Stef_25 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Παιδια καλησπερα.Εχω δυο αποκωδικοποιητες που μου εμειναν μετα διακοπη συνδρομης Nova και Ote Tv. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. Γινεται να μπορεσω να τους χρησιμοποιησω σε μια τηλεοραση ωστε να μπορω να βλεπω τα απλα καναλια χωρις να εχω συνδρομη (Mega,Alpha,Ant1 κτλ)? Γινεται μηπως με καποια αλλαγη της συχνοτητας ή πρεπει αναγκαστικα να ειμαι συνδρομητης για να μπορω να εχω ληψη αυτων των καναλιων? Υ.Γ Με ενδιαφερουν μονο τα καναλια τα απλα και οχι τα συνδρομητικα
nikos903 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Όχι. Εκπέμπουν κωδικοποιημένα και για να τα δεις πρέπει να έχεις έγκυρη κάρτα. Απο την στιγμή που διέκοψες όμως.... Πόρτα.... Της Nova ο 831 νομίζω παίρνει ένα USB για να τον κάνεις επίγειο (όχι δορυφορικό) για να πιάνεις αλλά δεν αξίζει....
Stef_25 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Όχι. Εκπέμπουν κωδικοποιημένα και για να τα δεις πρέπει να έχεις έγκυρη κάρτα. Απο την στιγμή που διέκοψες όμως.... Πόρτα.... Της Nova ο 831 νομίζω παίρνει ένα USB για να τον κάνεις επίγειο (όχι δορυφορικό) για να πιάνεις αλλά δεν αξίζει.... Τι usb παιρνει? Εστω και επιγεια δεν με ενδιαφερει,απλα μηπως μπορω να τον χρησιμοποιησω ως απλο αποκωδικοποιητη για να βλεπω τα απλα καναλια
nikos903 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 USB με υποδοχή για επίγεια κεραία για ψηφιακά παίρνει (δες εδώ: link) αλλά δεν αξίζει, να ήταν και κανένας καλός αποκωδικοποιητής πάει και έρχεται, ο 831 όμως είναι μπρίκι.... Καλύτερα πάρε άλλον κανονικό για επίγεια (HD να είναι όμως γιατί τώρα τα πράγματα είναι επίφοβα στα SD ). Αν παρόλα αυτά θες να βρεις το USB το έδιναν ένα φεγγάρι στα καταστήματα της 4thnet, σε συνδρομητές όμως, αλλά δεν θυμάμαι πόσο πήγαινε και αν το δίνουν ακόμα.... Πας απο εκεί και ρωτάς.
Stef_25 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 USB με υποδοχή για επίγεια κεραία για ψηφιακά παίρνει (δες εδώ: link) αλλά δεν αξίζει, να ήταν και κανένας καλός αποκωδικοποιητής πάει και έρχεται, ο 831 όμως είναι μπρίκι.... Καλύτερα πάρε άλλον κανονικό για επίγεια (HD να είναι όμως γιατί τώρα τα πράγματα είναι επίφοβα στα SD ). Αν παρόλα αυτά θες να βρεις το USB το έδιναν ένα φεγγάρι στα καταστήματα της 4thnet, σε συνδρομητές όμως, αλλά δεν θυμάμαι πόσο πήγαινε και αν το δίνουν ακόμα.... Πας απο εκεί και ρωτάς. Επιφοβα με SD? τι εννοεις?
nikos903 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αν κόψουν κανάλια SD και τα πάνε σε HD που κάτι λέγανε προ κάτι βδομάδες δεν ξέρω αν τα SD που υπάρχουν και γίνουν HD αν θα συνεχίσουν να εκπέμπουν και σε SD (πράγμα δύσκολο). Αν δηλαδή γίνουν HD τα ιδιωτικά (το κυρίως μπουκέτο, star - skai και οτι άλλο μείνει) τότε τι θα βλέπεις με τον SD; Magic?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα