kostaslio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Οχι βρε ,γιατι το λες...Το δικο μου το πρωτο της hol,εχανε τα ασυρματα και τα εβρισκε μετα απο 30 λεπτα...Αυτος τις πρωτες μερες...Μετα απο της 15 μερες ,σκαλωσε και επαιζε μονο σε adsl2 προφιλ μονο.....Μου το αλλαξαν και αυτο που ηρθε,ηταν 3 κλασεις πιο χαλια απο το πρωτο... Τελικα ακορασα ενα TP-LINK TD-W9970 και ηρεμησα.. Λαθη κανενα,ασυρματο τελειο,απλα δεν μου κανει τα κολπα που θελω μεσω του telnet και εχω χαλαστει μαζι του λιγο....Διαφορετικα ειναι βραχος...14 μερες κλειδωμενο στο 47.000+ και δεν εχει κανει ουτε τσικ. Που θα παει,θα το παρω το asus που θελω.....αν δωσω καπου το δικο μου.. χαχαχα τόσο καλά... και εγώ για asus σκεφτόμουν.. έχω και ένα technicolor το είχα δοκιμάσει λίγο αλλά wifi τέρμα μάπα λες να το ξαναβάλω τώρα?
dbconan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ναι θα παει πιο καλα απο της hol,ειχα δοκιμασει ενος φιλου,+4000 πανω ημουν και πιο καλο σημα....(φαντασου το δικο μου)
kostaslio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ναι θα παει πιο καλα απο της hol,ειχα δοκιμασει ενος φιλου,+4000 πανω ημουν και πιο καλο σημα....(φαντασου το δικο μου) Εμένα πριν το low prof το ίδιο έδειχνε να πιάνει τέσπα θα το δοκιμάσω μπας και.. Ναι θα παει πιο καλα απο της hol,ειχα δοκιμασει ενος φιλου,+4000 πανω ημουν και πιο καλο σημα....(φαντασου το δικο μου) Μπα τελικά το ίδιο πιάνει δεν έχει διαφορά και το wifi είναι για τον πέο στα 5 μέτρα αντί για 4 γραμμές 3 μου βγάζει.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα