george_gr1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Θα ελεγα καλα να παθει αλλα παντα σκεφτομαι αυτη τη γ@μημενη ηλικια μεταξυ 17 και καπου 25 στην οποια πολλοι μπορουν να παρασυρθουν για λιγο και ειναι κριμα. Ξερω οπως πολλοι απο εμας καλα παιδια σημερινους 40ρηδες που 1-2 μαλακιουλες τις καναν σαν εφηβοι και σιγουρα δεν αξιζαν να ειχαν την καταληξη αυτη. Μπορει να ειναι εγκληματιας και δολοφονος ο κλεφτης αλλα μπορει να ειναι και ενα 20χρονο μαλακιστηρι της στιγμης που το περιμενει σπιτι μια μανα. Εγω λεω οχι, δεν αξιζει τετοιο ρισκο. 6
johnbond Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το να πυροβολήσεις κάποιον στο ψαχνό χωρίς να προκληθείς δεν είναι σωστό. Βέβαια ο κλέφτης γνώριζε απο πριν οτι πάει να κάνει κάτι επικίνδυνο,οπότε δε μπορείς να πεις και κρίμα τι έπαθε. Θα έλεγα οτι είναι πολύ υπερβολικό αυτό που έκανε ο ιδιοκτήτης αλλά δε μπορώ να ξέρω κάτω απο τι συνθήκες έγινε,πως είναι η περιοχή εκει,τι μπορεί να έχει προηγηθεί κτλ κτλ. Πάντως αν όλοι άρχιζαν να πυροβολούν οι κλέφτες θα το σκέφτονταν περισσότερο πριν πάνε να κλέψουν. 2
AntiCambeR Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αν ο κλέφτης ήξερε οτι θα φάει σφαίρα οι κλοπές και οι διαρήξεις θα ήταν ελάχιστες.Το καλύτερο είναι να τον στείλεις στο νοσοκομείο απο το ξύλο αλλά ακόμα και αν σε παίρνει σωματικά αν είναι μόνος του,δεν το ρισκάρεις γιατί πιθανόν να έχει μαχαίρι.
saleit Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω τι φάση. Τώρα τελευταία πολύ παίζει το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Κατηγορούμε τα θύματα και όχι τον θύτη. π.χ. Σκοτώθηκε ο Παντελίδης. Όλοι λέγαν έφταιγε ο δρόμος, έφταιγε η κλίση, έφταιγαν τα κάγκελα, και οι πλανήτες...όχι ότι είχε πιει. Τώρα αυτό.. Αν ο κλέφτης ήξερε οτι θα φάει σφαίρα οι κλοπές και οι διαρήξεις θα ήταν ελάχιστες.Το καλύτερο είναι να τον στείλεις στο νοσοκομείο απο το ξύλο αλλά ακόμα και αν σε παίρνει σωματικά αν είναι μόνος του,δεν το ρισκάρεις γιατί πιθανόν να έχει μαχαίρι. Πιθανών και να το ξερε. Αν τσεκάρεις livelak και youtube, θα δεις τι χαμός γίνεται στην Βραζιλία με πυροβολισμούς.
livefreeordie Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 κριμα παντως. σιγουρα δεν ηταν καθολου σωστο που πηγε να κλεψει κι ηξερε οτι ρισκαρει αλλα απο την στιγμη που δεν απειλησε τη ζωη κανενος δεν επρεπε και να τον πυροβολησουν. κανονικα αυτος που πυροβολησε πρεπει να μπει φυλακη,πολυ υπερβολικο.
tritonas00 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Κριμα. Σφαιρα οι αποτυχημενοι γονεις του χρειαζονται κανονικα.
iordanis77 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πρώτα απ' όλα, έχει γίνει απόπειρα κλοπής στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και γνωρίζω το συναίσθημα και την οργή να σου "αγγίζουν"την περιουσία. Στο θέμα μας, ναι καλά να πάθει. Αρα δικαιοσυνη για σενα ειναι να μενει αναπηρος καποιος για μια μοτοσυκλετα? Ηξερα και καποιον φιλο που ελεγε οτι η ποινη που αξιζει για καποιον που θα κανει ζημια στο παρκαρισμενο αμαξι του(πχ. μπαχαλακηδες σε διαδηλωση) ειναι 20-30 χρονια... Αν ειναι στη βραζιλια τρεχα γυρευε.. Στη Βραζιλια δεν υπαρχουν/λειτουργουν νομοι? Δε μπορω να φανταστω οτι θα ειναι χειροτερα απο Ελλαδα(οπου και σε απλη υποθεση περιμενεις 5 χρονια για να βγει αποφαση δικαστηριου). Αν ο κλέφτης ήξερε οτι θα φάει σφαίρα οι κλοπές και οι διαρήξεις θα ήταν ελάχιστες. Αν ο μαγαζατορας ηξερε οτι κι αυτος κινδυνευει να φαει σφαιρα? Γιατι αν θεσπιζονταν ποτέ νόμιμη οπλοφορια τοτε ολοι θα οπλοφορουσαν. Και καλωσηρθαμε στη ζουγκλα... Οι μπαλωθιες που καθε τοσο σκοτωνουν αμεριμνους ανθρωπους στη Κρητη θα φανταζαν ανεκδοτακι μπροστα σε αυτα που θα ειχαμε. 2
AntiCambeR Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 @Ιορδανη... Εχει βάση αυτό που λες αλλά ο κλέφτης που θα μπεί πχ σε μαγαζί για να ληστέψει έχει όπλο και δεν χρειάζεται άδεια.
xpapias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω τι φάση. Τώρα τελευταία πολύ παίζει το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Κατηγορούμε τα θύματα και όχι τον θύτη. π.χ. Σκοτώθηκε ο Παντελίδης. Όλοι λέγαν έφταιγε ο δρόμος, έφταιγε η κλίση, έφταιγαν τα κάγκελα, και οι πλανήτες...όχι ότι είχε πιει. Τώρα αυτό.. Πιθανών και να το ξερε. Αν τσεκάρεις livelak και youtube, θα δεις τι χαμός γίνεται στην Βραζιλία με πυροβολισμούς. Δεν καταλαβες. Η συγκεκριμένη ιστορια εχει πολλη βρώμα. Γιατί θέλουν να αποδείξουν οχι μόνο οτι εφταιγαν οι εξωτερικοι παραγοντες αλλα οτι δεν οδηγουσε (!!!) και ο ίδιος. Στην προκειμένη περίπτωση παντως κανεις δεν ξερω πως θα αντιδρουσε με 3 ατομα μπροστά του. Ενας με τρεις ειναι πολυ επιφοβο. Να ξαναπω οτι δεν τον δικαιολογω σε καμια περιπτωση και λυπαμαι πραγματικα τον τυπο που εμεινε αναπηρος. Ολοι εχουν δικαιωμα για λαθη στη ζωη τους. 2
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ας το δούμε αλλιώς. Το μηχανάκι έκανε πχ 6000. Και ο μισθός τους τύπου 600. Ο άλλος κλέβει το μηχανάκι , στην ουσία τον είχε δούλο για 10 μήνες. Πως θα αντιδρούσατε σε κάποιον που σας είχε δούλο για 10 μήνες? Δουλεύατε χωρίς να αμοίβεστε, με τη βία , για αυτόν. 2
φραμπάλα Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Τα αλλα τα γιδια τον παρατησαν κι εφυγαν.Σιγουρα εμεινε παραλυτος;Μηπως προσωρινα δε μπορουσε να κουνηθει;
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Και στην Βραζιλία απ ότι καταλαβαίνω, η αντιμετώπιση δραστών με χρήση όπλου είναι συχνή λόγω υψηλής εγκληματικότητας. Συν και αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=j2FB8TYSvJI Προς το τέλος ενώ τους έχει ξαπλώσει φαίνεται καθαρά ότι δίνει και χαριστική βολή σε αυτόν με το άσπρο.
LongTom Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Από ότι βλέπω το άοπλο κλεφτρόνι πήγε να φύγει,δίχως την κλεμμένη μηχανή, και ο άλλος του την άναψε στην ψύχρα από πίσω. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτοάμυνα και δεν ξέρω για εσάς,αλλά δεν το βρίσκω ισόποσο ακόμη και με το "οφθαλμός αντί οφθαλμού". Εγώ θα του έριχνα 1 στο πόδι πάντως. Καλή τύχη με αυτό, υπάρχει λόγος που εκπαιδεύεσαι να ρίχνεις στο κέντρο μάζας και όχι στα άκρα πάντως... 5
liakjim Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καταρχάς, "θεία" δίκη δεν υπάρχει, μιας και δεν υπάρχει το "θείο" Ξεπερνάμε αυτόν τον σκόπελο. Το video δείχνει δύο εγκλήματα. 1. Απόπειρα ληστείας 2. Απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση Δεν χρειάζεται να εξηγήσει κανείς , ποιο από τα 2 είναι μακράν χειρότερο. 5
dollyyy19 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ας το δούμε αλλιώς. Το μηχανάκι έκανε πχ 6000. Και ο μισθός τους τύπου 600. Ο άλλος κλέβει το μηχανάκι , στην ουσία τον είχε δούλο για 10 μήνες. Πως θα αντιδρούσατε σε κάποιον που σας είχε δούλο για 10 μήνες? Δουλεύατε χωρίς να αμοίβεστε, με τη βία , για αυτόν. με προλαβες...γραφει ο αλλος αν αξιζει να παρεις μια ζωη για ενα μηχανακι..τους δεκα μηνες ,οχτω,δυο,που δουλευα εγω σαν μαλακας,τις υπολογιζει καποιος;διοτι αν δεν τις υπολογιζει,τοτε εγω γιατι να υπολογισω την δικη του ζωη;εντελη οι μουσουλμανοι εχουν μερικα καλα.κλεβεις;κοψιμο τα χερια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα