xristos1981gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα βοήθεια απο οποίον μπορεί σχετικά με μια μεταφορά ιστοσελίδας σε νέο server που έχω κάνει. Έχω μια ιστοσελίδα σε open cart την οποία έχω μεταφέρει και αναβάθμισή πριν από μια εβδομάδα σε νέο server, το πρόβλημα είναι ότι στην ίδια σύνδεση διαδικτύου σε 3 διαφορετικά laptop το ένα βλέπει το νέο site και τα άλλα δυο το παλιό, όπως και την πλατφόρμα το 1 βλέπει την καινούργια αναβαθμισμένη και τα 2 την παλιά σαν να μην έχει γίνει καμιά αλλαγή δηλαδή. Εχω δοκιμάσει να σβήσω από την μνήμη τα πάντα cookies κτλ , έχω τρέξει προγράμματα όπως το ccleaner και έχω σβήσει τα πάντα μήπως κρατάει κάτι στη μνήμη, απο cmd οταν κάνω ping βλέπει το παλαιο server και δοκίμασα με ipconfig /flushdns αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω για να φανεί η νέα διαχείριση τις ιστοσελίδας και η ιστοσελίδα. Μια παρατήρηση το pc που είδε αμέσως το νέο server έχει windows 7 και τα 2 που δεν το βλέπουν windows 8.1 Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ Ευχαριστώ
anon667 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Τις δοκιμές τις κάνεις και με τα τρία μηχανήματα πίσω από το ίδιο δίκτυο; Ή το ένα είναι στο Χ κτίριο και τα άλλα δύο κάπου αλλού; Edit: Δοκίμασε να κάνεις και tracert να δεις τι αποτελέσματα σου δίνει για το καθένα.
xristos1981gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ναι στο ιδιο δίκτυο, για την ακρίβεια δίπλα δίπλα το ενα laptop με τα άλλα
mad-proffessor Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Έχουν τις ίδιες διευθυνσεις dns όλα τα μηχανήματα στα tcp/ip properties; Δοκίμασε με κάποιους άλλους π.χ της google
mentoras28 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Θελει καποια ωρα απο 4-48 ωρες για να ενημερωθουν οι nameservers των παροχων. Δοκιμασε καποιο online nslookup (http://ping.eu/nslookup/ )να δεις τι σου βγαζει
xristos1981gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 mentoras28 έχει μια εβδομάδα που έχει γίνει η μεταφορά, απο το http://ping.eu/nslookup/ μου βγάζει την νέα ip του site απο cmd με ping βγάζει την παλια και δεν το βλέπει
M2000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Με ένα android το βλέπεις; Κάποτε που είχα πρόβλημα μου είχαν στείλει αυτό: εντοπίσαμε ότι είχατε προσθέσει ένα A record το οποίο έδειχνε στην δευτερεύουσα IP του Server, το αφαιρέσαμε και πλέον λειτουργεί κανονικά
parsifal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Στη λίστα αυτών που δοκίμασες να κάνεις, δε βλέπω το «έκανα reboot τα Win8 laptops». Επίσης: μήπως στα Win8 laptops υπάρχει καρφωτή καταχώρηση για το FQDN του website στο αρχείο hosts...; 1
xristos1981gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλημέρα και ευχαριστώ όλους για την βοήθεια το πρόβλημα λύθηκε, με αυτό που είπε ο parsifal Επίσης: μήπως στα Win8 laptops υπάρχει καρφωτή καταχώρηση για το FQDN του website στο αρχείο hosts...; στο αρχείο host έβλεπε την παλιά Ip, με το που το άλλαξα είδε το νέο server 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα