pvpx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλησπερα!! Σκεφτομαι να αγορασω κινητο και ειμαι αναμεσα στο samsung galaxy j5 και στο samsung galaxy A3 Εσεις τι λετε? εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο? μεχρι 200 E.
isay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Από Ελλάδα moto g 3rd gen Από Κίνα διάφορες λύσεις
2.1Ohm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Η το meizu m2 note η το Huawei p8 lite η ανέβα ένα κλικ και πάνε στο g flex 2 που είναι μακράν το κλτρο από όλα! Τωρα από Κίνα έχεις κ αλλες επιλογές! Εγώ θα σ έλεγα η το flex 2 η το meizu!
Lolarikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλά κάνεις και προσανατολίζεσαι προς επώνυμες πολυεθνικές. Η Samsung και η Apple βγάζουν αξιόπιστα κινητά. Εγώ έχω το MLS Diamond και με έχει απογοητεύσει, βγάζει προβλήματα και ήταν και πολύ ακριβό. Δες και την εναλλακτική του iPhone 4S. Από το ebay μπορείς να το βρεις και 70 ευρώ Refubrished. Το πιο διάσημο κινητό που βγήκε ποτέ, ωραίο λειτουργικό, μικρή οθόνη και αξιοπιστία μήλου. Θα μου πεις τώρα έχει επέλθει τεχνολογικά η εποχή του 4S, αφού έχουν βγει πολύ πιο δυνατά κινητά στις μέρες μας. Εξαρτάται για τί χρήση το θες. Εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου.
2.1Ohm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλά κάνεις και προσανατολίζεσαι προς επώνυμες πολυεθνικές. Η Samsung και η Apple βγάζουν αξιόπιστα κινητά. Εγώ έχω το MLS Diamond και με έχει απογοητεύσει, βγάζει προβλήματα και ήταν και πολύ ακριβό. Δες και την εναλλακτική του iPhone 4S. Από το ebay μπορείς να το βρεις και 70 ευρώ Refubrished. Το πιο διάσημο κινητό που βγήκε ποτέ, ωραίο λειτουργικό, μικρή οθόνη και αξιοπιστία μήλου. Θα μου πεις τώρα έχει επέλθει τεχνολογικά η εποχή του 4S, αφού έχουν βγει πολύ πιο δυνατά κινητά στις μέρες μας. Εξαρτάται για τί χρήση το θες. Εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου. Καλά φίλε το εχεις τερματίσει! Θα το σφαξεις το παιδί με αυτά που του λες! Η αμαθια δυστυχώς έτσι είναι να νμζεις επειδή περνεις έπωνυμο περνεις καλό! Mls αν και ελληνική περνει ότι πιο κινέζια υπάρχει και τηβ κάνει re brand καμία σχέση με xiaomi meizu Huawei ZTE και άλλες που δν υπάρχει νόημα να τις πω όλες! 2
BACK12345 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλά κάνεις και προσανατολίζεσαι προς επώνυμες πολυεθνικές. Η Samsung και η Apple βγάζουν αξιόπιστα κινητά. Εγώ έχω το MLS Diamond και με έχει απογοητεύσει, βγάζει προβλήματα και ήταν και πολύ ακριβό. Δες και την εναλλακτική του iPhone 4S. Από το ebay μπορείς να το βρεις και 70 ευρώ Refubrished. Το πιο διάσημο κινητό που βγήκε ποτέ, ωραίο λειτουργικό, μικρή οθόνη και αξιοπιστία μήλου. Θα μου πεις τώρα έχει επέλθει τεχνολογικά η εποχή του 4S, αφού έχουν βγει πολύ πιο δυνατά κινητά στις μέρες μας. Εξαρτάται για τί χρήση το θες. Εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου. Πραγματικα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο με αυτα που βλεπω, κοψε την παραπληροφορηση γιατι εδω μιλαμε για τα λεφτα του ανθρωοπου οχι βλακιες, εσυ πανε παρε iphone 4s τρεχα να προλαβεις, τους αλλους που εκτιμουν τα λεφτα τους ασε να τους πληροφορησουμε εμεις καλυτερα Προς τον ts, αναμεσα στα 2 που λες θα διαλεγα j5 εχει πολυ καλη καλη οθονη/μπαταρια, και ρολαρει αρκετα καλα Τωρα αλλες επιλογες που αξιζει να δεις μεχρι 200: moto g 3 meizu m2 +m2 note p8 lite και αν κανεις την υπερβαση το flex 2 ειναι παρα πολυ καλο και προσφερει πολυ ανωτερα πραγματα πιστευω απο τα 200 κατι που κανει
isay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλά κάνεις και προσανατολίζεσαι προς επώνυμες πολυεθνικές. Η Samsung και η Apple βγάζουν αξιόπιστα κινητά. Εγώ έχω το MLS Diamond και με έχει απογοητεύσει, βγάζει προβλήματα και ήταν και πολύ ακριβό. Δες και την εναλλακτική του iPhone 4S. Από το ebay μπορείς να το βρεις και 70 ευρώ Refubrished. Το πιο διάσημο κινητό που βγήκε ποτέ, ωραίο λειτουργικό, μικρή οθόνη και αξιοπιστία μήλου. Θα μου πεις τώρα έχει επέλθει τεχνολογικά η εποχή του 4S, αφού έχουν βγει πολύ πιο δυνατά κινητά στις μέρες μας. Εξαρτάται για τί χρήση το θες. Εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου. Μπράβο με έκανες και γέλασα βραδιάτικα. oh wait ... μιλάς σοβαρά; Dude άλλαξε απόψεις ή τουλάχιστον μην τις λες δημόσια γιατί μπορεί να κάψεις κόσμο
Lolarikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Έλεος με τον τεχνολογικό χουλιγκανισμό, την γνώμη μου είπα.
2.1Ohm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Έλεος με τον τεχνολογικό χουλιγκανισμό, την γνώμη μου είπα. Κάνουμε και bulling εδώ στο insomnia τι μας πέρασες για καλά παιδάκια? :Ρ Σοβαρά δν ειναι χουλιγκανισμός απλά είναι τελείως ατοπα αυτά που λες ναι αμα δν τα πεις με το όνομα τους τα πράγματα κ με αυστηρό ύφος ο άλλος (προφανώς μη "διαβασμένος") ίσως σε πιστέψει και την πατήσει! Οπότε κλτρα λίγο bulling πάρα να πετάξει τα λεφτα του ο άλλος που δν του περισσεύουν κιόλας λογικά 1
isay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Έλεος με τον τεχνολογικό χουλιγκανισμό, την γνώμη μου είπα. και εμείς κάναμε κριτική σε αυτό. Που ειναι ο χουλιγκανισμος
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ψήνω για τη γυναίκα το moto g 3rd generation, αλλά θέλει και SD Card. Υπάρχει κάποια πρόταση για γρήγορη extra μνήμη?
Ntelosxxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 LG g flex 2 χωρίς σκέψη το έχω μια βδομάδα. Πετάει το κινητό και είναι πανέμορφο.
disqualified Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ψήνω για τη γυναίκα το moto g 3rd generation, αλλά θέλει και SD Card. Υπάρχει κάποια πρόταση για γρήγορη extra μνήμη? sandisc extreme αλλά αν σου φαίνονται ακριβές sandisc ultra ή Samsung evo
@topos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εγω θα ελεγα τις transcend 400x απο e-shop σε τιμη χωμα(11 ευρω η 32αρα). Απο ταχυτητες σιγουρα υπαρχουν γρηγοροτερες αλλα σε read πιανει τα ~50mb και το write μαλλων δεν ειναι τοσο σημαντικο σε κινητο(πιανει ~25mb αλλα αυτο ειναι αρκετα ακομα και για qhd video).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα