Προς το περιεχόμενο

E3 (Electronic Entertainment Expo) 2016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα τους πηρες τα σωβρακα η Σονυ. RIP XBX1.

η ΝΙΝ δεν θα εχει σοου; ουτε καν στρημ;

Η nintendo σημερα εχει στης 7 το απογευμα το treehouse event οπου θα δειξει για πρωτα φορα το νεο Zelda με extended gameplay.Mονο με το zelda εχει παει εκει.Tωρα αμα μπορει να κερδισει τις εντυπωσεις απο την m$ και την sony μονο με το νεο zelda το βλεπω εξαιρετικα απιθανο και ας ειμαι τεραστιος φαν.Παντως αν πει η sony μαζι με το last guardian θα δινει το ico και το shadow of the collusus ειτε σαν δωρο ειτε ως επιπλεον λεφτα,δεν την γλυτωνω την αγορα του ps4.

Δημοσ.

Τα έσπασε η Sony. Παρατηρώ όμως ένα ίδιο μοτίβο στα παιχνίδια που παρουσιάζονται τελευταία, ειδικά από πλευράς high profile τίτλων είναι σχεδόν σαν copy paste. Βαριά σε ιστορία και παρουσίαση, φτωχά όμως στα υπόλοιπα, ακριβώς όπως οποιοδήποτε movie type παιχνίδι. Προσωπικά δεν μου αρέσει, δεν είναι σίγουρα του στυλ μου και εννοείται ότι τα περισσότερα παιχνίδια από αυτά μου φαίνονται αδιάφορα. Το μοναδικό παιχνίδι της παρουσίασης που με έκανε να τσιγκλίσω ήταν το Last Guardian και επιτέλους η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Γενικά πάντως θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ καλή παρουσίαση, από την αρχή ως το τέλος. Δεν μας έπρηξαν με μπούρδες για πωλήσεις, για το πως δουλεύουν στα γραφεία τους και γενικά να κάτσουν να μυρίσουν ο ένας τις κλανιές του άλλου αλλά περνούσαμε από ψητό σε ψητό σβέλτα. Ετσι κάνεις μια παρουσίαση για -GAMERS-. Αν πρέπει να δώσω μια βαθμολογία στην παρουσίαση θα δώσω 9/10.

Δημοσ.

Τα έσπασε η Sony. Παρατηρώ όμως ένα ίδιο μοτίβο στα παιχνίδια που παρουσιάζονται τελευταία, ειδικά από πλευράς high profile τίτλων είναι σχεδόν σαν copy paste. Βαριά σε ιστορία και παρουσίαση, φτωχά όμως στα υπόλοιπα, ακριβώς όπως οποιοδήποτε movie type παιχνίδι. Προσωπικά δεν μου αρέσει, δεν είναι σίγουρα του στυλ μου και εννοείται ότι τα περισσότερα παιχνίδια από αυτά μου φαίνονται αδιάφορα. Το μοναδικό παιχνίδι της παρουσίασης που με έκανε να τσιγκλίσω ήταν το Last Guardian και επιτέλους η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Γενικά πάντως θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ καλή παρουσίαση, από την αρχή ως το τέλος. Δεν μας έπρηξαν με μπούρδες για πωλήσεις, για το πως δουλεύουν στα γραφεία τους και γενικά να κάτσουν να μυρίσουν ο ένας τις κλανιές του άλλου αλλά περνούσαμε από ψητό σε ψητό σβέλτα. Ετσι κάνεις μια παρουσίαση για -GAMERS-. Αν πρέπει να δώσω μια βαθμολογία στην παρουσίαση θα δώσω 9/10.

Προσφορα και ζητηση αγαπητε. Και ειμαι λατρης των turn based Jrpg αλλα δυστηχως πλεον δεν εχουν μεγαλη ζητηση τα συγκεκριμενα αρα γιατι να κατσουν να ασχοληθουνε με αυτα??Αντε ενα Ni No Kuni 2 αν βγει και τελος.Να σου θυμισω οτι και το Metroid Prime αν και παιχνιδαρα(και απο τα λιγα παιχνιδια που ανεκαθεν αξιζανε στην Nintendo να εχεις εχει)πολυ λιγες πωλησεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προσφορα και ζητηση αγαπητε. Και ειμαι λατρης των turn based Jrpg αλλα δυστηχως πλεον δεν εχουν μεγαλη ζητηση τα συγκεκριμενα αρα γιατι να κατσουν να ασχοληθουνε με αυτα??Αντε ενα Ni No Kuni 2 αν βγει και τελος.Να σου θυμισω οτι και το Metroid Prime αν και παιχνιδαρα(και απο τα λιγα παιχνιδια που ανεκαθεν αξιζανε στην Nintendo να εχεις εχει)πολυ λιγες πωλησεις.

Δεν ξέρω για πωλήσεις σε οικιακές, πάντως στα φορητά τα turn based πουλάνε πάρα πολύ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για πωλήσεις σε οικιακές, πάντως στα φορητά τα turn based πουλάνε πάρα πολύ.

Στις οικιακες κονσολες παλι δεν πουλανε καθολου γιαυτο και δεν υπαρχει σχεδον τπτ.

Δημοσ.

Στις οικιακες κονσολες παλι δεν πουλανε καθολου γιαυτο και δεν υπαρχει σχεδον τπτ.

Μια χαρά πουλούσαν, απλά οι στόχοι έχουν αυξηθεί λόγο αυξημένου κόστους παραγωγής στην μεγάλη οθόνη. Το να φτιάξεις πλέον ένα τεχνικά άρτιο αλλά και μηχανικά άρτιο παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο, χρονοβόρο και ακριβό και γι αυτό προτιμούν τις φορητές γιατί τουλάχιστον εκεί το κόστος είναι διαχειρίσιμο. Πιστεύω ότι σχεδόν οποιοδήποτε από τα φορητά παιχνίδια που πουλάνε τρελά με μια μικρή κίνηση μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη θα πουλήσουν το ίδιο. Το κοινό υπάρχει και ξέρει να τα ξεχωρίζει.

Για παιχνίδια όπως το Metroid δυστυχώς έχει την κατάρα του υπερβολικά ψαγμένου σε design παιχνιδιού (ισάξιο και ίσως μεγαλύτερο και από Zelda ακόμα) που μόνο λίγοι στον πλανήτη μπορούν να καταφέρουν να φτιάξουν. Μην νομίζεις ότι όλοι μπορούν να μπουν έτσι εύκολα σε μια εμπειρία που απαιτεί από αυτούς να είναι στο high των αισθήσεων τους για να το απολαύσουν όπως πρέπει καθώς έχει τεράστια λεπτομέρεια.

Δημοσ.

Μην ξεχνάς πως το πρώτο Metroid του GameCube το έφτιαξε μια άγνωστη τότε εταιρεία από το Τέξας. Μιλάμε για την απόλυτη παιχνιδάρα. Ακόμα θυμάμαι την ανατριχίλα που ένιωθα κάθε φορά που το έπαιζα. Οπότε αν υπάρχει μεράκι και ταλέντο όλα μπορούν να γίνουν. Από την άλλη δυστυχώς δεν υπάρχει υπομονή και διάθεση για επένδυση στη βιομηχανία.

Δημοσ.

Ηταν άγνωστη αλλά ήταν υπό την χιτλερική επίβλεψη (για καλό λόγο) της nintendo και συγκεκριμένα περισσότερο του Miyamoto ο οποίος διάλυσε το project 4 φορές πριν φτάσουμε στο σημείο που τελικά έφτασε. Επίσης τα άτομα αυτά είχαν ταλέντο και φαινόταν ότι με την κατάλληλη επίβλεψη θα έφτιαχναν κάτι καλό και όπως και έκαναν. Τα άτομα αυτά πλέον σκόρπισαν και δεν είναι στην Retro και γι αυτό δεν θα δούμε ξανά Metroid made by Retro studios. Αν θα το δούμε ξανά θα είναι από τα χέρια της ίδιας της μάνας του από εσωτερικό στούντιο.

Κατά τα άλλα ελπίζω στο treehouse που θα παρουσιαστεί playable το νέο Zelda να καταφέρει να με κερδίσει. Δεν έχω αμφιβολία ως προς την δουλειά που έχουν ρίξει μέχρι τώρα (για εσωτερικά nintendo πρόκειται άλλωστε) αλλά λόγο των αλλαγών που φημολογούνται ότι έχουν γίνει μέχρι τώρα υπάρχει μια ανησυχία ως προς το αποτέλεσμα. Οψόμεθα σε λίγες ώρες.

Δημοσ.

Επειδη δεν ειδα την conference της SONY το μνημοσυνο στο PS Vita το καναν? Απο οτι καταλαβα δεν ειχε τιποτα για αυτο..

:( Κριμα ρε γαμωτο και ειναι φοβερο μηχανακι...

Δημοσ.

Το μνημόσυνο το έχουν κάνει καιρό τώρα όταν βγήκαν και την χαρακτήρισαν ως "Legacy console". Τουλάχιστον παίρνει παιχνίδια από άλλους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάντως δεν είπαν τίποτα για GR2.

Δημοσ.

παντως ειναι πολυ εντυπωσιακα μερικα απο τα παιχνιδια που δεν εδειξε η σονι οπως το nier, πολυ ελπιδοφορο....

Δημοσ.

επειδή δεν είδα live τις conferences, μόνο αποσπασματικά ,μίλησαν καθόλου για τα ps4 neo  και το nintendo nx?

πολύ δυνατά τα νέα games της σόνυ imo

τον reemus τον πήρε ο kojima κατευθίαν μετά το φιάσκο της konami με το silent hill του del toro. λογικά περιμένω αυτό το game να είναι το νέο silent hill. 

το αστείο για μένα είναι οτι όσο περίμενε η νιντέντο με την αποτυχία το wii u και ήθελε να βγει μπροστά στην αγορά ,μέχρι να λανσάρει το nx πετάχτηκαν σφήνα με scorpio και neo και θα έχουν οι άλλοι 4κ (μεγάλη απορία το έχω αν όντως δούμε 4k gaming) και η νιντέντο το βλέπω να πηγαίνει για 1080p, btw πριν λίγες μέρες πήρα 4κ tv :P , ίσως με πείσει το ps4 νέο , αν δε δω πιο χαμηλές τιμές χλωμό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...