά στην τελική το ρισκάρεις. Κι αν σου κάτσει; Είχα πχ πάρει εγώ ένα ταμπλετ μάρκα Reeder με τρελά σπεκς με ένα 80ράκι. Είχε θέματα με τη φόρτιση, περίμενα 12 ώρες και φοετιζε 55%. Φίλος που πήρε το ίδιο, κανένα πρόβλημα. Δεν λέω ότι δεν συμβαίνουν τα ίδια και με τους ακριβούς ανταγωνιστές τους, απλά και πάλι από προσωπική/υποκειμενική πείρα είδα πως δεν γίνονται τόσο συχνά. Το αυτό. Τα εξαρτήματα και η συναρμολόγηση δεν είναι ολόκληρη η ιστορία,υπάρχουν και οι ποιοτικοί έλεγχοι και η προθυμία από τον κατασκευαστή να πετάξει συσκευές/εξαρτήματα που δεν πληρούν αυτά τα στάνταρτ,οι κινεζιές πολύ απλά δεν κρατούν κανένα σοβαρό επίπεδο σε αυτόν τον τομέα. Επίσης η υποστήριξη είναι κάπως...να μην την πω άθλια,να την πω ελλειπή. Αυτά για να έχεις την τιμή χώμα,όλες οι εταιρείες θέλουν να βγάλουν. Ο καθένας κάμει την επιλογή του.
hackerW32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Το αυτό. Τα εξαρτήματα και η συναρμολόγηση δεν είναι ολόκληρη η ιστορία,υπάρχουν και οι ποιοτικοί έλεγχοι και η προθυμία από τον κατασκευαστή να πετάξει συσκευές/εξαρτήματα που δεν πληρούν αυτά τα στάνταρτ,οι κινεζιές πολύ απλά δεν κρατούν κανένα σοβαρό επίπεδο σε αυτόν τον τομέα. Επίσης η υποστήριξη είναι κάπως...να μην την πω άθλια,να την πω ελλειπή. Αυτά για να έχεις την τιμή χώμα,όλες οι εταιρείες θέλουν να βγάλουν. Ο καθένας κάμει την επιλογή του. θες να μου πεις οτι το lg p880 που εχω περασε ποιοτικο ελενχο. και βγηκε οκ. 300 ευρο κινητο το 2012. οκ. το power botton τα τινάζει μεσα σε εναν χρονο και η κεραια του gps κανει 5 λεπτα να lockαρει. οχι στο δικο μου, σε ολα. sony tipo μετα απο δυο μηνες χρησης θελει calibration η οθονη αλλιως δεν λειτουργει. και αυτο το ελενξαν ποιοτικα ε; και παλι οχι μονο το δικο μου, ολα τα tipo. τα τραβαω εγω αυτα για καποιο λογο, δεν ξερω.. θελω να πω πως δεν ισχυει παντα, ναι τα κοιτανε παραπανω αλλα και παλι, δεν εχει συμβεί λιγες φορες να σε κρεμάσει επώνυμο κινητό. το μονο θετικο που βρισκω ειναι η υποστήριξη σε κατι nexus-motorola-iphone απο αποψη updates στα αλλα μετα απο 1-2 χρονια σου λενε αντε γεια
damienmaguire Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μιας και εχω στην κατοχη μου πλεον το συγκεκριμενο κινητο, μπορω να πω οτι ειναι τρομερο value for money.
leonidas_fs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Παιδία αξίζει το εν λόγω κινητό; Το βρήκα στο zedashop για 145€! Μιλάω για το Ulefone Vienna 5.5 με 3GB RAM..
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Άμα θέλω παιχνιδομηχανή καλύτερα να πάρω ένα PC και όχι ένα κινητό πάντως, πιο πιθανό θα ήταν κάποιος να ακούει μουσική παρά να παίζει παιχνίδια που είναι σαφώς ανώτερο εκεί... Αν εισαι κυριως μεσα στο σπιτι τοτε προφανως να παρεις ενα pc για παιχνιδια.Για αυτο το λογο ομως βγηκαν τα gaming laptops,τα φορητα playstation(psp,ps vita)και 3ds γιατι αρκετος κοσμος ειναι πλεον εκτως σπιτιου και αρα τον ενδιαφερει περισσοτερο το φορητο απο οσο νομιζεις. Το ειδαμε αυτο αλλωστε και απο τα γνωστα παιχνιδια στα κινητα οπως Pokemon Go,Hearthstone,clash of clans ποσο κοσμο μαζεψαν. Προφανως και pc ή console gaming>απο τα κινητα,αλλα η αληθεια να λεγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα