Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ιταλία, Ισπανία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Γερμανία, Πολωνία, Ουκρανία, Λετονία, Λιθουανία.

Πρώτοι στόχοι, Τουρκία και Ταϋλάνδη.

• Moderators
Δημοσ.

Ιταλία, Ισπανία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Γερμανία, Πολωνία, Ουκρανία, Λετονία, Λιθουανία.

Πρώτοι στόχοι, Τουρκία και Ταϋλάνδη.

Τουρκια δεν ειναι κατι ιδιαιτερο κατα τη γνωη μου οποτε κοιτα για Ταυλανδη πρωτα :P

Δημοσ.

Τουρκια δεν ειναι κατι ιδιαιτερο κατα τη γνωη μου οποτε κοιτα για Ταυλανδη πρωτα :P

Δεν τα έγραψα με σειρά προτίμησης, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για Κων/πολη που συμβαδίζουν με τα γούστα μου, συν ότι έχω πολλούς φίλους εκεί. Ταϋλάνδη είναι μακρινό όνειρο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. :P

Δημοσ.

Τωρα τελευταια κοιταω πιο συχνα τις φωτο απο ταξιδι Συρια. Ειναι λιγο τραγικο να βλεπεις μερη που πηγες σαν τουριστας κατεστραμενα (Παλμυρα) ή εκει που περπατουσες σαν τουριστας τωρα να εκτελουν ανθρωπους(θεατρο παλμυρας)

• Like 3
Δημοσ.

Περιμένω unabomber

Unabomber, spect, Fotis και μερικοί άλλοι! :)

Ο ζίο θα κάνει την έκπληξη.

Μπα φίλε, δεν με παίρνει! :D

Νομίζω πως θα ήθελα να πάω κι εγώ Αίγυπτο (για τις πυραμίδες), κεντρική - νότια Αμερική (Μάγιας κλπ), Κίνα από περιέργεια και Ιαπωνία που πιστεύω ότι θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό.

Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα μέρη που να μου λένε κάτι.

Δημοσ.

Ρωσσια, Καζαχσταν, Ιταλια, Αυστρια, Τσεχια, Γερμανια οπου και πλεον μενω μονιμα.

Θελω παρα πολυ να παω Ιαπωνια και Η.Π.Α

• Like 1
Δημοσ.

Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία, Ουγγαρία, Τσεχία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ην. Βασίλειο, Σουηδία, Αίγυπτος, Ταυλάνδη, Βιετνάμ, Καμπότζη.

Ετοιμάζομαι για Ισλανδία μέσα στο 2016. Επίσης μεγάλο όνειρο η Ινδία, Varanasi. US και οτιδήποτε hardcore μουσουλμανικό δεν με τρελαίνει καθόλου.

• Like 2
Δημοσ.

Μπα φίλε, δεν με παίρνει! :D

Βρε άρχισε να λες μέρη μη βαριέσαι! :P μέχρι αύριο θα έχεις τελειώσει! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...