Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι και να πάρεις ανάμεσα σε motorola moto g 3rd gen, samsung galaxy j5 θα σε ικανοποιήσει.

και τα 2 έχουν καλή κάμερα.

To moto είναι αδιάβροχο.

To samsung με το 1.5gb Ram θα τα πηγαίνει καλύτερα σε multi tasking, χωρίς το moto να υστερεί πολύ.

Το moto έχει σίγουρα περισσότερες πιθανότητες για updates αλλά το 1gb ram θα σε περιορίζει.

Στο βιντεάκι φαίνεται το samsung να ανοίγει λίγο ταχύτερα τις εφαρμογές, ενώ το moto να είναι λίγο ταχύτερο στο browsing.

Στη θέση σου θα διάλεγα το Samsung J5 Duos λόγω της καλύτερης οθόνης (super amoled-->καλύτερα μαύρα και γωνίες θέασης) και μεγαλύτερης Ram (ταχύτερο multi tasking) -αν η αδιαβροχοποίηση δεν σε ενδιαφέρει-. Επίσης, νομίζω είναι και πιο όμορφο με μεταλλικές λεπτομέρειες (το moto πλαστικούρα). Τέλος έχει αποσπώμενη μπαταρία και είναι Dual Sim, σημαντικά στοιχεία για αρκετούς χρήστες.

• Like 1
Δημοσ.

ή motog 3 ή j5 και τα 2 αξιζουν

Προσωπικα θα διαλεγα μοτο λογω στοκ ανδροιδ, αναβαθμισεων, επειδη το touchwiz δεν ειναι οτι καλυτερο (αν και βελτιωμενο) και γενικα επειδη η μοτορολα ειναι ο βασιλιας των entry level συσκευων

Το moto g 2 που ααφερθηκε πανω πολυ καλο επεισης αλλα δεν βρισκω το λογω οταν μπορεις να παρεις το 3 με λιγα ευρω παραπανω που ειναι και στο budget σου

Δημοσ.

J5 οτι καλυτερο σ αυτα τα λεφτα, εξαιρετικη οθονη και καμερα και ατελειωτη μπαταρια.

Αυτο το "ατελειωτη" με σκοτωνει!! :-P

Καλυτερο και απο το υπερτατο Moto g 3rd gen.....ΑΙΣΧΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ... :-D

Μέχρι 160 ευρώ για ελαφριές εφαρμογές και games.

Από skroutz. Όχι κινέζικο!

Για το Samsung A3 τι λέτε;

Εγω θα σου ελεγα το Meizu M2 Note (16GB)(169€)οχι απο Κινα!

Και ας λες οχι στα Κινεζικα...ξανασκεψου το.

Ελληνικα θα εχει παντος αν αυτο ειναι το προβλημα σου.

Δες...συγκρινε...με οτι σου εχουν πει και αποφασισε.

Δημοσ.

Αυτο το "ατελειωτη" με σκοτωνει!! :-P

Καλυτερο και απο το υπερτατο Moto g 3rd gen.....ΑΙΣΧΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ... :-D

Εγω θα σου ελεγα το Meizu M2 Note (16GB)(169€)οχι απο Κινα!

Και ας λες οχι στα Κινεζικα...ξανασκεψου το.

Ελληνικα θα εχει παντος αν αυτο ειναι το προβλημα σου.

Δες...συγκρινε...με οτι σου εχουν πει και αποφασισε.

Αφου οντως εχει, εκτος των αλλων, παρα πολυ καλη μπαταρια οπως και τα a3 και a5 του 2016!!!

Χμμμ για το moto g3 εχεις ενα δικιο πιστευω ειναι τουλαχιστον 5 κατηγοριες ανωτερο απ οτι αναφερθηκε εδω... με συγχωρεις

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...