kostaslio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλησπερίζω σας και ήθελα να κάνω μία ερώτηση! Ξέρει κανείς γιατί μου βγάζει τόσα error επιτέλους αυτό το ρημάδι? σήμερα μου το άλλαξαν το ρουτερ και μου έστειλαν κλασικά το ίδιο από την hol και δε μπορώ να βγάλω καμία άκρη ώρες ώρες μου αργεί να φορτώσει σελίδες και φωτογραφίες και καταντάει τέρμα σπαστικό...
dbconan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Σε fast-fast αυτα τα λαθη υπαρχουν,οχι βεβαια σε πολυ μεγαλο αριθμο... Δοκιμασε να . Αλλαξε το σπλιτερ (αν εχεις) με τα χρονια τελειωνουν. Δοκιμασε μονο το ρουτερ χωρις τηλεφωνα πανω στις γραμμες..(με η χωρις σπλιτερ και ετσι) Μηπως εχεις κοντα το ρουτερ σε κατι που το χαλαει.?(φουρνος μικροκυματων) Τσεκαρε μπριζες και μπριζακια στο σπιτι.. Και τελος μετα απο ολα αυτα φτανεις,στην γραμμη σου(κουτι),για υγρασιες και μετα ζητας τσεκ απο τον παροχο σου... (παντως και εμενα της hol εβγαζε οτι ηθελε,λαθη,κουρελια κτλ κτλ,αλλαξα και ηρεμησα) Καλο θα ηταν να βρεις και ενα αλλο να δοκιμασεις...αυτο δεν!!!
bill2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δοκίμασες απευθείας το ρουτερ μονο του στη πρίζα χωρις τηλέφωνα και splitter δοκιμασε με ethernet
kostaslio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δοκίμασες απευθείας το ρουτερ μονο του στη πρίζα χωρις τηλέφωνα και splitter δοκιμασε με ethernet Με καλώδιο είμαι εγώ πάντα μέσα.. θα το δοκιμάσω αν και δε νομίζω να είναι αυτό.. μήπως να κλείσω wifi μπας και? Σε fast-fast αυτα τα λαθη υπαρχουν,οχι βεβαια σε πολυ μεγαλο αριθμο... Δοκιμασε να . Αλλαξε το σπλιτερ (αν εχεις) με τα χρονια τελειωνουν. Δοκιμασε μονο το ρουτερ χωρις τηλεφωνα πανω στις γραμμες..(με η χωρις σπλιτερ και ετσι) Μηπως εχεις κοντα το ρουτερ σε κατι που το χαλαει.?(φουρνος μικροκυματων) Τσεκαρε μπριζες και μπριζακια στο σπιτι.. Και τελος μετα απο ολα αυτα φτανεις,στην γραμμη σου(κουτι),για υγρασιες και μετα ζητας τσεκ απο τον παροχο σου... (παντως και εμενα της hol εβγαζε οτι ηθελε,λαθη,κουρελια κτλ κτλ,αλλαξα και ηρεμησα) Καλο θα ηταν να βρεις και ενα αλλο να δοκιμασεις...αυτο δεν!!! splitter άλλαξα για πρίζα μήπως φταίει που την έχω σε προστατευτικό τάσης? όσο για το ρουτερ ξέρω... είναι από τα χειρότερα.. του έχω πάρει άπειρες φορές τηλέφωνο και ούτε που ήρθαν να τσεκάρουν τη γραμμή.... Τώρα που έβγαλα τηλέφωνο και wifi μου τα μηδένισε υπάρχει περίπτωση να είναι από το σταθερό τηλέφωνο??
dbconan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Με καλώδιο είμαι εγώ πάντα μέσα.. θα το δοκιμάσω αν και δε νομίζω να είναι αυτό.. μήπως να κλείσω wifi μπας και? splitter άλλαξα για πρίζα μήπως φταίει που την έχω σε προστατευτικό τάσης? όσο για το ρουτερ ξέρω... είναι από τα χειρότερα.. του έχω πάρει άπειρες φορές τηλέφωνο και ούτε που ήρθαν να τσεκάρουν τη γραμμή.... Τώρα που έβγαλα τηλέφωνο και wifi μου τα μηδένισε υπάρχει περίπτωση να είναι από το σταθερό τηλέφωνο?? Nαι υπαρχει....στο εγραψα πιο πανω...Παλιες τηλ συσκευες κανουν πολλα κολπα.. Οσο για τις σελιδες που δεν ανοιγει,δοκιμασε μια φορα και τρεξε αυτο Malwarebytes δεν θα πιστεψεις το τι θα βρεις και μετα απο το καθαρισμα πως θα τρεχουν οι σελιδες..
kostaslio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Nαι υπαρχει....στο εγραψα πιο πανω...Παλιες τηλ συσκευες κανουν πολλα κολπα.. Οσο για τις σελιδες που δεν ανοιγει,δοκιμασε μια φορα και τρεξε αυτο Malwarebytes δεν θα πιστεψεις το τι θα βρεις και μετα απο το καθαρισμα πως θα τρεχουν οι σελιδες.. Κατάλαβα.. δεν ξέρω τι να πω τώρα τρέχει κανονικά και συνδεσα πάλι κανονικά το τηλέφωνο.. όσο για το walware το έχω!
dbconan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Θα το ξανακανει ..Δοκιμασε τις δοκιμες ξεχωριστα και αφηνε το απο 30 λεπτα στην καθεμια.. Αν σιγουρευτεις οτι παει καλα,ζητα απο την hol να σε παει 6αρι snr....θα ανεβει πολυ.. 1
kostaslio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Θα το ξανακανει ..Δοκιμασε τις δοκιμες ξεχωριστα και αφηνε το απο 30 λεπτα στην καθεμια.. Αν σιγουρευτεις οτι παει καλα,ζητα απο την hol να σε παει 6αρι snr....θα ανεβει πολυ.. Σε ευχαριστώ πολύ!! και κάτι τελευταίο το 6αρι snr που ανέφερες τι ακριβώς είναι??
dbconan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ειναι το προφιλ του snr που σου βαζει ο καθε παροχος... Noise Margin ή SNR (Signal to Noise Ratio) (σε dB) : Εδώ μετράμε τη σχέση που έχει το ωφέλιμο σήμα της γραμμής (signal – αυτό που μεταφέρει τα data μας) με το θόρυβο της (noise) γι αυτό λέγεται και S/N δηλ. Signal/Noise. Αυτό σημαίνει ότι όσο μεγαλύτερο είναι το αποτέλεσμα της διαίρεσης «οφέλειμο σήμα» / «θόρυβος» τόσο καθαρότερο σήμα έχουμε. Δες πρωτα πως θα παει η γραμμη σου,θες απο σταθεροτητα,κτλ και μετα περνεις τηλ και το ζητας απο τον παροχο σου.... Αν η ταχυτητα σου σε ικανοποιει ,τοτε μην τα σκαλισεις...αστο ετσι... 1
skiabox Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μόλις έβαλα και εγώ το συγκεκριμένο modem router και μου δίνει τα παρακάτω στατιστικά. Θεωρώ ότι έχω δει βελτίωση σε σχέση με παλιότερα. Κλείδωνα στα 12.5 mbps adsl , μετά πήγα σε vdsl και έχανα πακέτα (οπότε είχα παγώματα σε online games) επειδή η απόσταση που έχω από το κέντρο είναι 1100 μέτρα και όχι 950 που έδειχνε ο wizard, και τώρα ξαναγύρισα σε adsl και στο 1ο online game που έπαιξα δεν είχε ούτε ένα packet loss. Επίσης όπως βλέπετε κλειδώνω στα 15mbps τώρα, πιο πάνω δηλαδή από ότι με το παλιό adb modem router που είχα. PS : Επίτηδες έψαξα τα post που έχω κάνει στο Insomnia και βρήκα ότι το προηγούμενο Attenuation στον ίδιο ISP (Cyta) ήταν 21.8. Αυτές οι αλλαγές πως προκύπτουν; Επίσης σύμφωνα με αυτό το άρθρο (http://googlareto.gr/273/) θα έπρεπε να πιάνω 23 mbit ? Και ένα speedtest :
jkoukos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Η ένδειξη της εξασθένισης είναι η τιμή που υπολογίζει η κάθε συσκευή, σύμφωνα με τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά της γραμμής. Καθώς στηρίζεται σε κάποιον αλγόριθμο του κατασκευαστή, είναι φυσικό να υπάρχουν διαφορές ανάλογα το υλικό της κάθε συσκευής και σε σχέση με το chipset του DSLAM. Σύμφωνα με την εξασθένιση που έχεις, φυσιολογικά πιάνεις ~19Mbps με 6 SNR. Με το 9 SNR που έχει η Cyta, είναι λογική η τιμή του max και απλά λόγω καλωδίωσης χάνεις 2Mbps που είναι μέσα σε αποδεκτά πλαίσια. Το ίδιο λογικές είναι και οι ενδείξεις του speedtest (82% της ονομαστικής του συγχρονισμού).
kostaslio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Τους πήρα τηλ έβγαλα δοκιμαστικά το fast path και έβαλα low profile πάει πολύ καλύτερα άντε να δούμε ελπίζω μην έχω αποσυνδέσεις η μεγάλο ping!
dbconan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Και που να αλλαξεις και μοντεμ να δεις διαφορα.... Καλα πας,με πιο λιγα λαθη...
kostaslio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Και που να αλλαξεις και μοντεμ να δεις διαφορα.... Καλα πας,με πιο λιγα λαθη... σε μισή ώρα 17 στο down μέχρι το βράδυ άντε να δω και μου είπε να ξανακαλέσω δοκιμαστικά μπήκα έτσι. άσε και το κωλορούτερ...
dbconan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 σε μισή ώρα 17 στο down μέχρι το βράδυ άντε να δω και μου είπε να ξανακαλέσω δοκιμαστικά μπήκα έτσι. άσε και το κωλορούτερ... Οχι βρε ,γιατι το λες...Το δικο μου το πρωτο της hol,εχανε τα ασυρματα και τα εβρισκε μετα απο 30 λεπτα...Αυτος τις πρωτες μερες...Μετα απο της 15 μερες ,σκαλωσε και επαιζε μονο σε adsl2 προφιλ μονο.....Μου το αλλαξαν και αυτο που ηρθε,ηταν 3 κλασεις πιο χαλια απο το πρωτο... Τελικα ακορασα ενα TP-LINK TD-W9970 και ηρεμησα.. Λαθη κανενα,ασυρματο τελειο,απλα δεν μου κανει τα κολπα που θελω μεσω του telnet και εχω χαλαστει μαζι του λιγο....Διαφορετικα ειναι βραχος...14 μερες κλειδωμενο στο 47.000+ και δεν εχει κανει ουτε τσικ. Που θα παει,θα το παρω το asus που θελω.....αν δωσω καπου το δικο μου.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα