Προς το περιεχόμενο

Redmi note 2 vs Redmi note 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας αξιζει να δωσω τα παραπανω χρηματα για το xiaomi redmi note 3 16GB? ή αλλιως να παρω το xiaomi redmi note 2 32GB ? Βεβαια ειναι καπως δυσκολο να μαζεψω αυτη την χρηματικη διαφορα

Δημοσ.

το αξιζει η οχι πολυ αυθερετο!
Τα + 20(ισως 30) ευρο για σενα αξιζουν την ελαφρος κλτρη οθονη / κλτρη κατασκευη / fingerprint/ μεγαλυτερη μπαταρια?
Αλλα χανεις και micro sd αποσπομενη μπαταρια και τα παραπανω λεφτα σου!

Για μενα ναι αξιζει και με το παραπανω!
Να μου ελεγες οτι εχεις το 2 και θες να πας στο 3 οχι η μεταβαση δεν .. Αλλα αφου μπορεις (και εχεις τα λεφτα ετσι μην πεινασεις για να το παρεις) γιατι να παρεις το "χειροτερο" ?!

Δημοσ.

απο ever buying θα το παρω

οθονη ιδια εχουν, κατασκευη θα επαιρνα μια θηκη για προστασια

το fingerprint και η μπαταρια ειναι αυτα που ξεχωριζουν πιστευω...

Δημοσ.

Δν ειναι η ιδια!
Στα χαρτια μπορει αλλα αμα δεις σε comparition video λενε οτι του 3 ειναι λιγο πιο φωτεινη πιο ασπρο το απρο χρωμα και καπως πιο καθαρη!

Δημοσ.

απο ever buying θα το παρω

οθονη ιδια εχουν, κατασκευη θα επαιρνα μια θηκη για προστασια

το fingerprint και η μπαταρια ειναι αυτα που ξεχωριζουν πιστευω...

Πάρε το 3 προ, να ξενοιασεις φίλε μου...
Δημοσ.

180€ κανει και εγω δυσκολευομαι να παρω το note 3 16GB 

Το απλό πάντως το 16άρι που λες, το βλέπω στο Geekbuying που είναι αξιόπιστο στα 160€, σαν το πιο φθηνό βάση του kimovil. Δικά σου είναι τα λεφτά, αλλά το 20άρικο δεν είναι φοβερή διαφορά.

Δημοσ.

Το απλό πάντως το 16άρι που λες, το βλέπω στο Geekbuying που είναι αξιόπιστο στα 160€, σαν το πιο φθηνό βάση του kimovil. Δικά σου είναι τα λεφτά, αλλά το 20άρικο δεν είναι φοβερή διαφορά.

και το everbuying αξιοπιστο ειναι :) στο everbuying εχω κουπονι -10% οποτε 165€ - 10% = 148,5€ :)

Δημοσ.

Παντως επειδη το τριγυριζω και εγω (πιθανοτατα να δωσω σε φιλο το xiaomi redmi 1s με cm13 που εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος).Ας αναλυσω λιγο το δικο μου σκεπτικο..

Το redmi note 2 εχει αυτη την στιγμη ~125 ευρω απο ευρωπαικη αποθηκη.

Το note 3 εχει το ιδιο hardware με το 2 και δεν εχει micro sd και αποσπωμενη μπαταρια στα + βεβαια οτι η μπαταρια του ειναι μεγαλυτερη.

Το note 3 pro με τον 650+ καλυτερη καμερα ξεκινα απο τα 180 και η εκδοση με τα 3gb απο τα ~230 ευρω.

Μεγαλο αρνητικο στα 3 ειναι το κλειδωμενο boot loader.

Τα χρηματα δεν με πολυαπασχολουν και φτανω στο εξης διλημα->

Ειναι 2 φορες καλυτερο(με βαση την τιμη) το note 3pro απο το note 2?

Για τις δικες μου αναγκες μαλλων οχι.

Καποιος αλλος πριφανως αξιολογει διαφορετικα.

Επιπλεων εαν ειναι φτασει κανεις τοσο ψηλα μπαινει και στο τρυπακι για g3/flex2 κτλ για να εχει και εγγυηση.

Δημοσ.

και το everbuying αξιοπιστο ειναι :) στο everbuying εχω κουπονι -10% οποτε 165€ - 10% = 148,5€ :)

Τι να σου πω....στο myphone πχ διάβαζα το χαρακτηρίζανε σαν neverbuying! Γούστα!?
Δημοσ.

Μια χαρά μαγαζί είναι το everbuying, και το Geekbuying και τα πάντα όλα. Ψώνισε με Paypal απο το πιο φτηνο και καλα΄έισαι.

Εγώ σου λέω να πας στο Redmi Note 2. Η χρηματική διαφορά δεν αξίζει τα "εξτρα" αφού στην ουσία το έξτρα είναι μόνο το Fingerprint Scanner.

Αν σε έπαιρνε για το Pro τότε θα άξιζε, τώρα δεν υπάρχει λόγος. Αν σε ενδιαφέρει και 5άρι δες και το Redmi 3.

Δημοσ.

Μια χαρά μαγαζί είναι το everbuying, και το Geekbuying και τα πάντα όλα. Ψώνισε με Paypal απο το πιο φτηνο και καλα΄έισαι.

Εγώ σου λέω να πας στο Redmi Note 2. Η χρηματική διαφορά δεν αξίζει τα "εξτρα" αφού στην ουσία το έξτρα είναι μόνο το Fingerprint Scanner.

Αν σε έπαιρνε για το Pro τότε θα άξιζε, τώρα δεν υπάρχει λόγος. Αν σε ενδιαφέρει και 5άρι δες και το Redmi 3.

ενταξει οχι κι ολα, το fastcardtech πχ δεν ειναι, δεν ξερω αμα ειχες δει τι ντορος ειχε γινει με το νοτε 4 πριν λιγο καιρο

Δημοσ.

με paypal θα το αγορασω, μηπως ξερεις τι ποσοστο κραταει το paypal? επισης να τους πω να το στειλουν σαν δωρο για να μην εχω τον κινδυνο του τελωνειου επειδη ερχεται απο Κινα?

Τι να σου πω....στο myphone πχ διάβαζα το χαρακτηρίζανε σαν neverbuying! Γούστα!?

απο το facebook αλλα και απο το support που εχουν μου φαινεται πολυ καλο μαγαζι με χαμηλες τιμες

απο οτι μου ειπαν το redmi note 3 εχει καλυτερη οθονη,καμερα,μπαταρια,ανθεκτικοτητα και το extra fingerprint αν μπορεσω θα παω σε αυτο αν οχι βολευομαι και με τα 2

το redmi 3 πιστευω ειναι χειροτερο απο το note 2, δεν δινω και τεραστια σημασια στο μεγεθος της οθονης, 5.5" πιστευω ειναι μια χαρα

Δημοσ.

Γενικώς να ξέρεις, τα μαγαζιά αυτά ξέρουν την δουλειά τους και χωρίς να τους το πεις, μιας και στέλνουν εκατοντάδες παραγγελίες τον μήνα Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...