Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα βοήθεια απο οποίον μπορεί σχετικά με μια μεταφορά ιστοσελίδας σε νέο server που έχω κάνει.

Έχω μια ιστοσελίδα σε open cart την οποία έχω μεταφέρει και αναβάθμισή πριν από μια εβδομάδα σε νέο server,

το πρόβλημα είναι ότι στην ίδια σύνδεση διαδικτύου σε 3 διαφορετικά laptop το ένα βλέπει το νέο site και τα άλλα δυο το παλιό, όπως και την πλατφόρμα το 1 βλέπει την καινούργια αναβαθμισμένη και τα 2 την παλιά σαν να μην έχει γίνει καμιά αλλαγή δηλαδή.

Εχω δοκιμάσει να σβήσω από την μνήμη τα πάντα cookies κτλ , έχω τρέξει προγράμματα όπως το ccleaner και έχω σβήσει τα πάντα μήπως κρατάει κάτι στη μνήμη, απο cmd οταν κάνω ping βλέπει το παλαιο server και δοκίμασα με ipconfig /flushdns αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα. 

Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω για να φανεί η νέα διαχείριση τις ιστοσελίδας και η ιστοσελίδα.

Μια παρατήρηση το pc που είδε αμέσως το νέο server έχει windows 7 και τα 2 που δεν το βλέπουν windows 8.1

Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τις δοκιμές τις κάνεις και με τα τρία μηχανήματα πίσω από το ίδιο δίκτυο; Ή το ένα είναι στο Χ κτίριο και τα άλλα δύο κάπου αλλού;

Edit: Δοκίμασε να κάνεις και tracert να δεις τι αποτελέσματα σου δίνει για το καθένα.

Δημοσ.

Με ένα android το βλέπεις;

Κάποτε που είχα πρόβλημα μου είχαν στείλει αυτό: εντοπίσαμε ότι είχατε προσθέσει ένα A record το οποίο έδειχνε στην δευτερεύουσα IP του Server, το αφαιρέσαμε και πλέον λειτουργεί κανονικά

Δημοσ.

Στη λίστα αυτών που δοκίμασες να κάνεις, δε βλέπω το «έκανα reboot τα Win8 laptops».

Επίσης: μήπως στα Win8 laptops υπάρχει καρφωτή καταχώρηση για το FQDN του website στο αρχείο hosts...;

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ όλους για την βοήθεια το πρόβλημα λύθηκε,  με αυτό που είπε ο parsifal

Επίσης: μήπως στα Win8 laptops υπάρχει καρφωτή καταχώρηση για το FQDN του website στο αρχείο hosts...; 

στο αρχείο host έβλεπε την παλιά Ip, με το που το άλλαξα είδε το νέο server

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...