Προς το περιεχόμενο

E3 (Electronic Entertainment Expo) 2016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή δεν είδα live τις conferences, μόνο αποσπασματικά ,μίλησαν καθόλου για τα ps4 neo  και το nintendo nx?

πολύ δυνατά τα νέα games της σόνυ imo

τον reemus τον πήρε ο kojima κατευθίαν μετά το φιάσκο της konami με το silent hill του del toro. λογικά περιμένω αυτό το game να είναι το νέο silent hill. 

το αστείο για μένα είναι οτι όσο περίμενε η νιντέντο με την αποτυχία το wii u και ήθελε να βγει μπροστά στην αγορά ,μέχρι να λανσάρει το nx πετάχτηκαν σφήνα με scorpio και neo και θα έχουν οι άλλοι 4κ (μεγάλη απορία το έχω αν όντως δούμε 4k gaming) και η νιντέντο το βλέπω να πηγαίνει για 1080p, btw πριν λίγες μέρες πήρα 4κ tv :P , ίσως με πείσει το ps4 νέο , αν δε δω πιο χαμηλές τιμές χλωμό 

Oχι για κανενα.Ειχαν πει οτι δεν θα τα παρουσιασουν στην Ε3.Το εχω γραψει και στο thread του wiiu οτι η m$ πιστευω τους επιασε(nintendo+sony) στον υπνο με το project scorpio.Eαν ισχυουν αυτα που ειπε η m$ το nx πραγματικα θα ειναι καταδικασμενο πριν καν κυκλοφορησει αφου δεν θα ειναι τοσο ισχυρο με βαση τις φημες,εκτος και εαν ειναι κατι τελειως προτυπωριακο οποτε μπορει και να πετυχει.Επισης πιστευω η sony θα πρεπει να κανει αλλαγες με το ps4 neo για να μπορει να ανταγωνιστει το scorpio

Τωρα οσο αφορα την Ε3 για μενα εντυπωση μου εκανε το Zelda προφανως μιας και ειμαι τεραστιος φαν,το the last guardian που ισως με κανει να αγορασω ps4,το resident evil 7 και το cuphead.Τα υπολοιπα αδιαφορα για μενα καθως δεν ειναι και του γουστου μου.

Δημοσ.

Βάζω χθες να δω e3. Βλέπω και angry cunts, alpha nerds και code monkeys. Μετα απο μερικές ωρες βλέπω φιλαρμονική, τον God of war να ουρλιάζει, τον Daryl σε κοσμογονικό περιβάλλον, και το μεγάλο gamble που λέγεται RE7.

Okay ακομα και εγω συμφωνώ στο οτι η Sony τους έφαγε τις σάρκες.

παντως ειναι πολυ εντυπωσιακα μερικα απο τα παιχνιδια που δεν εδειξε η σονι οπως το nier, πολυ ελπιδοφορο....

Μην το λες, μας εχουν δείξει οι παραγωγοί οτι μπορει να πατωσουν με τα sequels (το τελευταίο drakengard ηταν 'αποτυχία' σε σχεςη με το πρωτο)

Δημοσ.

πάντως περίμενα να δω περισσότερο hardware σε αυτή την ε3, αρκετά νέα ip και μαρέσει το ύφος που πάνε να μοιάσουν όλα storytelling uncharted/tlou style 

ναι όντως nintendo nx πάει για σκουπίδια αν βγει λίγο πιο δυνατό απο ps4/xbone , σαν owner 4κ tv πλέον είναι μεγάλο αβάτζο αν σου υποσχεθεί κάποια κονσόλα με 350-400ε 4κ gaming, ακόμα και για pc θες τούμπανο αλλα και το monitor 4k, αν μια κονσόλα στο προσφέρει στην ήδη 4κ tv σου τότε κομπλέ. 

φαντάζομαι αυτό το gow σε 4κ ....ή ακόμα και ποδοσφαιράκι..

Δημοσ.

αλλα και το monitor 4k, αν μια κονσόλα στο προσφέρει στην ήδη 4κ tv σου τότε κομπλέ.

Ή απλά βάζεις και το PC στην ήδη 4Κ οθόνη σου!

Κάτσε να δούμε και τι τιμές θα έχουν σε 1.5 χρόνο οι καρτες για 4Κ σε PC.

Δημοσ.

Ή απλά βάζεις και το PC στην ήδη 4Κ οθόνη σου!

Κάτσε να δούμε και τι τιμές θα έχουν σε 1.5 χρόνο οι καρτες για 4Κ σε PC.

είναι πολλά για 4κ gaming σε pc, προσωπικά έχτισα ένα τέρας πέρυσι με 970gtx και δε σηκώνει με τπτ 4k gaming, και φέτος πήρα την 4k tv για futureproof. το να τα συνδέσω δε γίνεται με τπτ λόγο απόστασης σαλόνι -υπνοδωμάτιο . γιαυτό βολέυουν οι κονσόλες :) 

το μέλλον φαίνεται ιδανικό πάντος για console gaming, όλοι λέγανε οτι τα ps4-xbone ήταν αρκετά αδύναμα για να κρατήσουν, αλλα βλέπαμε τις αλλαγές στην αρχιτεκτονική(ειδικά η σόνυ μας τα είχε πρίξει day 1 για την αρχιτεκτονική του ps4) και πλέον οι κονσόλες νομίζω θα έχουν continuity ,δε θα αλλάζουμε γενιές όπως παλιότερα απλά θα παίρνουμε νέα "pc" για το σαλόνι μας πιο δυνατά με τα exclusive τους απο sony και ms, 

το βλέπουμε το δρόμο που χαράζουν καθαρά πλέον ,έχουν βγει όλα τα σχέδια στη φόρα, η ms το ανακοίνωσε και επίσημα οτι θα πηγαίνει έτσι απο εδώ και πέρα, και αυτό το xbone-windows 10 combo εμένα μαρέσει, 

ένα combo θέλω να δω σονυ να καταστρέψει την ms για πάντα, sony-valve/steam combo, αγόρασε το παιχνίδι για ps4 και να μπορείς να το παίζεις στο steam . εφόσον η ms το κάνει αυτό με windows 10 πρέπει και η σόνυ να χτυπήσει και ο ιδανικός τόπος είναι το steam. 

btw όπως εξηγώ και πιο πάνω η χρήση της κονσόλας παραμένει αλλα το να μπορείς να συνεχίζεις τα παιχνίδια σου και στο pc σου είναι ο δρόμος του μέλλοντος που χαράζει πρώτη η ms.για να δούμε

Δημοσ.

Αντε να το γραψω πιο καλα, γιατι αγαπητε φιλε skanje θελεις να δεις sony να καταστρεφει τη ms για παντα? Δεν σου αρεσει ο υγιείς ανταγωνισμος? Ετσι δεν βλεπουμε καλυτερα παιχνιδια και απο τις 2 εταιρείες? Αυτο που λες επισης αγορασε ps4 game να το παιξεις στο steam πως σου φαινεται οτι μπορει να λειτουργήσει σωστα, πως το φανταζεσαι δηλαδη σαν cross platform η απλα να το παιζεις με το steam interface/friends κτλπ? Windows 10 και xbone ειναι διαφορετικο αφου ειναι η ιδια εταιρεια απο πισω και παλι δεν βλεπω καποιο φοβερο feature tbh εκτος αν χανω κατι..

Δημοσ.

είναι πολλά για 4κ gaming σε pc, προσωπικά έχτισα ένα τέρας πέρυσι με 970gtx και δε σηκώνει με τπτ 4k gaming, και φέτος πήρα την 4k tv για futureproof. το να τα συνδέσω δε γίνεται με τπτ λόγο απόστασης σαλόνι -υπνοδωμάτιο . γιαυτό βολέυουν οι κονσόλες :)

Ναι, τώρα είναι πολλά.

Όμως μιλάμε για τέλος του 2017. Ξέρεις τι τιμές θα έχει τότε?

Ούτε καν πόσο θα έχουν οι κονσόλες δεν ξέρουμε.

Εντάξει. Εσένα δεν βολεύουν. Εγώ τον έχω στην τηλεόραση.

Άλλος έχει και τις κονσόλες σε monitor γιατί είναι πιασμενη η τηλεόραση.

Δεν γίνεται να το βάζουμε γενικά σαν έξτρα κόστος αυτό. Μετά εξετάζουμε κατά περίπτωση.

Δημοσ.

ένα combo θέλω να δω σονυ να καταστρέψει την ms για πάντα, sony-valve/steam combo, αγόρασε το παιχνίδι για ps4 και να μπορείς να το παίζεις στο steam . εφόσον η ms το κάνει αυτό με windows 10 πρέπει και η σόνυ να χτυπήσει και ο ιδανικός τόπος είναι το steam.

btw όπως εξηγώ και πιο πάνω η χρήση της κονσόλας παραμένει αλλα το να μπορείς να συνεχίζεις τα παιχνίδια σου και στο pc σου είναι ο δρόμος του μέλλοντος που χαράζει πρώτη η ms.για να δούμε

Αν η Sony καταστρέψει την MS όπως επιθυμείς, όχι μόνο Sony Steam συνεργασία δεν θα δεις, αλλά οι Ιάπωνες θα κάνουν πάρτι στο άδειο σου (μας) πορτοφόλι.

Επίσης κονσόλα - PC δεν είναι το μέλλον. Η πλειοψηφία ή θα το παίξει σε κονσόλα ή σε PC.

Δημοσ.

Ευτυχώς υπάρχουν και οι διαμάχες με τα παιχνίδια της Sony για να ασχολούνται και αυτοί που δεν έχουν αντικείμενο... η εταιρεία αποδεικνύεται τιτανοτεράστια - δίνει τροφή όχι μόνο στους fans/αγοραστές αλλά και στους υπόλοιπους που βλέπουν ξαφνικά να αποκτά νόημα η gaming ζωή τους  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Μαζί σας οτι έδειξε παιχνιδάρες, μαζί σας οτι Sony=E3 winner (το είχα πεί και στο E3 topic). Αλλά..

Ρε παιδιά, τι απ' όλα αυτά θα παίξουμε φέτος (απο exclusives)? Ένα The Last Guardian, κι αυτό αν δεν προκύψει πάλι κάτι..?

Όλα τα άλλα, '17 στην καλύτερη, για να μην πούμε '18. Μόνο το Horizon είναι σίγουρο για αρχές '17, τα άλλα πολύ φλού (In Development όπως έγραψε στο τέλος της παρουσίασης).

Τουλάχιστον η MS έδειξε αρκετό υλικό για φέτος και είναι σίγουρα να κυκλοφορήσουν τρείς τίτλοι/exclusives μέχρι τον Δεκέμβριο.

Και πριν κάνετε quote για fanboy και λοιπές ***, όχι, δεν έχω Xone, ούτε έχω κόμπλεξ και προκαταλήψεις. Αλλά με αυτά που είδα θέλω να πάρω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τουλάχιστον η MS έδειξε αρκετό υλικό για φέτος και είναι σίγουρα να κυκλοφορήσουν τρείς τίτλοι/exclusives μέχρι τον Δεκέμβριο.

Και πριν κάνετε quote για fanboy και λοιπές ***, όχι, δεν έχω Xone, ούτε έχω κόμπλεξ και προκαταλήψεις. Αλλά με αυτά που είδα θέλω να πάρω.

Θα μπορουσε και η sony να δειξει μονο τα περσινα παιχνιδια(οπως εκανε h MS) και να σου πει οτι θα τα παιξεις ολα φετος.LOL :D:D

Eιχε καμια σοβαρη αντιστοιχη ΝΕΑ ανακοινωση σαν τις παραπανω 5 της sony(εκτος horizon)?

The Electronic Entertainment Expo, commonly known as E3, is an annual trade fair for the video game industry presented by the Entertainment Software Association (ESA). It is used by many video game publishers and accessory manufacturers to introduce and advertise upcoming games

https://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_Entertainment_Expo
Δημοσ.

Προσωπικά πιο πολύ το λέω με την άποψη οτι, μου έκανε ζημιά με αυτά που μου έδειξε, παρά οτι "δεν μας έδειξαν τίποτα για φέτος".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...