nicgreek Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 ενδιαφερομαι για το p8.τι παιζει τελικα με το μεγαλο sar?ειναι επιβλαβες?βλεπω ειναι μεσα στα ορια.αν ηταν επιβλαβες δεν θα κυκλοφορουσε... αξιζει η μεταπηδηση απο moto x 2014?απλα βλεπω το moto x 2014 φυσαει...
scooby doo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Όχι φίλε μου δεν αξίζει μεταπήδηση σε p8 μείνε στο moto x άποψη μου !!!
scooby doo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πρώτον λόγου του υψηλού sar και μόνο δεν θα το έπαιρνα και ας ήταν το καλύτερο κινητό του κόσμου και δεύτερον διάρκεια μπαταρίας, την μπαταρία θα την ήθελα μεγαλύτερη για αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει και τρίτον αναβαθμίσεις που της βλέπεις με τα κυάλια.Γνώμη μου όλα αυτά ο καθέ ένας έχει αλλά κριτήρια !!!
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Aφου φυσαει ακομα οπως ειπες κ επειδη βλεπω δεν αναφερεις κατι για καμερα αρα δεν σε νοιαζει τοσο τοτε για εμενα κρατησε το λιγο ακομα κ αργοτερα κοιτας για κινητο...Εγω αν ειχα μοτο χ 2014 θα το αλλαζα μονο για την καμερα μιας κ δεν ειναι κ οτι καλυτερο..Να ελεγες να πας απο το χ 2014 στο μοτο χ style π.χ. να σου ελεγα να πας αλλα τωρα δεν νομιζω κ εγω οτι αξιζει.. Με λιγα λογια για εμενα αν ειναι να αλλαξεις τηλ κοιτα κατι καλυτερο απο το p8 μιας κ δεν θα δεις τρελες διαφορες κ ισως σε καποια πραγματα να ειναι κ χειροτερο απο το moto x αλλιως μεινε εκει που εισαι
BACK12345 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 κρατα το μοτο ξ καλυτερα ειναι ακομη πολυ καλη συσκευη το σαρ ειναι αρνητικο στοιχειο, φυσικα μεσα στα ορια αλλα οπως και να το κανεις κακο κανει, καλο δεν κανει
Inler Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Για το SAR παντως αν δεν κανω λαθος ανεβαινει η τιμη του μονο σε συνθηκες που δεν υπαρχει καλο σημα και ενεργοποιείται και η δευτερη κεραια που εχει το κινητο Οποτε δεν ειναι προβλημα κατ'εμε
galimanas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) p8 !!! Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2016 από galimanas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα