Προς το περιεχόμενο

Unlock iphone 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα συμφορουμήτες. Μου δώσανε να φτιάξω ένα iphone 4 το οποίο ήθελε επαναφορά. Μετά την επαναφορά όμως έβαλα την SIM μου και διαπίστωσα πως είναι κλειδωμένο. Έψαξα λίγο στο internet αλλά δεν πολυέβγαλα άκρη. Μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος πως μπορώ να το ξεκλειδώσω και αν είναι δυνατόν με τα λιγότερα χρήματα που γίνεται;

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι μπορεις. με την αποδειξη και τα χαρτια του πηγαινει στο κοντινοτερο σερβισ

(σκεψου μηπως ειναι κλεμμενο επισης...)

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα συμφορουμήτες. Μου δώσανε να φτιάξω ένα iphone 4 το οποίο ήθελε επαναφορά. Μετά την επαναφορά όμως έβαλα την SIM μου και διαπίστωσα πως είναι κλειδωμένο. Έψαξα λίγο στο internet αλλά δεν πολυέβγαλα άκρη. Μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος πως μπορώ να το ξεκλειδώσω και αν είναι δυνατόν με τα λιγότερα χρήματα που γίνεται;

όταν λες κλειδωμένο τι εννοείς στο cloud η στον παροχο 

Δημοσ.

Στο πάροχο. Το μπορεί να είναι κλεμμένο το σκέφτηκα αλλά άμα έχει δηλωθεί κλεμμένο βγάζει το μήνυμα ότι η SIM δεν είναι συμβατή με το κινητό; Γιατί αυτό μου έβγαλε.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα τι έκανε πριν την επαναφορά γιατί ήταν σε bootloop το κινητό γι αυτό και του έκανα επαναφορά αλλά θα προσπαθήσω να μάθω. Τη δικιά μου SIM του έβαλα και έβγαλε το μήνυμα.

Δημοσ.

με μια rsim 9pro είσαι έτοιμος με οποιαδήποτε κάρτα ελληνική θα μπορείς να το χρησιμοποιησεις και επίσης μπορείς και official  αν και δεν το προτείνω  

Στο πάροχο. Το μπορεί να είναι κλεμμένο το σκέφτηκα αλλά άμα έχει δηλωθεί κλεμμένο βγάζει το μήνυμα ότι η SIM δεν είναι συμβατή με το κινητό; Γιατί αυτό μου έβγαλε.

γιατί είναι κλειδωμένο σε παροχο εννοείται και δεν μπορεί να αναγνώριση καμιά πέραν αυτής που έχει ο παροχος 

επίσης βάλε το imei εδώ για να δεις σε ποιον παροχο είναι κλειδωμένο και πόσο κοστίζει το official unlock 

Δημοσ.

Και τα 2 μου ζητάνε λεφτά. Μόνο το πρώτο μου έβγαλε για μια στιγμή locked στο SIM Lock αλλά μετά από ένα refresh κι αυτό ζητάει να κάνω check επί πληρωμή.

Δημοσ.

Και τα 2 μου ζητάνε λεφτά. Μόνο το πρώτο μου έβγαλε για μια στιγμή locked στο SIM Lock αλλά μετά από ένα refresh κι αυτό ζητάει να κάνω check επί πληρωμή.

ποια και τα δυο το ενα ηταν δωρεαν να τσεκαρει εαν ειναι κλειδωμενο και σε ποιο παροχο και το αλλο ηταν επιπληρωμη 

εαν θες δωσε μου το imei σε P.m να σε βοηθησω 

όντως και τα δυο είναι έπη πληρωμή αναγκαστηκα πρεπει να πληρωσεις εγω προτεινω το imei.info και μετα αναλογα τα αποτελεσματα θα βρεισ και την λυση  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...