Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιχνίδι με αμάξια και τιμονιέρα για το PS4

Θα ηθελα να παρω ενα παιχνιδι με αμάξια για το PS4 αλλα εχω καιρο να ασχοληθώ με το θέμα και οποία άποψη για το τι αξίζει αυτο τον καιρο ή αν θα πρεπει να περιμενω να βγει κατι καλοδεχούμενη...

Οπως και κάποια τιμονιερα ως 200 ευρώ με δόνηση !

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

racing game στο PS4

Καλησπέρα,

Θα ήθελα μια γνώμη απο τους fan του είδους. Αν αγόραζαν σήμερα πιο game ps4 θα επέλεγαν. Εννοείται ότι αν κάποιος έχει και αρνητική άποψη για κάποιο game θα ήθελα να την ακούσω.

Στο παιχνίδι θα χρησιμοποιώ τιμονιέρα.

F1

WRC

sebastien loeb 

project cars

NFS

DRIVE

DIRT

Δημοσ.

Driveclub για arcade και μεταξύ μας είναι πλέον πολύ φθηνό. Dirt Rally για πιο rally καταστάσεις ενώ για simulation Project Cars ή Assetto Corsa. Το Cars νομίζω βγάζει όπου νάναι και την Game Of The Year Edition με όλα τα expansion.

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς τιμονιέρα Project cars, Assetto Corsa και Dirt Rally. Όλα τα άλλα είναι παιχνιδάκια να τα παίζεις χαλαρά με το χειριστήριο.

• Like 1
Δημοσ.

Cool. Μαλλον παω για dirt μιας κ το ειχα σε ps3 και ηταν πολυ καλο κ ζορικο. Για το drive θα συμφωνησω οτι used ειναι vfm

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

PS4 RACING GAMES ποια έχετε ή αξιζουν

Καλησπέρα σε όλο τον gaming κόσμο !! Πέστε ρε παληκάρια τί αξίζει από racing games σε PS4 , καθότι νέος (έδωσα το PS3) . Eπαιζα το Grand Turismo  !! υπάρχει ? Thanks για τον χρόνο σας !!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο τον gaming κόσμο !! Πέστε ρε παληκάρια τί αξίζει από racing games σε PS4 , καθότι νέος (έδωσα το PS3) . Eπαιζα το Grand Turismo  !! υπάρχει ? Thanks για τον χρόνο σας !!

To gran turismo το περιμένουμε στο Ps4, για την ακριβή ημερομηνία δεν είμαι σίγουρος.

Για χειριστήριο και σε στιλ Gran Turismo είναι το driveclub. Δες το οπωσδήποτε, είναι και πολύ φθηνό πλέον - το πήρα 7-7.50 από το Ps Store πριν κανένα μήνα αν δεν κάνω λάθος.

Αν παίζεις με τιμονιέρα πρέπει να δεις και το Asscetto Corsa που είναι simulator πιο πολύ και περισσότερο hardcore φάση.

Κάτι ενδιάμεσα σε αυτά τα 2 είναι το Project Cars.

Επίσης αν σου αρέσει το στιλ, υπάρχει και το Need for Speed που ουδεμία σχέση έχει με Sim, αλλά μπορείς να το ευχαριστηθείς αν είσαι φαν της σειράς.

Άξιο αναφοράς το Dirt Rally αλλά δεν ξέρω αν προτείνεται να παιχτεί με τιμονιέρα(σίγουρα καλύτερη εμπειρία) ή με χειριστήριο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...