Προς το περιεχόμενο

E3 (Electronic Entertainment Expo) 2016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια που αλλαξανε ολο το gameplay σε σχεση με τα παλια.Μαλιστα  :rolleyes:  :rolleyes:

Εννοώ ότι το κάνανε να μοιάζει με πολλά άλλα games και δεν έχει καμιά πρωτοτυπία! Όχι ότι παλιά είχε αλλά σαν παιχνίδι σε έκανε να περνάς ευχάριστα την ώρα.

Δημοσ.

Εγώ το πρώτο παίζω ακόμα... -_- Ούτε που έχει μπεί στην κονσόλα.

Αλλά ναί, μιας και είναι απο Platinum κι εμένα μου κίνησε το ενδιαφέρον.

το οτι ειναι platinum μπορει να χαλασει το game...

;)

Δημοσ.

το οτι ειναι platinum μπορει να χαλασει το game...

;)

παντως απο τα πολλα παιχνιδια που φτιαχνει η πλατινουμ αυτη τη στιγμη, το nier ειναι το μονο στο στυλ παιχνιδιου που η πλατινουμ κανει καλα...δλδ εχω την εντυπωση οτι μιλαμε για τη μπαγιονετα του ps4....μου αρεσει παρα πολυ αυτο που βλεπω στα τρειλερ.

Δημοσ.

παντως απο τα πολλα παιχνιδια που φτιαχνει η πλατινουμ αυτη τη στιγμη, το nier ειναι το μονο στο στυλ παιχνιδιου που η πλατινουμ κανει καλα...δλδ εχω την εντυπωση οτι μιλαμε για τη μπαγιονετα του ps4....μου αρεσει παρα πολυ αυτο που βλεπω στα τρειλερ.

θα δειξει. το προβλημα ειναι το story και εαν θελει να συνδεσει η platinum το ονομα της με τα γνωστα σεναρια του taro [που ειναι μοναδικα]

Δημοσ.

Ο αρχηγός της Platinum θέλει να φτιάξει το Bayonetta 3 μετά το Scalebound και έχει επίσης πολλές ιδέες για το Okami 2! Αντε παίδες τους έφεξε με το Bayonetta 2, ίσως το το 3 αυτή τη φορά να χρηματοδοτηθεί για να βγει και σε άλλες πλατφόρμες! Το Okami όμως είναι ακόμα της Capcom οπότε θα πρέπει είτε να συνεργαστούν για το φτιάξουν είτε να φτιάξουν κάτι άλλο εντελώς που να είναι σαν Okami 2 όμως.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο αρχηγός της Platinum θέλει να φτιάξει το Bayonetta 3 μετά το Scalebound και έχει επίσης πολλές ιδέες για το Okami 2! Αντε παίδες τους έφεξε με το Bayonetta 2, ίσως το το 3 αυτή τη φορά να χρηματοδοτηθεί για να βγει και σε άλλες πλατφόρμες! Το Okami όμως είναι ακόμα της Capcom οπότε θα πρέπει είτε να συνεργαστούν για το φτιάξουν είτε να φτιάξουν κάτι άλλο εντελώς που να είναι σαν Okami 2 όμως.

Και sequel του okamiden θα ήθελα σε φορητό.

Πάντως ήλπιζα ότι η ubi θα έδειχνε child of light sequel :/

Δημοσ.

Ακρα του τάφου σιωπή η Rockstar ... Ουτε για BC του RDR έκανε λόγο ουτε για επερχόμενη κυκλοφορία του RDR2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...