TriLoBiTe Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Περιμένω unabomber Ο ζίο θα κάνει την έκπληξη.
Norone92 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ιταλία, Ισπανία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Γερμανία, Πολωνία, Ουκρανία, Λετονία, Λιθουανία. Πρώτοι στόχοι, Τουρκία και Ταϋλάνδη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ιταλία, Ισπανία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Γερμανία, Πολωνία, Ουκρανία, Λετονία, Λιθουανία. Πρώτοι στόχοι, Τουρκία και Ταϋλάνδη. Τουρκια δεν ειναι κατι ιδιαιτερο κατα τη γνωη μου οποτε κοιτα για Ταυλανδη πρωτα
Norone92 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Τουρκια δεν ειναι κατι ιδιαιτερο κατα τη γνωη μου οποτε κοιτα για Ταυλανδη πρωτα Δεν τα έγραψα με σειρά προτίμησης, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για Κων/πολη που συμβαδίζουν με τα γούστα μου, συν ότι έχω πολλούς φίλους εκεί. Ταϋλάνδη είναι μακρινό όνειρο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
kirileman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ψόφια πράγματα. Αμερική, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Τσεχία.
lary7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Τωρα τελευταια κοιταω πιο συχνα τις φωτο απο ταξιδι Συρια. Ειναι λιγο τραγικο να βλεπεις μερη που πηγες σαν τουριστας κατεστραμενα (Παλμυρα) ή εκει που περπατουσες σαν τουριστας τωρα να εκτελουν ανθρωπους(θεατρο παλμυρας) 3
zio10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Περιμένω unabomber Unabomber, spect, Fotis και μερικοί άλλοι! Ο ζίο θα κάνει την έκπληξη. Μπα φίλε, δεν με παίρνει! Νομίζω πως θα ήθελα να πάω κι εγώ Αίγυπτο (για τις πυραμίδες), κεντρική - νότια Αμερική (Μάγιας κλπ), Κίνα από περιέργεια και Ιαπωνία που πιστεύω ότι θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα μέρη που να μου λένε κάτι.
liakjim Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 http://map1.maploco.com/visited-countries/mine.php?c1=miojuvxwjk-b74h3svh1e-gn8cli7v9g-b33r63b4sg-2rywdnnthc
Peleus17 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ρωσσια, Καζαχσταν, Ιταλια, Αυστρια, Τσεχια, Γερμανια οπου και πλεον μενω μονιμα. Θελω παρα πολυ να παω Ιαπωνια και Η.Π.Α 1
totem_lost Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία, Ουγγαρία, Τσεχία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ην. Βασίλειο, Σουηδία, Αίγυπτος, Ταυλάνδη, Βιετνάμ, Καμπότζη. Ετοιμάζομαι για Ισλανδία μέσα στο 2016. Επίσης μεγάλο όνειρο η Ινδία, Varanasi. US και οτιδήποτε hardcore μουσουλμανικό δεν με τρελαίνει καθόλου. 2
DDevil Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Pattaya, Thailand. Πρόσεχε τα lady-boys. Η Ταυλανδη ειναι νουμερο ενα προορισμος για πορνοεκδρομεις. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μπα φίλε, δεν με παίρνει! Βρε άρχισε να λες μέρη μη βαριέσαι! μέχρι αύριο θα έχεις τελειώσει!
φραμπάλα Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Νιώθω πολύ άσχημα..τόσο λεφτάδες είστε όλοι; Αμερικές, Ασίες.. ούτε πρόκειται να καταφέρω να πάω τα επόμενα 10 χρόνια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα