Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σημερινή επικοινωνία με την arvato μου είπαν, ότι λόγω της γρατζουνισμένης πλακέτας (πίσω όψη συσκευής),είναι εκτός εγγύησης & για τον λόγο αυτό η microsoft τιμολογεί την επισκευή=αντικατάσταση με το ποσό των 828 ευρώ.Θα επικοινωνήσω με την microsoft για να εκτιμήσω αν υπάρχουν περιθώρια καλύτερης αντιμετώπισης.

Εντύπωση μου έκανε από την συζήτηση, ότι η microsoft στις συσκευές nokia lumia(πόσες έμειναν ακόμη) εντός εγγυήσης (εκτός από υγρασία - κτυπήματα - πειραγμένες συσκευές),είναι διατεθειμένη στην αντικατάστασή τους.

Δημοσ.

Σε σημερινή επικοινωνία με την arvato μου είπαν, ότι λόγω της γρατζουνισμένης πλακέτας (πίσω όψη συσκευής),είναι εκτός εγγύησης & για τον λόγο αυτό η microsoft τιμολογεί την επισκευή=αντικατάσταση με το ποσό των 828 ευρώ.Θα επικοινωνήσω με την microsoft για να εκτιμήσω αν υπάρχουν περιθώρια καλύτερης αντιμετώπισης.

Εντύπωση μου έκανε από την συζήτηση, ότι η microsoft στις συσκευές nokia lumia(πόσες έμειναν ακόμη) εντός εγγυήσης (εκτός από υγρασία - κτυπήματα - πειραγμένες συσκευές),είναι διατεθειμένη στην αντικατάστασή τους.

Τι παπαριες ακούω, έλεος. Η πίσω όψη του κινητού είναι, λογικό να έχει και κάποια σημάδια. Μου έρχετε να πάρω τηλ και να κράξω για αυτό που σε κάνουν.
Δημοσ.

Αδερφέ αν όντως μιλάμε μόνο για γρατσουνιές ξέχεσε τους. Δυστυχώς για να βρεις το δίκιο σου σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θέλει γλυκόλογα. Διεκδίκησε το αυτονόητο, το κινητό σου είναι μέσα στην εγγύηση, το πρόβλημα αναγνωρισμένο, οπότε ή στο αλλάζουν ή στο φτιάχνουν δωρεάν. Απείλησε τους με καταγγελίες και δυσφύμιση σε αντίθετη περίπτωση.

Δημοσ.

Εστω οτι εισαι εκτως εγγυησης και οτι εχει το κινητο χτυπηθει ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.Τα 828ευρω απο που προκυπτουν εξακολουθω να μην καταλαβαινω.Καινουργιο το κινητο κοστιζε οταν πρωτοκυκλοφορησε 499ευρω αν θυμαμαι καλα,αντε πες και 10ευρω να δωσεις στην arvato 510ευρω. Αλλα και να θες να αγορασεις το 950XL καινουργιο με επισημη τιμη αλυσιδων εχει 729ευρω.

Αν εχεις ορεξη κυνηγα το μεχρι αηδιας γιατι πολυ απλα πανε να σε πιασουν χοντρο κοροιδο.

Τετοιες στιγμες ειναι που μετανιωνω που δεν εχω tablet. Να τους εδειχνα μεσα στα μουτρα τι τιμη εχουν τα παραπανω κινητα να καθονται μετα να τρωνε τα νυχια τους για το τι θα πουν.

Δημοσ.

Έστειλα σήμερα email στην Microsoft, τους αναφέρω τα παραπονά μου και ελπίζω σε καλύτερη αντιμετώπιση.Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώσω, για να γνωρίζουν οι έχοντες windows phone τις αντιδράσεις της εταιρείας(Microsoft) σε θέματα service.Άπο το service της Arvato μου τόνισαν ότι είναι θέμα της ms και μόνο. 

Ευχαριστώ την παρέα του forum  για την επικοινωνία.

Δημοσ.
SRX1................6ID - Microsoft Mobile devices support

profile_mask2.png
Microsoft Customer Support <.......................................................................................
1:23 μ.μ. (Πριν από 3 ώρες)
cleardot.gif

cleardot.gif
cleardot.gif
cleardot.gif

Αξιότιμε κύριε Χ................,

ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ως χειρονομία καλής θέλησης και ως εξαίρεση η Microsoft Mobile θα σας προσφέρει δωρεάν επισκευή της συσκευής σας Lumia 930 με σειριακό αριθμό 35............65, εντός εγγύησης.

Σήμερα η συσκευή σας απεστάλη από το επισκευαστικό μας κέντρο Arvato στην Αθήνα στο κεντρικό επισκευαστικό μας κέντρο εκτός Ελλάδας.

Μόλις λάβουμε ειδοποίηση για την πορεία της συσκευής σας θα επικοινωνήσουμε εκ νέου μαζί σας.

Με εκτίμηση,

D....... Br.....

Microsoft Mobile  

Μετά από την επικοινωνία με την ms έλαβα το παραπάνω μήνυμα που με καλύπτει πλήρως.Όταν λάβω το κινητό από το service θα πούμε περισσότερα.

Δημοσ.

SRX1................6ID - Microsoft Mobile devices support

profile_mask2.png
Microsoft Customer Support <.......................................................................................
1:23 μ.μ. (Πριν από 3 ώρες)
cleardot.gif

cleardot.gif
cleardot.gif
cleardot.gif

Αξιότιμε κύριε Χ................,

ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ως χειρονομία καλής θέλησης και ως εξαίρεση η Microsoft Mobile θα σας προσφέρει δωρεάν επισκευή της συσκευής σας Lumia 930 με σειριακό αριθμό 35............65, εντός εγγύησης.

Σήμερα η συσκευή σας απεστάλη από το επισκευαστικό μας κέντρο Arvato στην Αθήνα στο κεντρικό επισκευαστικό μας κέντρο εκτός Ελλάδας.

Μόλις λάβουμε ειδοποίηση για την πορεία της συσκευής σας θα επικοινωνήσουμε εκ νέου μαζί σας.

Με εκτίμηση,

D....... Br.....

Microsoft Mobile  

Μετά από την επικοινωνία με την ms έλαβα το παραπάνω μήνυμα που με καλύπτει πλήρως.Όταν λάβω το κινητό από το service θα πούμε περισσότερα.

"Ως χειρονομία καλής θέλησης και ως εξαίρεση"? Τι εννοεί ο ποιητής? Παίχτηκε τίποτα? Απο τα λεγόμενα σου έχω καταλάβει οτι εγγύηση έχεις κανονικά και η όποια βλάβη δεν προήλθε απο κακή χρήση... Γιατί φαίνεται σαν να σου κάνουν και χάρη που στο επισκευάζουν?

Δημοσ.

"Ως χειρονομία καλής θέλησης και ως εξαίρεση"? Τι εννοεί ο ποιητής? Παίχτηκε τίποτα? Απο τα λεγόμενα σου έχω καταλάβει οτι εγγύηση έχεις κανονικά και η όποια βλάβη δεν προήλθε απο κακή χρήση... Γιατί φαίνεται σαν να σου κάνουν και χάρη που στο επισκευάζουν?

Η εξηγησή μου:

Ως χειρονομία καλής θέλησης: πελάτης, ως εξαίρεση: γρατζουνιές στην πλακέτα (κατάσταση συσκευής στην εγγύηση).

Παιχτηκέ τίποτα: αρμοδιότητες σε θέματα service από την ms στα επισκευαστικά της κέντρα (Arvato).

Δημοσ.

Σημασία έχει ότι βρέθηκε λύση. Θα ήταν καλύτερα όμως αν σου είχαν κάνει αντικατάσταση γιατί διαβάζω πως το πρόβλημα με το μικρόφωνο επανέρχεται. Είναι τοποθετημένο σε τέτοιο σημείο που χαλάει από υπερθέρμανση σταδιακά.

Δημοσ.

Σημασία έχει ότι βρέθηκε λύση. Θα ήταν καλύτερα όμως αν σου είχαν κάνει αντικατάσταση γιατί διαβάζω πως το πρόβλημα με το μικρόφωνο επανέρχεται. Είναι τοποθετημένο σε τέτοιο σημείο που χαλάει από υπερθέρμανση σταδιακά.

. Θέλω να πιστεύω,ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα με τα μικρόφωνα στο 930,το οποίο θεωρώ καλύτερη συσκεύη από την προτεινόμενη της ms.Για την αναφορά σου στην υπερθέρμανση θα το αναφέρω στο τεχνικό τμήμα για κάθε σχετικό ενδεχόμενο βλάβης.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χθές παρέλαβα την συσκευή από το service της Arvato με απόλυτη ικανοποίηση γι αυτό που αντίκρυσα και που δεν ήταν μια επισκευασμένη συσκευή,αλλά ένα ολοκαίνουργιο nokia 930.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που δεν ήταν ορατό κατά την διάρκεια της αρχικής μου επικοινωνίας με τον αντιπρόσωπο της ms.Η επικοινωνία μου με την microsoft άλλαξε τα δεδομένα,το κλίμα από τα στοιχεία που παρέθεσα έγινε θετικό και από μία διαβεβαίωση της επισκευής φθάσαμε στην αντικατάστασή της.

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του, διεκδικήστε με επιχειρήματα το δίκιο σας και στα πλαίσια της λογικής θα πετύχετε το αυτονόητο.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...