Προς το περιεχόμενο

OnePlus X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους!

με ενδιαφέρει να αγοράσω το OnePlus X αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής :

α) η τιμή που έχει στο site (269 €) είναι με δωρεάν μεταφορικά; αν όχι, ξέρει κανείς πόσο περίπου βγαίνουν;

β) πόσο καιρό κάνει περίπου να έρθει;

γ) με την εγγύηση τι παίζει; αν πάθει κάτι πού το πηγαίνω;

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Eligible for free shipping λέει τώρα που το κοίταξα. το άλλαξαν ίσως;

αυτό με την Κίνα είναι τεράστιο αρνητικό, ουσιαστικά είναι σαν να μην έχεις εγγύηση.

τώρα που σε βρήκα για πες, είσαι ευχαριστημένος από το κινητό; από κολλήματα και τέτοια σε νορμάλ εφαρμογές πώς τα πάει; παιχνίδια δε παίζω έτσι κι αλλιώς οπότε δε με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Eligible for free shipping λέει τώρα που το κοίταξα. το άλλαξαν ίσως;

Ίσως..

Ουτως η αλλως,μπορεις να το δεις αυτο,πριν δωσεις την παραγγελία..

To χω κοντα στο 6μηνο,και πολυ ειλικρινα,lag δεν έχω συναντήσει,ανελπιστα snappy για τα λεφτά του.

Παιχνίδια ουτε κ εγω,οποτε και να ηθελες,δεν εχω αποψη.

Θα σου αρέσει πιο πολυ απ οσο μπορεις να καταλάβεις απο τα βιντεο που βλεπεις,οταν το πιασεις στο χέρι σου.

Δημοσ.

φυσικά και δεν έρχεται από κίνα το κινητό, τίμιο κινητό το έχει ένας φίλος μου αλλά πλεόν δεν ξέρω αν αξίζει να το πάρει κάποιος ένα 10ευρω παραπάνω μπορείς να πάρεις το p8 και honor 7 και γύρω στα 310 το g4 

Δημοσ.

η απορία μου δεν ήταν αν έρχεται από την Κίνα αλλά αν χρειάζεται να σταλεί στην Κίνα σε περίπτωση βλάβης!

huawei κινητό δεν είχα ποτέ και για κάποιο λόγο δε τα εμπιστεύομαι, πιθανότατα λόγω software.

στα ίδια πάνω κάτω λεφτά υπάρχει και το Nexus 5X που επίσης με ψήνει, αλλά το κοίταζα λίγο χθες και διάβαζα πολλά αρνητικά σχόλια για lag κτλ

Δημοσ.

Τσέκαρε:

Επίσης keep in mind οτι το OnePlusX δεν υποστηρίζει 802.11ac δίκτυα όπως κάνει ακόμα και το παλιότερο μοντέλο OnePlus1. Εγώ παρήγγειλα χθες το Nexus5X κυρίως για τα άμεσα updates και την τρομερή κάμερα, αν και πιστεύω οτι το OnePlusX είναι ομορφότερο εμφανισιακά.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ!

με το Nexus τι παίζει σε περίπτωση βλάβης; το αναλαμβάνει κανονικά η LG;

στο subreddit για το OnePlus X πάντως όλοι γράφουν τα χειρότερα για το customer service της OnePlus και λέω να μη δώσω τόσα λεφτά και να ελπίζω απλά να μη πάθει κάτι το κινητό.

στο αντίστοιχο για το Nexus 5X πολλοί γράφουν ότι το κινητό στην αρχή είναι γρήγορο αλλά μετά από 100-150 ώρες χρήσης αρχίζει να σέρνεται.

με βλέπω να καταλήγω σε κάνα μεταχειρισμένο κινητό με 50 ευρώ με το οποίο δε θα ασχοληθώ ποτέ!

Δημοσ.

ευχαριστώ!

με το Nexus τι παίζει σε περίπτωση βλάβης; το αναλαμβάνει κανονικά η LG;

στο subreddit για το OnePlus X πάντως όλοι γράφουν τα χειρότερα για το customer service της OnePlus και λέω να μη δώσω τόσα λεφτά και να ελπίζω απλά να μη πάθει κάτι το κινητό.

στο αντίστοιχο για το Nexus 5X πολλοί γράφουν ότι το κινητό στην αρχή είναι γρήγορο αλλά μετά από 100-150 ώρες χρήσης αρχίζει να σέρνεται.

με βλέπω να καταλήγω σε κάνα μεταχειρισμένο κινητό με 50 ευρώ με το οποίο δε θα ασχοληθώ ποτέ!

Το service του nexus 5x το αναλαμβανει κανονικα η lg. Σε περιπτωση βλαβης, σου στελνει πληρωμενο κουριερ και το παραλαμβανει απο τον χωρο σου(οπου και αν εισαι, ακομα κ σε νησι το καλοκαιρι), το επισκευαζει και στο στελνει πισω ξανα με πληρωμενο κουριερ.

Δεν τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ oneplus x και nexus 5x:

το nexus 5x ειναι δυνατοτερο, με αισθητα καλυτερη καμερα, καλυτερο λογισμικο με αμεσες αναβαθμισεις για τουλαχιστον 2 χρονια και μακραν καλυτερο service.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...