Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω το ενσύρματο χειρηστίριο xbox 360 windows και φίλος θα πάρει ασύρματο και ίσως τα κάνουμε τράμπα.

Μετά απο πολύ ώρα αναζήτησης στο google όμως απογοητεύτηκα.

Τραγικά μικρά νούμερα για διάρκεια ζωής της μπαταρίας.Στα περισσότερα site που έπεσα μιλάνε για διάρκεια μεταξύ 15-20 ωρών για τις κλασσικές ΑΑ μπαταρίες , 25-30 για καλές επαναφορτιζόμενες και λιγότερο απο 15 για τα play and charge kits.

Οπότε λογικό να αποφευγουμε το play and charge kit και είναι προτιμότερο να πάρουμ επαναφορτιζόμενες μπαταρίες δικές μας καλύτερης ποιότητας σαφώς , καθώς και φορτιστή.Είναι στα ίδια περίπου χρήματα με το play and charge kit.

Απο την άλλη έχω έναν φίλο που μου λέει πως έχει 2+ μήνες τις μπαταρίες στο δικό του,με έντονο gaming καθημερινά αλλά ειδικά τα Σαββατοκύριακα που μιλάμε για 6+ ώρες την ημέρα.

Είμαι σε αδιέξοδο καθώς δεν ξέρω τι να πιστέψω,τον φίλο μου ή το ίντερνετ.

Θα ήθελα κάποιο που το έχει να μου πει άποψη για το πόσο κρατάει και τι μέθοδο χρησημοποιεί(μπαταρίες απλές,παναφορτιζόμενες,play&charge)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Με επαναφορτιζόμενες των 2000, την βγάζω 20-30 ώρες. Λίγο δύσκολο αυτό που υποστηρίζει ο φίλος σου. Αξίζει πάντως, άλλη αίσθηση σε σχέση με το καλώδιο.

Δημοσ.

Οι καλυτερες μπαταριες που βλεπω και προτεινουν ολοι ειναι οι Eneloop.Και κλασσικα 4 για να βαλεις τις αλλες 2 ενω φορτιζουν οι 2.

Ομως οπως βλεπεις το κοστος τους δεν ειναι καθολου μικρο,και αν υπολογισουμε και σχετικα καλο φορτιστη για αυτες ξεφευγει αρκετα απο το play and charge. Προσωπικα πηγα σε play and charge kit γιατι μου ηταν αχρηστες οι επαναφορτιζομενες(εχω ηδη καποιες energizer αλλα δεν εχουν καλη αυτονομια,καλες ειναι για αλλες συσκευες βεβαια)και πηγα με το play and charge.

Τραγικα μικρα δεν ειναι τα νουμερα αν σκεφτεις οτι το Dualschock 4 βγαζει μολις 5-6ωρες βεβαια δεν ειναι και η αυτονομια του Wii U Pro controller που πλησιαζει τις 80ωρες.

Δημοσ.

Με επαναφορτιζόμενες των 2000, την βγάζω 20-30 ώρες. Λίγο δύσκολο αυτό που υποστηρίζει ο φίλος σου. Αξίζει πάντως, άλλη αίσθηση σε σχέση με το καλώδιο.

Οι καλυτερες μπαταριες που βλεπω και προτεινουν ολοι ειναι οι Eneloop.Και κλασσικα 4 για να βαλεις τις αλλες 2 ενω φορτιζουν οι 2.

Ομως οπως βλεπεις το κοστος τους δεν ειναι καθολου μικρο,και αν υπολογισουμε και σχετικα καλο φορτιστη για αυτες ξεφευγει αρκετα απο το play and charge. Προσωπικα πηγα σε play and charge kit γιατι μου ηταν αχρηστες οι επαναφορτιζομενες(εχω ηδη καποιες energizer αλλα δεν εχουν καλη αυτονομια,καλες ειναι για αλλες συσκευες βεβαια)και πηγα με το play and charge.

Τραγικα μικρα δεν ειναι τα νουμερα αν σκεφτεις οτι το Dualschock 4 βγαζει μολις 5-6ωρες βεβαια δεν ειναι και η αυτονομια του Wii U Pro controller που πλησιαζει τις 80ωρες.

Καταρχάς ευχαριστώ και τους δύο.Κατά δεύτερον τώρα οι ώρες αυτές είναι μαζί με λειτουργία δόνησης ή χωρίς.?

Ναι και εγώ αυτές είδα τις Eneloop.Έχουν οι 2  5.50 ευρώ περίπου.Ένας νορμάλ φορτιστής κάνα 12ρι.To play and charge βλέπω 16 ευρώ έχει οπότε κοντά είναι.Απλά ακούω πως δεν αντέχουν πολλές φορτήσεις τα κιτ αυτά.

Με λίγα λόγια Fulgore το βγάζεις ένα δεκάωρο με το κιτ.? (έχεις το γνήσιο να φανταστώ?)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω το αδελφάκι του που δέχεται 4 αα ή ααα. Ίσως να σε σύμφερε να έπαιρνες κάτι τέτοιο, αλλά οκ για αυτό που το θέλεις θα κάνεις δουλειά.

Δημοσ.

Έχω το αδελφάκι του που δέχεται 4 αα ή ααα. Ίσως να σε σύμφερε να έπαιρνες κάτι τέτοιο, αλλά οκ για αυτό που το θέλεις θα κάνεις δουλειά.

Δεν βρήκα κάτι καλύτερο στην ίδια τιμή Ηράκλειο Κρήτης.Απο Σκρουτζ εμάς εδώ δεν μας συμφέρει ειδικά για προιόντα τόσο μικρής αξίας.Τα μεταφορικά είναι όσο το προιόν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά απο προσωπική εμπειρία έχω να πω πως επαναφορτιζόμενες varta μπαταρίες 2100mah μου κράτησαν ένα μήνα και συνολικές ώρες γύρω στις 40.

Οπότε είμαι κοντά στις δικές σας εκτιμίσεις παρόλο που το περισσότερο ήταν 30 ώρες.Νομίζω πως έχει σημασία και η χωρητικότητα τηςμπαταρίας.

40 ώρες να τονίσω πως έπαιξα μόνο παιχνίδια σε emulators,δεν ξεέρω αν έχει σημασία απλά το αναφέρω.

Προσωπικά είμαι ευχαρηστημένος απο την διάρκεια και απο το χρόνο που δίνει το χειρηστήριο πρίν σβήσει.

Δημοσ.

Έχει σημασία η χωρητικότητα αλλά και η απόδοση τους πέφτουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ώσπου κάποια στιγμή είναι για αλλαγή. Εμένα αποδίδουν χαμηλά επειδή τις έχω αρκετό καιρό.

Δημοσ.

Ε πιστεύω πως ακόμα και στο 50% να πέσουν 20 ώρες δεν είναι και πάλι άσχημα.Ειδικά αν έχω μετά απο 1 χρόνο τέτοια απόδοση.

Εγώ αυτό το μήνα έπαιξα αρκετά και αποκλειστικά με controller οπότε για μένα είναι αρκετά φορτομένος μήνας.Φαντάζομαι το πολύ 15 φορτήσεις να κάνω το χρόνο και οι μπαταρίες έχουν 1000 cycles(που προφανός δεν περιμένω να κάνω όντως τόσα cycles) αλλά παίζει να βγάλω και 2 χρονάκια απο το σέτ αυτό που είναι πολύ καλά για τα χτήματα του.(7 ευρώ φορτιστής μταταρίες)

Θα δείξει στο χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...