testtesttest Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ας πρόσεχαν. Ένας λιγότερος, μην τον ταΐζουν κιόλας στις φυλακές. Να μαθαίνουν κι οι υπόλοιποι. ... Ή να μπουκάρεις σε σπίτια, και - εντάξει μωρέ - αν σκοτώσεις και κανέναν , τι να κάνουμε ; Δεν το ήθελες ! Θάνατος. Με τρομαζει οτι μενω στην ιδια χωρα με τον τυπο που κανω quote. περισσοτερο απ οτι με τρομαζει να μου κλεψουν το μηχανακι. 11
NT1G Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 αν ειναι να παρουμε το νομο στα χερια μας θα γινουμε πιθηκες και θα παμε αιωνες πισω... τζατζικισταν... Οτι και καλά στην Ελλάδα δεν είμαστε ήδη... 1
xifiassamsung Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δε πυροβολας πισωπλατα,ειναι αυτονοητο.Ειδικα απροκλητα.Η ζωη ειναι το υπερτατο αγαθο που αναγνωριζει ο νομος.Ο ιδιοκτητης τον πηρε πρεφα κ αυτος τη πουλεψε τρεχοντας. Απο κει κ επειτα η κλοπη εχει πολλες προεκτασεις απο απλο εθισμο,ιδιο οφελος,μεχρι επιβιωση.Τιμωρειται αλλα στο πλαισιο της ευρυθμης λειτουργιας της κοινωνιας κ του ατομου κ σε καμια περιπτωση δεν αξιζει ο κλεφτης να τιμωρηθει κατ αυτον τον τροπο. εγω παλι πιστευω οτι αυτου του τυπου οι μουσουλμανοι πρεπει να στιβαχθουν σε μια γωνια και να τους καψουμε ωστε να απαλλαχτει η ανθρωποτητα απο την βλακεια τους. Ειναι το ιδιο καθυστερημενοι με τους χριστινανους που εκαιγαν γυναικες επειδη πιστευαν οτι ειναι μαγισσες Με τη διαφορα οτι οι χριστιανοι το εκαναν πριν 500χρονια ενω οι μουσουλμανοι το κανουν σημερα (ακομα) 500 χρονια μετα για οτι εγινε 500 χρονια πριν.Ετεροχρονισμενος μεσαιωνας. 2
kfyros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Με τρομαζει οτι μενω στην ιδια χωρα με τον τυπο που κανω quote. περισσοτερο απ οτι με τρομαζει να μου κλεψουν το μηχανακι. αν ήξερες τι σου γίνεται θα έπρεπε ήδη να έχεις τρομάξει, αλλά όχι με εμένα, θέατρο. Νομίζεις ότι δεν οπλοφορούν ο έλληνες εσύ; Για ρώτα τριγύρω πόσοι σκοπευτικοί όμιλοι πυροβόλων όπλων έχουν ιδρυθεί τα τελευταία 2 χρόνια και πόσες χιλιάδες μέλη έχουν. Βραζιλία δεν έχουμε γίνει ακόμα, αλλά πλευρό θα σου συνιστούσα να αλλάξεις. Αν θέλεις πάντως να έρθεις σπίτι μου να με κλέψεις , να φοβάσαι. Μια και έχω ήδη δύο απόπειρες ληστείας και μια ληστεία στο σπίτι, ενώ ήμασταν μέσα (ευτυχώς δεν ανταμώσαμε). Και σπάσιμο του αμαξιού μέρα μεσημέρι που δεν τους πρόλαβα τους Αλγερινούς. Μπορεί να μη στην ανάψω επιτόπου, αλλά μια βδομάδα στο υπόγειο θα την περάσουμε μούρλια. 1
testtesttest Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 μα δεν πιστευω οτι ειναι λιγοι οι ουγκανοι. ισα ισα πιστευω οτι εισαστε αρκετοι. 1
chrisxkar Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 ηρθε η ωρα να μετακομισω σε καμια ευρωπαικη χωρα νομιζω 5
Glikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πιστεύω δεν έπρεπε να του ρίξει. Ναι μεν πήγε να κλέψει αλλά ας τον άφηνε να φύγει. Έστω να του έριχνε καμιά μάπα. Κρίμα, αν και δεν ξέρω το ιστορικό του κλέφτη. Ίσως είχε κάνει πολύ σοβαρότερα εγκλήματα, οπότε τον βρήκε η θεία δίκη. (Οφ τόπικ- Πάντως αυτό που έγινε στην Taiwan που αποκεφάλισε ένας το κοριτσάκι είναι πραγματικά δράμα. Δεν έχω λόγια.)
KilliK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ορίστε;;;; "το κανανε γιατι πειναγανε" επαιζε πολυ ως δικαιολογια απο τους προοδευτικους, τοτε: http://bit.ly/1WXwV4d 1
φραμπάλα Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Οταν βλεπω εναν ανθρωπο τοσο ανημπορο ματωνει η καρδια μου.Ειδικα αυτος τωρα,που μεσα σε δευτερολεπτα μεσα στον πονο του συνειδητοποιει οτι δε μπορει να κουνηθει.Να σερνεται σαν φιδι...Που κολλαει το καλα να παθει;Δεν πηγε να σκοτωσει,να κλεψει πηγε.
φιρίκι Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Στο μεταξύ, κάτι λήσταρχοι και εγκληματίες του λευκού κολάρου σαναλέμε πολιτικοί, τραπεζίτες, μεγαλοβιομήχανοι, έμποροι διαμαντιών, πετρελαιάδες και άλλοι συμπαθείς φτωχοί βιοπαλαιστές οπως αυτοί κλέβουν τον πλούτο ολόκληρων χωρών, μολύνουν την γη, το νερό, τον αέρα, καταδικάζουν δισεκατομμύρια ανθρώπους στην ένδεια και στην υλική και πνευματική μιζέρια κι' ωστόσο θεωρούνται αξιότιμα μέλη και αγλάισμα της κοινωνίας, πρότυπο επιτυχημένου ανθρώπου και παράδειγμα προς μίμηση. Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. 6
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως θα θελα να μου χαρίσουν ένα μηχανάκι Ο κλέφτης αποδεχτηκε το ρίσκο της πράξης του πάντως με το να τη διαπραξει. Ας βρεθούν στα δικαστήρια και να αποφασίσει το δικαστήριο πως θα παλαντζαρει τη χασουρα και από τους δύο εμπλεκομενους σε αυτό το αιφνιδιο ιδιωτικό συμφωνητικό 1
doubtful Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Στο μεταξύ, κάτι λήσταρχοι και εγκληματίες του λευκού κολάρου σαναλέμε πολιτικοί, τραπεζίτες, μεγαλοβιομήχανοι, έμποροι διαμαντιών, πετρελαιάδες και άλλοι συμπαθείς φτωχοί βιοπαλαιστές οπως αυτοί κλέβουν τον πλούτο ολόκληρων χωρών, μολύνουν την γη, το νερό, τον αέρα, καταδικάζουν δισεκατομμύρια ανθρώπους στην ένδεια και στην υλική και πνευματική μιζέρια κι' ωστόσο θεωρούνται αξιότιμα μέλη και αγλάισμα της κοινωνίας, πρότυπο επιτυχημένου ανθρώπου και παράδειγμα προς μίμηση. Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Μα αυτοι ειναι το ιδιο το συστημα. Μην περιμενεις να τιμωρησουν τους εαυτους τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα