Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ, όχι bridge λοιπόν. Κι εγώ το ίδιο φαντάστηκα αλλά είπα μπας και.

"Όσον αφορά στο δεύτερο, αυτό υποθέτω στο κάνει με το wireless στο ZTE."

'Οχι, για το tp-link λέω (που και το ΖΤΕ το έκανε, αλλά δεν ήταν τόσο απότομο, έκανε απλά loading για πάντα μέχρι να φτιάξει περίπου, ενώ το tp-link πετάει κατευθείαν ότι δε βρίσκει τη σελίδα εκτός από fb). Τώρα βέβαια δεν είμαι σπίτι εδώ και 3 μέρες οπότε δεν μπορώ να ξέρω πόσες φορές το ξανάκανε, αλλά δεν έχω ιδέα γιατί παγώνει έτσι. Στις ρυθμίσεις δεν έχω πειράξει τίποτα :/ Μπορώ να κοιτάξω τίποτα ή απλά πρέπει να ζήσω με άκυρα freeze τα οποία εάν γίνοναι καθημερινά, θα καταντήσει σαν το ZTE;

"Προτείνω να αφήσεις το ΖΤΕ στην άκρη και να να ζήσεις με τα 2Mbps λιγότερα, δεν χάθηκε και ο κόσμος"

Απλά είναι κάπως να έχεις καλωδιακό θέμα και να πληρώνεις για τη μισή σχεδόν ταχύτητα και με νέο router να πιάνεις λιγότερο και από το μισό. Πονάει Τ.Τ

Και ναι, κι εγώ διάβασα σε άλλο thread εδώ σε παρόμοια μοντέλα δεν μπορείς να πειράξεις το snr. Οπότε δηλαδή δεν μπορώ να κάνω κάτι για την ταχύτητα :/ Οκ, θα ζήσουμε.

Thanks for everything κι αν κάποιος έχει ιδέα για τα freeze, ας την πει! Μην κάνω νέο thread τσάμπα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...