Ar_DiMiS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Παιχνίδι με αμάξια και τιμονιέρα για το PS4 Θα ηθελα να παρω ενα παιχνιδι με αμάξια για το PS4 αλλα εχω καιρο να ασχοληθώ με το θέμα και οποία άποψη για το τι αξίζει αυτο τον καιρο ή αν θα πρεπει να περιμενω να βγει κατι καλοδεχούμενη... Οπως και κάποια τιμονιερα ως 200 ευρώ με δόνηση !
stadaik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 racing game στο PS4 Καλησπέρα, Θα ήθελα μια γνώμη απο τους fan του είδους. Αν αγόραζαν σήμερα πιο game ps4 θα επέλεγαν. Εννοείται ότι αν κάποιος έχει και αρνητική άποψη για κάποιο game θα ήθελα να την ακούσω. Στο παιχνίδι θα χρησιμοποιώ τιμονιέρα. F1 WRC sebastien loeb project cars NFS DRIVE DIRT
dimyok Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το Drive Club . Στο Ps4 εισαι. Στο Pc θα σου έλεγα το δύσκολο DIRT.
bedazzled Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Driveclub για πιο arcade φάση και Dirt Rally για simulation (είναι 1080p60 στις κονσόλες αν θυμάμαι καλά).
VonLoutsos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Driveclub για arcade και μεταξύ μας είναι πλέον πολύ φθηνό. Dirt Rally για πιο rally καταστάσεις ενώ για simulation Project Cars ή Assetto Corsa. Το Cars νομίζω βγάζει όπου νάναι και την Game Of The Year Edition με όλα τα expansion.
lebron15 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αν χρησιμοποιείς τιμονιέρα Project cars, Assetto Corsa και Dirt Rally. Όλα τα άλλα είναι παιχνιδάκια να τα παίζεις χαλαρά με το χειριστήριο. 1
stadaik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Cool. Μαλλον παω για dirt μιας κ το ειχα σε ps3 και ηταν πολυ καλο κ ζορικο. Για το drive θα συμφωνησω οτι used ειναι vfm
dimyok Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πηρε το ματι μου αυτο https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/driveclub-full-game-for-playstationplus-season-pass-bundle/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXDRIVECLUBPSUSP Αν έχεις psn που πρεπει να εχεις για ολα τα online 10 ευρω και παίρνεις και το Season Pass , νομίζω είναι τσάμπα. 1
bedazzled Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Συμφωνώ ότι στην εν λόγω περίπτωση υπερέχει το ψηφιακό έναντι του δίσκου. Πιο VFM δεν γίνεται.
vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Asetto corsa Ιούνιο θα βγει, driveclub από μένα
gasantony Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 PS4 RACING GAMES ποια έχετε ή αξιζουν Καλησπέρα σε όλο τον gaming κόσμο !! Πέστε ρε παληκάρια τί αξίζει από racing games σε PS4 , καθότι νέος (έδωσα το PS3) . Eπαιζα το Grand Turismo !! υπάρχει ? Thanks για τον χρόνο σας !!
petran91 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σε όλο τον gaming κόσμο !! Πέστε ρε παληκάρια τί αξίζει από racing games σε PS4 , καθότι νέος (έδωσα το PS3) . Eπαιζα το Grand Turismo !! υπάρχει ? Thanks για τον χρόνο σας !! To gran turismo το περιμένουμε στο Ps4, για την ακριβή ημερομηνία δεν είμαι σίγουρος. Για χειριστήριο και σε στιλ Gran Turismo είναι το driveclub. Δες το οπωσδήποτε, είναι και πολύ φθηνό πλέον - το πήρα 7-7.50 από το Ps Store πριν κανένα μήνα αν δεν κάνω λάθος. Αν παίζεις με τιμονιέρα πρέπει να δεις και το Asscetto Corsa που είναι simulator πιο πολύ και περισσότερο hardcore φάση. Κάτι ενδιάμεσα σε αυτά τα 2 είναι το Project Cars. Επίσης αν σου αρέσει το στιλ, υπάρχει και το Need for Speed που ουδεμία σχέση έχει με Sim, αλλά μπορείς να το ευχαριστηθείς αν είσαι φαν της σειράς. Άξιο αναφοράς το Dirt Rally αλλά δεν ξέρω αν προτείνεται να παιχτεί με τιμονιέρα(σίγουρα καλύτερη εμπειρία) ή με χειριστήριο. 1
Socratis_g Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Dirt rally είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφωρίσει σε WRC simulator. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα