Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum,εχω σε crossfire τις r9280x tri x και vapor x oc, απο κατω την vapor και πανω την tri x λογο οτι εχει backplate να φενεται ποιο ωραια,η toxic πιανει 90 βαθμους ενω η αλλη 60,ποιο παλια με 2 vapor η διαφορα ηταν μολις 7-8 βαθμους,σκεφτομαι να αλλαξω παστα για αρχη,πριν το κανω αυτο τι αλλο μπορω να δοκιμασω? (το συστημα μου ειναι στην υπογραφη μου(ευχαριστω εκ των προταιρων)

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες είναι σε gaming η σε κάποιο benchmark;

Αν είναι σε benchmark είναι φυσιολογικές για crossfire διάταξη.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βελτιώσεις το airflow του κουτιού σου(αν με κάποια πατέντα μπορούσες να βάλεις ένα ανεμιστήρακι να φυσάει κατευθείαν πάνω στις κάρτες θα ήταν σούπερ)και να φτιάξεις ένα custom profile για τα φανακια της tri-x στο msi afterburner.

Δημοσ.

οι θερμοκρασιες ειναι σε unique valley,απλα μου κανει εντυπωση που vapor x σε crossfire δεν ειχαν τετοια αποκλιση,70 max η πρωτη,μπορει να φταιει που το ψυγειο της υδροψυξης το εχω μπροστα σε push-pull?γτ οταν ειχα δοκιμασει vapor x crossfire το ειχα απανω κ απο μπροστα εβαζε κρυο αερα..

Δημοσ.

Προφανώς η πάνω κάρτα πνίγεται/ψήνεται ή έχει χάλι asic quality.

Ο ζεστός αέρας που έρχεται από την κάτω συν τον ζεστό αέρα από το μπροστινό

ψυγείο την ταλαιπωρούν και είναι 3 (περίπου) χρονών μεσήλικη, επομένως

κοίτα να το φτιάξεις το θέμα γιατί θα πάρεις κάνα vrm στο χέρι.

offtopic/πάρε έναν 83ΧΧ, κρίμα είναι το 280X cf με τον 6300

• Like 2
Δημοσ.

δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι για το airflow,αμα βαλω πανω το ψυγειο ανεβαζει πολυ ο cpu,θα δοκιμασω να τις βαλω αναποδα τις καρτες που για ενα περιεργο λογο ειναι ποιο δροσερη (την ειχα σε crossfire με αλλη vapor),ενω ειναι οι ιδιες καρτες.στη φωτο παρατηρω οτι τα ρευματα ειναι αρκετα ποιο πανω post-263228-0-46575000-1459283051_thumb.png ,μπορω με καποιο τροπο να την κανω " vapor -x" ?

Δημοσ.

γτ οσο να ειναι μεσα στο κουτι ο αερας ειναι ποιο ζεστος απο αυτο που ρουφαει και πανω δεν με παιρνει για push -pull, εδω ειναι με πανω το ψυγειο post-263228-0-81582500-1459283584_thumb.png και με ποιο λιγο ρευμα

Δημοσ.

,ενω ειναι οι ιδιες καρτες.στη φωτο παρατηρω οτι τα ρευματα ειναι αρκετα ποιο πανω attachicon.gifUntγηγitled.png ,μπορω με καποιο τροπο να την κανω " vapor -x" ?

Άν περάσεις το bios της vapor-x θα την αναγνωρίζει έτσι.

Είναι λογικό η πρώτη κάρτα να παίρνει περισσότερο ρεύμα στο desktop γιατί δεν δουλεύει το cf.

Τρέξε ένα benchmark και τσέκαρε τα volt κατά τη διάρκεια του bench να δεις τι διαφορά (αν) έχουν.

γτ οσο να ειναι μεσα στο κουτι ο αερας ειναι ποιο ζεστος απο αυτο που ρουφαει και πανω δεν με παιρνει για push -pull

Παρόλο το oc στον 6300 (4.7 είναι ψιλο_ουαου) το βρίσκω δύσκολο να μην μπορεί η triton

να τον κρατήσει κάτω από 60.

Δημοσ.

για ενα περιεργο λογο προσπαθησα να το φλασαρω αλλα στο ρεσταρτ εχω μαυρη οθονη ,δεν το δεχεται ,κανω boot σε legacy γυρναω με το κουμπι σε uefi και φλασαρω το δικο της ...

post-263228-0-54961600-1459284753_thumb.png μολις τωρα ειναι αυτη στο unigue valley 90 βαθμους η μια 50 οσο και να πνιγεται μεγαλη αποκλιση ...

Δημοσ.

Τάση πάντως έχουν την ίδια. :)

Τσέκαρε τις θερμοκρασίες κατά την διάρκεια και όχι στο τέλος.

Επίσης τσέκαρε και το asic quality.

• Like 1
Δημοσ.

αυτη ειναι απο toxic post-263228-0-63095100-1459285825_thumb.png και αυτη απο vapor post-263228-0-70686700-1459285845_thumb.png , ενω η vapor ειναι ποιο χαλια τα παει ποιο καλα,(την καρτα την πηρα απο δευτερο χερι παιζει να εχει σακατευτει για να μην ψαχνομαστε αδικα )?η δεν εχει σημασια?

Δημοσ.

αυτο περιμενω, εχω παραγγειλει την artic mx -4 απο e-shop λογικα αυριο θα την εχω ,οποτε καλο βραδυ για σημερα και σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επανερχομαι παλι,αλλαξα παστα και απο 90+ πηγα 77 σε bench ,πιστευω οτι για crossfire ειναι καλα, εσεις θα μου πειτε βεβαια γτ δεν εχω πολλυ εμπειρια,η βλακεια που εκανα τωρα ειναι οτι προσπαθησα να φλασαρω το Bios της vapor  στη toxic και φυσικα απετυχα δεν αναψε καν, το γυρισα σε legacy εκανα boot κανονικα και πατησα το κουμπι παλι να γυρισει σε uefi ,flasara παλι το bios το δικος της και ολα οκ .αλλα στο gpuz παρατηρω εκει που λεει uefi δεν ειναι τσεκαρισμενο οπως πριν post-263228-0-88504700-1459444222_thumb.png (ενω εχω bootarei με uefi ) ,**απο οτι εψαξα το Bios που φοραει δεν ειναι ειναι αυθεντικο αλλο Modarismeno https://www.techpowerup.com/vgabios/178900/178900.html

αντε να βρω τωρα εγω ποιο φοραγε

Επεξ/σία από zackeron

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...