News Editors insomnia.gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 News Editors Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Η εταιρεία Ulefone ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες μία νέα συσκευή με την ονομασία Vienna, στην οποία έχει δώσει έμφαση στο υποσύστημα ήχου (HiFi), για να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία με την ακρόαση μουσικής. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, χάρη στο χαρακτηριστικό Audio Smart PA, που αποτελεί μία ανεξάρτητη λύση DAC & amplifier της NXP, το Vienna προσφέρει εξαιρετική ηχητική απόδοση, με μεγαλύτερος εύρος και πλούσιο ήχο με λεπτομέρεια. Το Ulefone Vienna διαθέτει Unibody σχεδιασμό και ενσωματώνει οθόνη LTPS 5,5 ιντσών της Sharp ανάλυσης 1080 x 1920 pixels που προστατεύεται από 2.5D Gorilla Glass 3 με ελαιοφοβική επίστρωση που καμπυλώνει στις άκρες. Η συσκευή βασίζεται στο οκταπύρηνο 64-bit SoC (system-on-chip) της MediaTek, MT6753 (επεξεργαστής 1,3GHz), το οποίο συνδυάζεται με 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου (έως 64GB) αποθηκευτικού χώρου. Εξοπλίζεται με εμπρόσθια κάμερα 5,0 Megapixels που βασίζεται στον αισθητήρα OV5648 καθώς και με κύρια κάμερα 13 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash και βασίζεται στον αισθητήρα MN34172 της Panasonic. Η μπαταρία επιδεικνύει χωρητικότητα 3250mAh και είναι κατασκευασμένη από την Sony. Το Ulefone Vienna υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE (είναι ξεκλείδωτο), διαθέτει GPS, Bluetooth 4.0 ενώ εξοπλίζεται και με αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων και προσφέρει λειτουργικότητα Dual-SIM (Hybrid Dual-SIM). Επιπλέον, εξοπλίζεται με IR blaster, με αποτέλεσμα το κινητό να αναλαμβάνει ρόλο τηλεχειριστηρίου για διάφορες οικιακές συσκευές (τηλεοράσεις, κλιματιστικά κ.ά) καθώς και με ένα χαρακτηριστικό, το οποίο η κατασκευάστρια εταιρεία ονομάζει Smart Key. Πρόκειται για ένα πλήκτρο, το οποίο με ένα απλό πάτημα εκκινεί την κάμερα ενώ με παρατεταμένο πάτημα εκκινεί την εγγραφή φωνής. Οι προπαραγγελίες για το Ulefone Vienna έχουν ήδη ξεκινήσει ($169,99) και θα διαρκέσουν μέχρι τις 12 Απριλίου.
Hatsos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως με αυτά τα σπεκς το κινητό είναι τόσο φθηνό. Δηλαδή τα υλικά απο τα οποία είναι φτιαγμένο είναι τόσο χάλια???
tz_aristotelis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Οι μεγαλες εταιριες πουλανε με υψηλο περιθωριο κερδους. Μια βολτα (διδυκτιακη) θα δειξει οτι η τιμη του κινητου ειναι στο μεσο ορο και απολυτα φυσιολογικη. Η αποφαση τελικα στο καθενα τι θα παρει εχει και προσωπικα κριτηρια που τελικα ειναι και πιο σημαντικα , διαφορετικα οι μεγαλες εταιριες θα ειχαν σοβαροτατο προβλημα.... 1
bubu Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ένα φθηνό music player με καλό DAC και amplifier (πχ Fiio) κάνει μόνο του 100 ευρώ τουλάχιστον..
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως με αυτά τα σπεκς το κινητό είναι τόσο φθηνό. Δηλαδή τα υλικά απο τα οποία είναι φτιαγμένο είναι τόσο χάλια??? οχι απλα οι αλλοι τα πουλανε πολυ ακριβα. αν δεις ποσο εχουν οι μνημες-επεξεργαστες κλπ που βαζουν πανω θα τρελαθεις. 4
panagio11p Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως με αυτά τα σπεκς το κινητό είναι τόσο φθηνό. Δηλαδή τα υλικά απο τα οποία είναι φτιαγμένο είναι τόσο χάλια??? Το ίδιο κόστος παραγωγής έχει απλός δεν λεει Σαμμυ ή Σονι επάνω 2
jimex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως με αυτά τα σπεκς το κινητό είναι τόσο φθηνό. Δηλαδή τα υλικά απο τα οποία είναι φτιαγμένο είναι τόσο χάλια??? Το κόστος των εξαρτημάτων και συναρμολόγησης στις ναυαρχίδες από διάφορους υπολογισμούς δεν ξεπερνάει τα 150-180$. Επίσης αυτοί οι υπολογισμοί συνήθως βασίζονται σε λίγο μεγαλύτερες τιμές εξαρτημάτων μιας και αφορούν τις τιμές καταλόγου των προμηθευτών δίχως την έκπτωση που έχουν παραγγελίες δεκάδων/εκατοντάδων χιλιάδων κομματιών. Το κόστος εξαρτημάτων και συναρμολόγησης σε τέτοια mid range κινητά δεν ξεπερνάει τα 100$. Από κει και πέρα είναι θέμα της κάθε εταιρείας με τι περιθώρια κέρδους θέλει να πουλήσει... 1
damoclesword Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Συνήθως τα φθηνά κινέζικα ενδέχεται να υστερούν σε ποιοτικούς ελέγχους, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί τον κανόνα. Απλά μπορεί να σου τύχει πιο συχνά από ο,τι σε ακριβές μάρκες πχ η οθόνη αφής να μην έχει την καλύτερη απόκριση ή η μπαταρία να ξεφορτιζει πολύ γρήγορα, η κάμερα να κρασαρει κτλ. Παίζεις δηλαδή λίγο λοττο. Αλλά στην τελική το ρισκάρεις. Κι αν σου κάτσει; Είχα πχ πάρει εγώ ένα ταμπλετ μάρκα Reeder με τρελά σπεκς με ένα 80ράκι. Είχε θέματα με τη φόρτιση, περίμενα 12 ώρες και φοετιζε 55%. Φίλος που πήρε το ίδιο, κανένα πρόβλημα. Δεν λέω ότι δεν συμβαίνουν τα ίδια και με τους ακριβούς ανταγωνιστές τους, απλά και πάλι από προσωπική/υποκειμενική πείρα είδα πως δεν γίνονται τόσο συχνά. 2
bcck Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως με αυτά τα σπεκς το κινητό είναι τόσο φθηνό. Δηλαδή τα υλικά απο τα οποία είναι φτιαγμένο είναι τόσο χάλια??? O επεξεργαστής ειναι δυο χρόνων και πολύ αργός στο gaming η ram και αποθηκευτικός είναι αργές και δεν έχουν υποστήριξη
panagio11p Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 O επεξεργαστής ειναι δυο χρόνων και πολύ αργός στο gaming η ram και αποθηκευτικός είναι αργές και δεν έχουν υποστήριξη Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι υπάρχουν apps που μπορούν να χρησιμοποιήσουν πλήρως και τους 8 πυρήνες και τα 3GB RAM που υπάρχουν εκεί πέρα από ηλίθια synthetic benchmarks; Το κινητό είναι υπεραρκετό για οποιαδήποτε εφαρμογή και μην μου αρχίζετε πάλι τα μα-μου κλπ... Και για ποια υποστήριξη μιλάς ακριβώς; 1
bcck Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι υπάρχουν apps που μπορούν να χρησιμοποιήσουν πλήρως και τους 8 πυρήνες και τα 3GB RAM που υπάρχουν εκεί πέρα από ηλίθια synthetic benchmarks; Το κινητό είναι υπεραρκετό για οποιαδήποτε εφαρμογή και μην μου αρχίζετε πάλι τα μα-μου κλπ... Και για ποια υποστήριξη μιλάς ακριβώς; Tι να τούς κανείς τούς 8 πυρήνες όταν έχεις gpu που δεν παίζει asphalt 8 nova 3 real racing κτλ Kαι εννοείτε ο 8 πύρινος δεν είναι καν επιπέδου lg g2, καλά στα γραφικά είναι 3 φόρες πιο αργό από lg g2. Και υποστήριξη = εγγύηση, τεχνική υποστήριξη,αναβάθμιση λειτουργικού κτλ Αυτή η συσκευή προορίζεται για καθαρά casual users που δεν ενδιαφέρονται αν είναι γρήγορο απλά να κάνουν την δουλεία τους
panagio11p Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Tι να τούς κανείς τούς 8 πυρήνες όταν έχεις gpu που δεν παίζει asphalt 8 nova 3 real racing κτλ Kαι εννοείτε ο 8 πύρινος δεν είναι καν επιπέδου lg g2, καλά στα γραφικά είναι 3 φόρες πιο αργό από lg g2. Και υποστήριξη = εγγύηση, τεχνική υποστήριξη,αναβάθμιση λειτουργικού κτλ Αυτή η συσκευή προορίζεται για καθαρά casual users που δεν ενδιαφέρονται αν είναι γρήγορο απλά να κάνουν την δουλεία τους Άμα θέλω παιχνιδομηχανή καλύτερα να πάρω ένα PC και όχι ένα κινητό πάντως, πιο πιθανό θα ήταν κάποιος να ακούει μουσική παρά να παίζει παιχνίδια που είναι σαφώς ανώτερο εκεί... 3
tommybertsen Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Υπαρχει και αυτο σε καλυτερη τιμη και παρομοια specs , μεχρι αυριο βεβαια νομιζω. Καλα κινητα για τα λεφτα τους! Απλα με $80 παραπανω παιρνεις ενα redmi note 3 και ξεμπερδευεις.
bubu Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 οχι απλα οι αλλοι τα πουλανε πολυ ακριβα. αν δεις ποσο εχουν οι μνημες-επεξεργαστες κλπ που βαζουν πανω θα τρελαθεις. Το κόστος εξαρτημάτων και συναρμολόγησης σε τέτοια mid range κινητά δεν ξεπερνάει τα 100$. Από κει και πέρα είναι θέμα της κάθε εταιρείας με τι περιθώρια κέρδους θέλει να πουλήσει... Αυτές οι απόψεις μου θυμίζουν καφενείο! Στην κυριολεξία όμως! Γιατί ο φραπές που έχει κόστος 0.30 ευρώ πωλείτε 3 ευρώ; Ε λοιπόν πέρα από το κόστος των υλικών υπάρχουν και πολλά άλλα (η λίστα είναι τεράστια) που αυξάνουν την αξία του προϊόντος κατά 100% τουλάχιστον. Πιστεύω πως αυτή η τιμή μπορεί να προκύψει μόνο με επιδότηση του Κινεζικού κράτους.
bcck Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Άμα θέλω παιχνιδομηχανή καλύτερα να πάρω ένα PC και όχι ένα κινητό πάντως, πιο πιθανό θα ήταν κάποιος να ακούει μουσική παρά να παίζει παιχνίδια που είναι σαφώς ανώτερο εκεί... πότε είπα εγώ το αντίθετο? άπλα μην σχολιάζετε ότι είναι τούμπανο γιατί δεν είναι.Και αυτό με το hifi τα έχουμε ξανακούσει από το zte axon που τελικά δεν ήταν τίποτα σπουδαίο όποτε περιμένετε κάνα review και μετά σχολιάστε ότι είναι ανώτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα