Προς το περιεχόμενο

E3 (Electronic Entertainment Expo) 2016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Nαι μωρε οκ, απλα λεω οτι για αυτο δεν γινεται η Ε3?

Τετοιες ΝΕΕΣ ανακοινωσεις θελουμε και περιμενουμε(In development for PS4).

Σκεψου να σου εδειχνε gravity rush gameplay, horizon, last guardian, Gt sport, Final Fantasy XV, Robinson της crytec κ.α και να σου πουνε οτι βγαινουν φετος. Η αρχες του αλλου χρονου(horizon)

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι μωρε οκ, απλα λεω οτι για αυτο δεν γινεται η Ε3?

Τετοιες ανακοινωσεις θελουμε.

Σκεψου να σου εδειχνε gravity rush gameplay, horizon, last guardian, Gt sport, Final Fantasy XV, Robinson της crytec κ.α και να πουμε οτι βγαινουν φετος. Η αρχες του αλλου χρονου(horizon)

Σύμφωνοι, αλλά προσωπικά λύσσαξα με GoW (παρόλο που άλλαξε πάρα πολύ) + Detroit (αν και θα ήθελα πάρα πολύ ένα νέο Resistance/Order 1887/Killzone).

Ποιός περιμένει τώρα άλλον έναν χρόνο να δούμε πάλι λίγο υλικό..?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι απ' όλα αυτά θα παίξουμε φέτος (απο exclusives)? Ένα The Last Guardian, κι αυτό αν δεν προκύψει πάλι κάτι..?

GT Sport

Gravity Rush 2

No Man's Sky μην μου πεις για pc θα γελασω.

Ni Oh

The Last Guardian

Για σας που σας αρεσουν οι λιστες.

Προκαταληψεις δεν εχεις αλλα πριν ποσταρεις κανε και μια μικρη αναζητηση.

Επισης στους πρωτους μηνες υπαρχαν περισσοτερα exclusives εκτος και αν πρεπει ντε και καλα ολα να βγαινουν στο τελος του χρονου για να λεμε οτι εχουμε παιχνιδια. 

• Like 2
Δημοσ.

Απο τα παραπάνω που ανέφερες, μόνο με το The Last Guardian παίζει να ασχοληθώ.

Multiplatforms πάντα σε PC, κονσόλες μόνο για exclusives παίρνω. Απο τη στιγμή που έχω την επιλογή πλατφόρμας, μάντεψε που θα το παίξω το No Man's Sky (αν το παίξω κι αυτό, γιατί δεν με τραβάει καθόλου, θέλω αρχή και τέλος και αν μπορώ να τα δώ όλα σε ένα παιχνίδι).

Τα υπόλοιπα, meh.. Μακάρι να 'βγαινε και στο PSVita το Gravity Rush 2, εκεί ναί, θα το αγόραζα.

Το τελειώνω εδώ το offtopic. Αν θέλεις stavros να μιλήσουμε περαιτέρω, ευχαρίστως μέσω πμ. :)

Δημοσ.

Ότι και να λέτε το καλύτερο trailer για έμενα εδώ και χρονιά ήταν από το halo wars 2.... Μετά από αυτό όλα τα άλλα μου φαίνονται δευτεράτζες.

Αμέσως μετά μου άρεσε από sony αρκετά το detroit το GoW ήταν meh μια από τα ίδια αλλάξανε όλο το game... το χάλασαν... δεν θέλω να μεγαλώνω ένα παιδάκι βαριέμαι..... 

Γενικά βαρετή αυτή η E3....

• Like 1
Δημοσ.

Μαζί σας οτι έδειξε παιχνιδάρες, μαζί σας οτι Sony=E3 winner (το είχα πεί και στο E3 topic). Αλλά..Ρε παιδιά, τι απ' όλα αυτά θα παίξουμε φέτος (απο exclusives)? Ένα The Last Guardian, κι αυτό αν δεν προκύψει πάλι κάτι..?Όλα τα άλλα, '17 στην καλύτερη, για να μην πούμε '18. Μόνο το Horizon είναι σίγουρο για αρχές '17, τα άλλα πολύ φλού (In Development όπως έγραψε στο τέλος της παρουσίασης).Τουλάχιστον η MS έδειξε αρκετό υλικό για φέτος και είναι σίγουρα να κυκλοφορήσουν τρείς τίτλοι/exclusives μέχρι τον Δεκέμβριο.Και πριν κάνετε quote για fanboy και λοιπές ***, όχι, δεν έχω Xone, ούτε έχω κόμπλεξ και προκαταλήψεις. Αλλά με αυτά που είδα θέλω να πάρω.

Μπορει να μου εχει ξεφύγει κατι αλλα για εμένα προσωπικά το 2017 θα παρω ps4 για το Nier automata. Επίσης εχω χάσει την πίστη μου στον δημιουργό του heavy rain ποτε δεν θα κοιτάξω το καινούργιο του game.

Δημοσ.

Εγώ το πρώτο παίζω ακόμα... -_- Ούτε που έχει μπεί στην κονσόλα.

Αλλά ναί, μιας και είναι απο Platinum κι εμένα μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Δημοσ.

το GoW ήταν meh μια από τα ίδια αλλάξανε όλο το game... 

Μια απο τα ιδια που αλλαξανε ολο το gameplay σε σχεση με τα παλια.Μαλιστα  :rolleyes:  :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Ni Oh θελω εγω περισσότερο απο οσα έδειξαν..

To GoW μπορει να ειναι καλο επειδη αλλαξαν αρκετα πράγματ αλλα και πάλι με εχει κουράσει η σειρά.

Δημοσ.

Να πω και εγώ την γνώμη μου για αυτή την E3. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και από MS και από Sony αλλα και από Nintendo.

Το Zelda φαίνεται πραγματικά υπέροχο και πολύ πιθανό να δανειστώ Wii U για να το παίξω. Η MS με άφησε πολύ ικανοποιημένο μιας και όλα τα exclusives (ή τουλάχιστον αρκετά) έρχονται και στο PC και μιας είμαι PC/Console gamer από πάντα μου έδωσε και ένα σημαντικό λόγο να παραμείνω Playstation/PC που το άρχισα last gen (Ps2 δεν είχα, πήγα Ps1 -> Xbox -> Xbox 360 και Ps3 -> Ps4). Η Sony απλά έδειχνε παιχνίδια με το κιλό! Και αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι το Horizon το οποιο απ' ότι ακούμε απο hands on impressions θα είναι παιχνιδάρα :)

Συνολικά σίγουρα μια από τις πιο δυνατές E3 απ' όλες τις εταιρίες και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι!

Δημοσ.

Το ατού της MS είναι ότι παρουσιάσε πολλά παιχνίδια (μερικά ήταν και πέρυσι) που θα βγουν μετά το πέρας του Καλοκαιριού. Αριθμητικά λίγα δεν τα λες ενώ ποιοτικά είναι θέμα προτιμήσεων. Φοβάμαι όμως μην επαναληφθεί η πορεία του 2015 όπου στο τελευταίο τετράμηνο η MS έβγαλε απανωτά τα δυνατά της χαρτιά. Αναρωτιέμαι δεν είναι λίγο ''ασφυκτικό'' όλο αυτό το πρόγραμμα κυκλοφοριών multiplatfom και Xbox One/Windows 10 exclusives ή όπως αλλιώς τα λένε; Δεν θα ήταν καλύτερο για την MS να βγάζει τα μεγάλα της ονόματα αραιά αραιά καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς ώστε να μπορέσουν οι τίτλοι να φανούν καλύτερα αλλά να μπορέσει και περισσότερος κόσμος να τα αγοράσει.

Πάντως η MS έδειξε μπόλικο πράγμα αλλά το αρνητικό για τα δικά μου γούστα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους έχουν έντονο multiplayer στοιχείο και φοβάμαι μήπως μέρος του single player ''φτωχύνει'' για τις ανάγκες του multiplayer. Εν ολίγοις τα Xbox indies μου έκαναν καλή εντύπωση. Μπορεί να έχω μεγαλώσει αρκετά αλλά βρίσκω τις έντονα single player προσεγγίσεις της Sony πιο καλοδεχούμενες για τις gaming συνήθειές μου σήμερα. Θα δούμε στο προσεχές μέλλον.

Σε γενικές γραμμές το Zelda και Horizon ήταν τα πιο αξιομνημόνευτα θεάματα της φετινής E3.

Το Nioh τον Μονογενή το περιμένω με λαχτάρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...