PaNtErAz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μην ξεχνάτε ότι στα MediaMarkt έιχαν ανοιχτά καταστήματα και έβαλαν τον κοσμάκη να δουλέψει 2/1/2016... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μην ξεχνάτε ότι στα MediaMarkt έιχαν ανοιχτά καταστήματα και έβαλαν τον κοσμάκη να δουλέψει 2/1/2016... Και εμένα ο μαστρογιωργης με έχει απλήρωτο 3 μήνες,με έχει δηλώσει τετραωρο,δουλεύω 13ωρο τι να μου πουν τα γατάκια του Mediamarkt; Αν δεν έχεις δουλέψει σε πολυεθνική αστο! Ότι και να πεις είναι άκυρο και δεν είναι προσφορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nos1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Σε κωλόχαρτο δεν έβαλαν καμιά προσφορά; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adamakos33 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 ρε παιδια εχει κανεις τπτ πληροφοριες για την PANASONIC TX-40C320 βρισκω ελαχιστα πραγματα ...ξερει κανεις υποστηριζει voice control κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 H 50" και 60" J6200 της Samsung πάντως δεν έχει άσχημη τιμή, -128.90 και -300 αντίστοιχα από την φτηνότερη στο skroutz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argiris42001 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μήπως το τελευταίο λάπτοπ είναι τυπογραφικό? Δε βλέπω πουθενά να υπάρχει παρόμοιο η κοντινή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos83b Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Βρηκε κάποιος review για το τελευταιο ASUS laptop με την gtx950m και τον i7? Έχω ενα φίλο που ενδιαφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Να φανταστώ δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να ψωνίσουμε εμείς που δεν μπορούμε να πάμε στο κατάστημα, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εχω σκέφτομαι την F&U για τους γονείς που ξέμειναν από μεγάλη TV - μια 32'' Toshiba με σωλήνα 15ετίας τουλάχιστον τα φτυσε, με άγνωστο κόστος επισκευής...... Εγώ έχω την γνωστή 50άρα F&U FLS50222 (πάνελ LG) και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος για τα λεφτά που είχα δώσει (βλ παλιά προσφορά του you, "τυπογραφικά" λάθη κλπ). Φυσικά δεν βρίσκω τίποτα στο internet για την FLS39224 των εγκαινίων......Λογικά είναι μια μικρότερη της όλης σειράς FLSXX224. Από πάνελ τι λέει? Την έχει κανείς? Εντυπώσεις? Το smart κομμάτι της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Είναι SKU της Microsoft και όχι του MediaMarkt. Αδιάφορο. Είναι refurbished σε φυλλάδιο ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ. Είναι ξεφτίλα αν όχι τρολλιά! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakabanka Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εχω σκέφτομαι την F&U για τους γονείς που ξέμειναν από μεγάλη TV - μια 32'' Toshiba με σωλήνα 15ετίας τουλάχιστον τα φτυσε, με άγνωστο κόστος επισκευής...... Εγώ έχω την γνωστή 50άρα F&U FLS50222 (πάνελ LG) και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος για τα λεφτά που είχα δώσει (βλ παλιά προσφορά του you, "τυπογραφικά" λάθη κλπ). Φυσικά δεν βρίσκω τίποτα στο internet για την FLS39224 των εγκαινίων......Λογικά είναι μια μικρότερη της όλης σειράς FLSXX224. Από πάνελ τι λέει? Την έχει κανείς? Εντυπώσεις? Το smart κομμάτι της? Αν είναι για να βλέπουν ντολμαδοπαρασκευαστές και υαλουρονικά μια χαρά θα είναι. Συνήθως οι μεγάλοι άνθρωποι κοιτάνε «να 'ναι μεγάλη οθόνη να φαίνονται καθαρά τα γράμματα» κτλ. Πιο πολύ θα μ' ένοιαζε η εγγύηση που με τα 3 έτη έχεις μαξιλαράκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μην ξεχνάτε ότι στα MediaMarkt έιχαν ανοιχτά καταστήματα και έβαλαν τον κοσμάκη να δουλέψει 2/1/2016... Πες τα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sts4x4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αρκετός κόσμος τώρα το πρωί έξω από το κατάστημα, μαλλιοτραβήγματα δεν είδα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 30 30 του έβαζαν υπάρχει ακόμα αρκετό πράγμα,τσίμπησα 3 F&U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μια χαρά ήταν σήμερα το πρωί, "τσίμπησα" το monitor της Dell και αντε γειά σας!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις