Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καναδά, Χιλή , Βραζιλία και σε λίγες μέρες Αργεντινή και ελπίζω μέχρι το τέλος της χρονιάς να μπορέσω να πάω και Περού.

• Like 1
  • Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Hνωμένο Βασίλειο. (Λονδινο,Εδιμβουργο,Γλασκωβη)
Τουρκια.( Κωνσταντινουπολη,Ανδριανουπολη)

Ισπανια. (Βαρκελωνη)

Βουλγαρια. ( ΠΑΝΤΟΥ)

Δημοσ.

Ιταλία - πάνω από δέκα φορές, Ιρλανδία , Σκωτία, Λονδίνο, νοτια Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία, Βελιγράδι, Λουμπλιανα, Δαλματία, Κωνσταντινούπολη, Αυστραλια (NSW, QLD) , Νέα Ζηλανδία (νοτιο νησι - αυτό ήταν ονειρο ζωης και όχι άδικα)

Θαθελα να πάω Παρίσι, Πράγα κ Πετρουπολη και παλιοτερα ηθελα Περου (αν και όχι πια)

ΥΓ Ξερω ότι αναφέρω σκέτες πόλεις αλλα δεν μπορει να λες ότι "εζησες¨ τη Τουρκια αν εχεις παει μονο Κωσταντινουπολη....

Δημοσ.

Θα έχουν να το λένε οι Παταγέζες τι πάταγο έπαθαν...

Hangover φάση?

Δημοσ.

Εγώ Αμερική θέλω να πάω να δω τους συγγενείς μου, αλλά τα εισιτήρια είναι απλησίαστα για τις ημερομηνίες που θέλω...

Δημοσ.

Εγώ Αμερική θέλω να πάω να δω τους συγγενείς μου, αλλά τα εισιτήρια είναι απλησίαστα για τις ημερομηνίες που θέλω...

Πες τους να τα βάλουν αυτοί! :P :D

Δημοσ.

Αγγλία, Σκωτία, Ιταλία και Δανία.

Γενικά ,με 2-3 εξαιρέσεις, δεν τρελαίνομαι τόσο για ταξίδια εκτός Ευρώπης.

Για όσους λένε ότι είναι δύσκολα να πας ταξίδια ,εν μέρη ισχύει. Αλλά αυτό είναι αν έχεις απαιτήσεις. Θεωρητικά με Ryanair και φθηνό ξενοδοχείο πηγαίνεις σε πολλές χώρες τις Ευρώπης.
Και δεν είναι ανάγκη να πάει κάποιος Γαλλιες, Γερμανίες κτλ. Από ότι ξέρω χώρες όπως Σερβία, Κροατία,   (Dubrovnik, Split πχ) είναι μια χαρά και φθηνές.
 Πλέον υπάρχουν και τα Airbnb που βρίσκεις καλά σπίτια με λιγότερα λεφτά από ξενοδοχεία.
Αλλά όλα αυτά ξαναλέω αν δεν έχεις απαιτήσεις. Αν θες ανέσεις (όπως εγώ :P ) και πολλές μέρες διαμονή αλλάζει το πράγμα.

Επίσης ένα καλό της κρίσης είναι ότι επειδή έχουν φύγει πολλοί, όλο και κάποιον γνωστό/φίλο θα έχουμε να του μπαστακοθούμε :P

• Like 2
Δημοσ.

Στα φοιτητικά μου χρόνια βρέθηκα στην Κωνσταντινούπολη σε hostel με 5 άλλους αγνώστους με 15 ευρώ το βράδυ. Best time ever! Άσε που στα hostel κάνεις και τις καλύτερες γνωριμίες..

Δημοσ.

Στα φοιτητικά μου χρόνια βρέθηκα στην Κωνσταντινούπολη σε hostel με 5 άλλους αγνώστους με 15 ευρώ το βράδυ. Best time ever! Άσε που στα hostel κάνεις και τις καλύτερες γνωριμίες..

Details or gtfo. :P

• Like 1
Δημοσ.

Τα hostels είναι ο καλύτερος τρόπος να γκομενίσεις, τελεία και παύλα! Πάρτυ στο bar κάθε βράδυ, φθηνά ποτά, drinking games, άπειρες παρέες και solo travelers από όλα τα μέρη του κόσμου που θέλουν να γνωρίσουν άτομα για να εξερευνήσουν το μέρος παρέα. Άπειρες ιστορίες από ταξίδια, πάμε στο ταδε μέρος που μου είπε ο Χ, αν δεν βρει παρέα και το πιο awkward άτομο μετά από αυτό, θα πρέπει λογικά να πάει για ευθανασία.

Δημοσ.

Τα hostels είναι ο καλύτερος τρόπος να γκομενίσεις, τελεία και παύλα! Πάρτυ στο bar κάθε βράδυ, φθηνά ποτά, drinking games, άπειρες παρέες και solo travelers από όλα τα μέρη του κόσμου που θέλουν να γνωρίσουν άτομα για να εξερευνήσουν το μέρος παρέα. Άπειρες ιστορίες από ταξίδια, πάμε στο ταδε μέρος που μου είπε ο Χ, αν δεν βρει παρέα και το πιο awkward άτομο μετά από αυτό, θα πρέπει λογικά να πάει για ευθανασία.

Σχετικό είναι αυτό. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να ταξιδέψω με real life φίλους. Άσε που δεν ξέρεις τι κουμάσι είναι ο κάθε άκυρος που θα συναντήσεις εκεί. Τελικά λεπτομέρειες δεν είπες. Σαν παρτάκι με ούζα ακούστηκε η φάση. :P

• Like 1
Δημοσ.

Είναι θέμα προτεραιοτήτων καμιά φορά. Εγώ πχ δεν αγοράζω gadgets (μόνο ένα κινητό από τα φθηνά), ούτε και ξοδεύω πολλά σε ρούχα και παπούτσια ή καλλυντικά. Τα μαζεύω και τα τρώω στα ταξίδια. Υπάρχουν χώρες (πχ στην Ασία) που είναι πάνφθηνες σε σχέση με την Ευρώπη, οπότε μην νομίζεις οτι χρειάζεται να ξοδέψεις και μια περιουσία.

Ισχυει , αν και θα πρεπει να υπαρχει μια ευνοικη αναλογια χρηματων και χρονου, γιατι συνηθως οταν εχεις εισοδημα δεν μπορεις ευκολα να κλεισεις κατι φθηνο 2 μηνες πριν, απ την αλλη ως ανεργος εχεις απλετο χρονο, αλλα και οικονομιες να χες κανει, εισαι stand by για να βρεις δουλεια...

Το να πας στην Αμερικη και να κοψεις εξοδα για το φαγητο ειναι εγκλημα :P

Πραγματικα, οταν το κανονισω να παω, θα κανω επιτηδες διαιτα να χασω κανα 5αρι για να το ξαναβαλω εκει! Fast food forever! Και εχω ψηθει να παω σε κανα απομακρυσμενο βενζιναδικο που εχουν και καφε- φαστ food να φαω εκει....

Νιώθω πολύ άσχημα..τόσο λεφτάδες είστε όλοι; Αμερικές, Ασίες.. ούτε πρόκειται να καταφέρω να πάω τα επόμενα 10 χρόνια

Ποσο εισαι κ απογοητευεσαι απο τωρα? Εγω απο παιδι ακουγα συμμαθητες μου πηαγιναν κουβα, αυστρια και οπου αλλου φανταστεις, και εγω δεν ειχα ταξιδεψει καν εκτος αττικης... Ολα τα ταξιδια στο εξωτερικο τα κανα μετα τα 20.

Λιγη θεληση, και να το γουσταρεις, οπως ειπαν παραπανω.

Οσο για το οικονομικο, ισχυει, αλλα βλεπω πολλους ανθρωπους γυρω χωρις δουλεια να χουν το τελευταιο iphone και να πηγαινουν ροδο κλπ. Δεν ανηκουμε ολοι σ αυτη τν κατηγορια, απλα στις περισσοτερες περιπτωσεις προκυπτουν χρηματα εφοσον καλυψουμε υποχρεωσειςαντι ν αγοραζουμε κλαπατσιμπαλα, τα βαζουμε στν ακρη για ενα ταξιδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...