Maffy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πήρα σήμερα το TP-Link W8970 και όλα καλά, συνδέθηκε εύκολα κι όλα αυτά. ΑΛΛΆ συγχρονίζει λιγότερο και από το ZTE της Hol. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο, γιατί η καλωδίωση της πολυκατοικίας έχει ένα θεματάκι κι ενώ πληρώνουμε για 24mb, πιάναμε 13 το πολύ. Με το ΖΤΕ φτάναμε τα 13 κι έλεγε ότι μαξ έφτανε τα 14, αλλά με το tplink φτάνει μέχρι 11 και το μαξ είναι επίσης 11. Πείτε μου ότι δεν πήρα νέο ρούτερ για να έχω μικρότερη ταχύτητα παρακαλώ... Πως μπορώ να αυξήσω την ταχύτητα; (Με πολύυυυ απλά λόγια και εξηγήσεις γιατί δεν έχω ιδέα :'D)
mad-proffessor Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Συνήθως οι πάροχοι δίνουν μόντεμ/ρουτερ στους πελάτες που παίζουν καλά με τα αντίστοιχα τσιπάκια που έχουν οι δικές τους συσκευές(το άλλο άκρο της σύνδεσης- το λεγόμενο dslam) για να συγχρονίζουν σταθερά και όσο το δυνατόν ψηλότερα αν και τα συγκεκριμένα οικιακα μόντεμ που πάιρνουμε σα τελικοί καταναλώτες είναι συνήθως περιορισμένων δυνατοτήτων. Εσένα μπορεί το tp-link να μην έχει το κατάλληλο τσιπάκι και γιαυτο να συγχρονίζει λίγο λιγότερο. Αυτο που μπορεις σίγουρα να κάνεις είναι να βάλεις το tp-link σα ρούτερ πίσω απο του παρόχου το μόντεμ το οποίο θα λειτουργεί ως bridge.
Nimda075 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 το TP-Link W8970 ειναι lantiq ,μπορεις να δεις σε τι τσιπακι εισαι στο dslam?
Maffy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αν μπορείτε να μου πείτε πως να το δω, ευχαρίστως. Πρέπει να πάρω τηλέφωνο ή κάτι άλλο;
Xristaras12 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 το TP-Link W8970 ειναι lantiq ,μπορεις να δεις σε τι τσιπακι εισαι στο dslam? εκτός αν έχει το V3 που είναι broadcom. 1
Maffy Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Τελικά κάποια λύση; Υποθέτωντας ότι έχω Globespan και Βroadcom, είναι ασύμβατα; Αυτό με το bridge θα μου φέρει παραπάνω ταχύτητα; Το θέμα με το ΖΤΕ ήταν ότι κοβόταν συχνά και αυτό ήταν πρόβλημα, αν το βάλω με bridge θα έχω πάλι τα ίδια προβλήματα; Επίσης, έχω και ένα νέο πρόβλημα. Για άγνωστους λόγους, κάποιες φορές το router ενώ είναι συνδεδεμένο, δεν μπαίνει ίντερνετ από καμία συσκευή. Μπαίνει μόνο facebook χωρίς να φορτώνει σωστά τις εικόνες (τουλάχιστον από τις σελίδες που χρησιμοποιώ) και μόνο με επανεκκίνηση δουλεύει πάλι σωστά. 4 μέρες το έχουμε και το έχει κάνει ήδη 3 φορές... Τι μπορώ να κάνω; Τ.Τ Help T.T
Lolarikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Υπάρχει συμβατότητα απλά δεν είναι βέλτιστη η απόδοση. Το bridge μετατρέψει το ZTE σε απλό modem. Αν έχανε τον συγχρονισμό παλιά, θα τον χάνει και με το bridge. Όσον αφορά στο δεύτερο, αυτό υποθέτω στο κάνει με το wireless στο ZTE. Προτείνω να αφήσεις το ΖΤΕ στην άκρη και να να ζήσεις με τα 2Mbps λιγότερα, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Και με SNR Tweak μπορεί να ανέβει και λίγο, αν είναι 9 ή 12 μπορείς να το ρίξεις στο 6 χωρίς πρόβλημα, με telnet. Εφόσον το router έχει Broadcom CLI θα δουλέψει.
11demian111 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 αυτο με το snr δεν πρεπει να δουλευει στο 8970. εχω το ιδιο και δεν υπαρχει επιλογη στο telnet
jkoukos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Υπάρχουν 2 μοντέλα TD-W8970. Το v1, με 3 κεραίες, chipset Lantig που δεν έχει telnet και το v3 με 2 κεραίες, chipset Broadcom που έχει telnet και λογικά μπορεί να γίνει ρύθμιση του SNR.
Lolarikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 αυτο με το snr δεν πρεπει να δουλευει στο 8970. εχω το ιδιο και δεν υπαρχει επιλογη στο telnet Είσαι σίγουρος; Μπορεί η εντολή να μην είναι με τον κλασικό τρόπο (adsl configure --snr) αλλά κάπως αλλιώς. Πρέπει να ψάξει κανείς το CLI του κάθε router για να δει πώς την έχει προγραμματίσει την εντολή ο κατασκευαστής. Με help ή tab και τα λοιπά με τα από κάθε εντολή, ώστε να δει τι περιμένει σαν όρισμα. Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι broadcom είναι πάντα ίδια. Επίσης, μπορεί όπως λες να μην την έχει βάλει καν.
dbconan Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Εγω εχω το TD-W9970 το οποιο δειχνει πιο πολλα μεσω telnet και ομως δεν περνει εντολες,ετσι και τα πιο μεγαλα μοντελα ....οπου εχω διαβασει δεν παιζουν ,μονο τιποτα χακερ,μεσω λινουξ και τετοια κολπα....εχει την εντολη config ,αλλα δεν κανει τιποτα.. Δεν περνουν εντολες και δεν δειχνουν και ουσιαστικα τιποτα στα μενου τους μεσα στο μοντεμ,κριμα..
dbconan Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέχρι εκεί φτάνει, ότι και να του δώσεις μετά, δεν κάνει τίποτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα