nightguy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Εχω παρει εναν WD Scorpio Blue 500GB 2.5" SATA3 και ενω εχω συνδεσει ολα τα καλωδια σωστα απο το σκληρο στην motherboard και απο το τροφοδοτικο στο σκληρο,ανοιγω το pc και μου εμφανιζει μονο τον αρχικο δισκο που ηδη υπαρχει στο συστημα.Παω στο disk management κανω αναζητηση μπας και τον βρω,αλλα πουθενα.Εχω τσεκαρει δυο φορες τα καλωδια και ειμαι σιγουρος οτι τα εχω βαλει ολα καλα και στις θεσεις που πρεπει.Οποιος ξερει παρακαλω να βοηθησει.
nightguy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Στο bios μέσα τον εμφανίζει; που ακριβως πρεπει να παω στο bios?.Aν και γενικα που κοιταξα στο bios δεν μου εβγαλε κατι συγκεκριμενο για το σκληρο.
nightguy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 πες μου μοντέλο μητρικήςAsrock h61m-vg3Λες το προβλημα να ειναι οτι η μητρικη εχει Sata2 και εγω προσπαθω να της βαλω sata3 σκληρο?Αλλα γενικα εχω ψαξει και λενε οτι δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.Πρεπει μηπως να κανω καποια ρυθμιση πανω σε αυτο?
nightguy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το εφτιαξα αν θελετε κλειδωστε το το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα